хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

У МВС заявляють, що подвійне громадянство в Україні не заборонен

 
У МВС заявляють, що громадянам України не заборонено мати громадянство іншої країни.

"Якщо громадянин України набув громадянство іншої країни, у правових відносинах він залишається лише громадянином України. Тобто, нашим законодавством прямо не заборонено громадянство іншої країни. У нас просто друге громадянство не визнається", - сказала начальник Департаменту громадянства МВС України Ірина Фадєєва.

"За нинішнім законодавством звільнити людину з роботи у державній владі на основі того, що вона набула іншого громадянства, не можливо навіть, якщо це буде доведено",- зауважила вона.

 

Питання на засипку: у І. Фадєєвої друге громадянство РФ чи Ізраїля? Хоча другий варіант малоймовірний. Ізраїлю нові громадяни з IQ в районі нуля не потрібні.  
18

Коментарі

15.08.11, 20:36

Подвійне громадянство у нас не дозволено. Але воно не заборонено. Влада тууууууупорилих дебілів!

    25.08.11, 20:43

    Гражданства Украины можно лишить. Делается это Указом президента. Без него получение второго и двадцатого гражданства автоматически из гражданства Украины не выводит.

      35.08.11, 20:43

      Почув сьогодні це в новинах - шокований!!! Завтра ж частина манкуртів набере паспортів з раші, романів, пшеків, мадярів і кого Папуа Нової Гвінеї.....Таких тупорилих вибл...ків, як ця влада годі знайти ще десь...

        45.08.11, 22:12Відповідь на 3 від Francisk02

        Почув сьогодні це в новинах - шокований!!! Завтра ж частина манкуртів набере паспортів з раші, романів, пшеків, мадярів і кого Папуа Нової Гвінеї.....Таких тупорилих вибл...ків, як ця влада годі знайти ще десь...Оце ти мене, друже, посміхнув!
        Ці манкурти вже давно чхали на все, що не корелюється з баблом і мають такі паспорти у неймовірній кількості

          Гість: Лагуз

          55.08.11, 22:25

          Подвійне громадянство не визнається, але і не переслідується законом. Тому будь-якої хвилини можна звалити туди, де зберігаєш награбоване, або де можна заховатись від кримінального переслідування і бути повноцінним благополучним громадянином....

            65.08.11, 23:04Відповідь на 4 від Perovdupu

            Почув сьогодні це в новинах - шокований!!! Завтра ж частина манкуртів набере паспортів з раші, романів, пшеків, мадярів і кого Папуа Нової Гвінеї.....Таких тупорилих вибл...ків, як ця влада годі знайти ще десь...Оце ти мене, друже, посміхнув!
            Ці манкурти вже давно чхали на все, що не корелюється з баблом і мають такі паспорти у неймовірній кількості
            згоден

              Гість: KREILIS

              75.08.11, 23:35


              Тварюки недоношені... і "прекрасний" закон, який можна "викрутити" в залежності від того, як і кому це вигідно...

                86.08.11, 01:14

                Щиро ДЯКУЄМ http://www.youtube.com/watch?v=P9DsfUi7r0E&NR=1 ВАМ найкращі побажання та наша молитва на БОЖЕ СПАСІННЯ І ПРОЩЕННЯ Вас і ВАШОІ сім"і та нашоі єдиноі родини +УКРАіНИЦарице неба й землі, вислухай нас усіх, що до Тебе молимося, покажи Своє милосердя на нас, усіх Своїх дітях. Проси Твого Сина, щоб умилосердився і визволив нас від усякого зла. Захорони й НАС І всіх БОЖИХ людей від усякого нещастя, охорони нашу країну від голоду, повені, вогню, пошесті і всякої братньої незгоди! БЕРЕЖИ нас Своєю могутньою опікою від усякої неприязні. Благослови, Мати НАМ вже в цім місяці або до кінця цього2011 року совісно і радо зустріти сонячне воскресіння з БОГОМ наших молодих і красивих родичів і друзів та героів УПА на спасіння УКРАІНИЩАСЛИВО

                  Гість: москвостьоб

                  96.08.11, 10:10

                  для себе рідних стараються....

                    106.08.11, 10:15Відповідь на 3 від Francisk02

                    Вони вже набрали по декілька паспортів.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна