Жило-було собі х- - - - ло!

Розповідь старого КДБ-іста.

Путін займався фігньою: розгрібав кляузи студентів на професорів, а в НДР накривав поляну для високопоставлених товаришів з Москви

Читати повну версію (тисни)




Новий символ "Артеку".

Навіщо такі дифірамби Х---ЛУ??? rofl



Лист Надії...





68%, 13 голосів

21%, 4 голоси

11%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Красний луч - життя під окупацією...

Житель Красного Луча провів паралель між життям міста до і після приходу так званих «козаків» і «ЛНР». «У місті з населенням в 100 тисяч чоловік було все: 6 продовольчих супермаркетів, 10 банків, 4 кур'єрських служби, 5 служб таксі, близько 10 шахт, кілька працюючих заводів, близько 10 заправних станцій, працювали всі соціальні та бюджетні структури. На сьогоднішній день важко згадати все, що ми мали», - з гіркотою зазначає автор. Розповідь про сьогоднішнє життя в Красному Лучі він підкріпив відео, знятим на вулицях міста.


Покрова Пресвятої Богородиці - День захисників України (Указ ПУ)

Президент України Петро Порошенко встановив 14 жовтня, коли святкується Покрова Пресвятої Богородиці, новим державним святом – Днем захисника України. Відповідний Указ Глава держави підписав учора.

Таке рішення прийняте з метою «вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості».