хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Трохи дивацтва від бендерівки. )))

  • 25.03.14, 11:11
Пригадалось з дитинства. Це було ще до розпаду Радянського Союзу. На той час мені було десь 7-8 років. Як і всі діти мала цікавість. Питала у батьків, що таке газ, все, що із ним повязано. Потім задала питання, а що буде, якщо газ відключать. Батько був вражений, відповів, що такого і бути не може. Через якийсь період задала питання – що станеться, якщо Радянський Союз зникне. Знову вразила батьків питанням. Тепер аналізую, що така цікавість, неначе пророцтво якесь. Чому пригадала? Бо на сьогодні у мене засіло запитання (розумним і не назвеш, на свій час) – а що буде з Росією,якщо раптом помре Путін? Може, це все якось повязано між собою, може ні. Але питання не покидає.
8

Коментарі

Гість: Friday_4_19

125.03.14, 11:20

Внук подходит к Брежневу и спрашивает:
- Деда, а я, когда выросту, тоже буду генеральным секретарем?
- Ты шо, разве бывает два генеральных секретаря?
Так и тут. Путя не знает просто шо может быть следующий он. Потому там и не задумываются про это. А мы пока... ну нам не время про это думать. Сегодняшний день не дает такого времени, шоб еще и про это думать.

    225.03.14, 11:22

    только не теперь!
    скажут, что это мы его гимном(ударение на первый слог) заспивалы!

      Гість: Мартышка Чита

      325.03.14, 11:23

      Дивно... ми зараз в Україні знаходимося в такій, вибачте, сраці, але нам завжди цікаво, що буде із Росією, коли помре Путін.

        425.03.14, 11:24Відповідь на 1 від Гість: Friday_4_19

        А я й не думаю. Просто воно з голови не виходить.

          525.03.14, 11:27Відповідь на 3 від Гість: Мартышка Чита

          Дивно... ми зараз в Україні знаходимося в такій, вибачте, сраці, але нам завжди цікаво, що буде із Росією, коли помре Путін.Гадаю, не одним нам.

            Гість: Vlad-i-mir-ja

            625.03.14, 11:29Відповідь на 3 від Гість: Мартышка Чита

            Дивно... ми зараз в Україні знаходимося в такій, вибачте, сраці, але нам завжди цікаво, що буде із Росією, коли помре Путін.А что здесь удивительного? путя уже отказался от идеи возрожденния НьюСССР? Или уже никак не влияет на события в Украине?

              Гість: Мартышка Чита

              725.03.14, 11:33Відповідь на 6 від Гість: Vlad-i-mir-ja

              Дивно... ми зараз в Україні знаходимося в такій, вибачте, сраці, але нам завжди цікаво, що буде із Росією, коли помре Путін.А что здесь удивительного? путя уже отказался от идеи возрожденния НьюСССР? Или уже никак не влияет на события в Украине?Считаю, что будет лучше для нас всех, если мы будем наводить порядок в своей стране.

                Гість: Vlad-i-mir-ja

                825.03.14, 11:41Відповідь на 7 від Гість: Мартышка Чита

                Дивно... ми зараз в Україні знаходимося в такій, вибачте, сраці, але нам завжди цікаво, що буде із Росією, коли помре Путін.А что здесь удивительного? путя уже отказался от идеи возрожденния НьюСССР? Или уже никак не влияет на события в Украине?Считаю, что будет лучше для нас всех, если мы будем наводить порядок в своей стране.И как это соотносится с тем, что влияния извне в современных условиях не избежать?

                  925.03.14, 11:41

                  Улыбнула. А что будет если ТЮВ представится?

                    Гість: Мартышка Чита

                    1025.03.14, 11:43Відповідь на 8 від Гість: Vlad-i-mir-ja

                    Дивно... ми зараз в Україні знаходимося в такій, вибачте, сраці, але нам завжди цікаво, що буде із Росією, коли помре Путін.А что здесь удивительного? путя уже отказался от идеи возрожденния НьюСССР? Или уже никак не влияет на события в Украине?Считаю, что будет лучше для нас всех, если мы будем наводить порядок в своей стране.И как это соотносится с тем, что влияния извне в современных условиях не избежать?Пока будем дерибанить страну, бросать людей на произвол судьбы, до тех пор будем под непосредственным влиянием извне

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна