хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Є у маразму початок....

  • 12.09.10, 18:55

Поступове падіння, й без того жалюгідного рейтингу комуністів сподвигає їх то на млявеньку критику своїх старших братів по кодлу,  то на подібні законопроекти, (щоб бува не забули, що воно таке -комунізм) Двоє Петь,комуністів , Симоненко та Цибенко, вирішили обміняти один зі святкових днів  2 травня,  яке вже й так є не святковим, на "горячо любімий  празднік" 7 листопада, нині знаного, як свято Великого Жовтневого перевороту! Й подали законопроект в Верховну Раду, до нього ж, написали "об"яснітєльную запіску",   в ній вони пояснюють, що на  цьому нібито наполягають ветерани, пенсіонери і бла-бла-бла вся "міровая обществєнность"

Але що найцинічніше,  виправдовують відновлення святкування однієї з найчорніших подій для країни, словами: "Подіїї 1917 року заклали основи незалежності України, її економічного,соціального і духовного розвитку"foo huh

Що стосується економічного розвитку,  то в головах "совків" давно склався стереотип: " А кто всьо єто пастроїл?! Да еслі би нє камуністи нічего бі небило!"  Мається на увазі всі галузі  промисловості і сільського господарства,( можна подумати, без комуняк тут би нічого не освятилося) а я от думаю,що якби вас не було, що якби Сталін не виморив голодом селянина, що був від землі, любив землю і вмів на ній правильно господарювати?!( я уявляю скільки б було Ейнштейнів в цій галузі, в Україні!!!) а не організовував колгоспи,з рабською працею за копійки,та і те сільське господарство яке ми мали в епоху розвиненого соціалізму було далеке від європейського сільського господарювання, ми могли хвалитися врожаями  хіба що завдяки нашим землям! А зараз часто маємо нерадивих новоявлених фермерів, які не мають відповідної освіти й хисту й просто  псують чорноземи - Божий подарунок!

А індустріалізація сходу України, совковими  стандартами і ударними методами, типу:  "Дайошь пятілєтку за три года"  з часом перетворюється в екологічну  небезпеку, ( багато хто  знає що значить жити   Павлограді, Жовтих Водах чи в Кривому Розі) потужні  шкідливі підприємства будувались без врахування того, що поряд мешкатимуть,  живі люди.                                                                                      

Соціальний рівень, ще один з міфів, постійні черги  в магазинах, дефіцит на самі елементарні товари,а головне, досить було на той час порівняти соціальні стандарти західної Європи, щоб зрозуміти що проти них, ми-злидні! Навіть країни східної Європи, такі як Румунія, Угорщина,Польща.. на голову нижче своїх західних сусідів в економічному і соціальному розвитку, вплив комуністичного режиму СРСР на ці країни дав про себе знати!

А про духовний розвиток нічого й говорити, починаючи з дня безславного свята, народу пропагували бездуховність,руйнували церкви, споювали дешевою горілкою, а з дітей робили Павликів Морозових,нищили,весь цвіт нації на протязі 70 ти років, вбиваючи в голову, цінності неприйнятні для нормальної людини,створюючи "савєцкаго чєлавєка", або просто- совкового зомбі,  в якого не має ні батьківщини, ні своєї власної думки, а є лише відпрацьовані  рефлекси під команду "партіі і правітельства"


87%, 13 голосів

13%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
8

Коментарі

113.09.10, 07:50

    213.09.10, 10:09

      Гість: Svacha

      313.09.10, 17:21

        413.09.10, 23:07

        Був там,не хочу...

          513.09.10, 23:54Відповідь на 4 від дТОЛЯізХорола

          Був там,не хочу...Так, страшні часи, коли від людини нічого не залежало,а була вона безсловесним гвинтиком великої машини!

            619.09.10, 07:03

            А цукрові заводи тіпа комуняки будували? Терещенки , Фундуклєєві своїм коштом їх зводили , школи, лікарні... про народ думали.. А комсомольці стали бізнесюками за незалежності і все вирізали у металолом.... Пастроілі?

              Гість: бомбезж

              79.01.11, 21:41

              Стаття нічого. Дуже вигідна рвачам, нуворішам і нинішній владі, якщо взяти, до уваги, що всі вони, комуністи, або їх підростаючі чада тобто однієї крові.