Нове наукове світило

  • 10.06.15, 15:46
Прошу репост.
Коротко про проблему. В ЧДТУ колишніми ригами зараз твориться таке свавілля, яке і при Зекові не допускалося. При чому "безпартійна" Качала була доброю подружкою Чєчєтки, засвітилася і коло Медвечука. Зараз зображає себе великою прихильницею європейського вибору на словах, на ділі творить в кращих традиціях совка. І причина - бездіяльність силових структур.

Зворотній бік ЧДТУ неодноразово звертав увагу громадськості на, м'яко кажучи, непрозорі відносини очільника обласної міліції Владислава Пустовара та скандального ректора ЧДТУ Тамари Качали. Владислав Володимирович усіма правдами та неправдами "тормозить" кримінальні справи Тамари Миколаївни, завдяки чому збудував собі "запасний аеродром" прямо на ниві науки, та вже виходить на захист дисертації на здобуття звання кандидата економічних наук...


Бравий міліціянт вирішив підстилити соломки, на випадок, якщо з органів його все ж таки турнуть. Подібною схемою скористався інший "видатний" науковець, науковий керівник Пустовара - Тарас Григорович Білокінь, якого рік назад "попросили" з податкової. Можна зауважити - Владислав Володимирович вчинив дуже завбачливо, враховуючи описану нижче ситуацію, не сумніваємося у інших "мутних" схемах, що мають місце у кабінетах керівної верхівки Черкаського обласного управління МВС.

Отже, Пустовар Владислав Володимирович закінчив у 1999 році Черкаський інженерно-технологічний інститут за спеціальністью "Менеджмент організацій". У 2004 році отримав другу вищу освіту за спеціальністью "Правознавство", закінчивши Національну академію внутрішніх справ України.

У березні 2014 року він очолив УМВС України у Черкаській області. Цікаво, що протягом 10 років Владислав Володимирович навіть не помірковув про наукову діяльність. Але карта пішла у руку пану Пустовару. У квітні 2014 року відкривається перша кримінальна справа, у ході належного розслідування якої з'ясувалося б, що відповідальність за привласнення бюджетних коштів понесе новоспечена ректор ЧДТУ. Наступне провадження відкривається у серпні, ще три - у грудні мниулого року.

Але Качала діяла завбачливо, й вирішила "прикормити" Владислава Володимировича. А він й сам прикормлюватися радий. Посланець та майбутній науковий керівник Білокінь швидко владнав усі питання з Пустоваром.

І у той самий момент, коли ректору ЧДТУ Качалі Тамарі Миколаївні мали б висунути звинувачення у привласненні бюджетних коштів, шахрайстві, зловживанні службовим становищем та підробленні документів, раптово з'ясовується, що очільник обласної міліції зненацька вирішує підти у науку, здобувачем кафедри, та не куди небудь, а, як то кажуть, у логово ворога - на кафедру менеджменту ЧДТУ, у альма-матер Качали, де вона й до цього часу здійснює ручне управління. А кримінальні справи плавно починають "тормозитися"...

Незважаючи на заяви очільника УМВС, по кримінальним провадженням, що стосуються посадових осіб ЧДТУ, не зроблено абсолютно нічого. Показовий приклад: рік й два місяці браві працівники Придніпровського РВ УМВС не можуть отримати елементарну довідку з Прикордонної служби про перетини кордону Коваль Аллою Валеріївною.


Можна припустити, що усі попередні 10 років Владислав Володимирович ночами, у коротких перервах між боротьбою з корупцією та організованою злочинністю, міркував про стратегічний розвиток регіону, писав численні наукові статті, публікувався у фахових виданнях, та нарешті, у минулому році, назбирав матеріал на кандидатську... Але ні. Весь науковий доробок Пустовара вилився у світ за останній рік.

Не звертаючи уваги на звичайних науковців, які роками протирають штани у аспірантурі, Владислав Пустовар "здобув" собі кандидатську менше ніж за 12 місяців, про що, очевидно не знав ще у квітні, бо не сказав на цей рахунок навіть слова у інтерв'ю Громадськорму ТБ. У спецвипуску газети "Освіта України" за травень 2015 року з'являється непрімітне повідомлення про захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук. Пустовар Владислав Володимирович, начальник Управління МВС України в Черкаській області буде мужньо захищати дисертацію на тему «Науково-практичні засади стратегічного розвитку регіону: інноваційно-інвестиційні детермінанти» за спеціальністью 08.00.05 – розвиток продуктивних сил і регіональна економіка, що суперечить його ж заяві про захист за спеціальністью, за якою отримав освіту.

Не з руки, щоправда, захист у Спецраді 26.129.03 в Академії муніципального управління МОН України, місто Київ. Але c'est la vie, наказом Міністерства освіти і науки України від 12.05.2015 року відмовлено в утворенні докторської спеціалізованої вченої ради за спеціальністю 08.00.05 «Розвиток продуктивних сил і регіональна економіка» у Черкаському державному технологічному університеті, ліцензія якої закінчилася у лютому.

У тому ж повідомленні про захист, бачимо, що науковий керівник "не ректор", у чому, власне, ніхто й не сумнівався. А от опоненти знову ж доводять, що "у ході розслідувань будуть прийняті законні рішення", і що наукова діяльність справжнього полковника ніяк не пов'язана з горе-ректором. І Проскура Володимир Федорович, і Кришталь Тетяна Миколаївна захищали свої дисертації у "домашній" спецраді Качали - Д 73.052.02. Саме там проходили захисти робіт, написаних працівниками кафедри менеджменту. З тих же стапелів зійшла й кандидатська Пустовара. Те, що одним із опонентів є дочка проректора ЧДТУ з навчальної роботи - Кришталя Миколи Андрійовича, якого призначала Качала, також просто дивний збіг.

Доречі, пропонуємо ознайомитися з науковими "шедеврами" опонентів пана Пустовара, аби оцінити науковий рівень осіб, що будуть аналізувати зміст, визначати позитивні якості і недоліки, значення для науки роботи нового економічного світила. Для цього відправте запит на нашу електронну скриньку, й ми надішлемо вам електронний варіант дисертації.

Між іншим, роботи для Мильніченка і Вяткіної, які створювалися у цеху Качали, виявилися майже стовідстотковим плагіатом, й нових наукових звань ці люди не побачать. Чим гірший Пустовар?

Нагадаємо, тема його дисертації звучить як «Науково-практичні засади стратегічного розвитку регіону: інноваційно-інвестиційні детермінанти». За черговим неймовірним збігом, у листопаді 2014 року, все у тій же Спецраді Д 73.052.02, що знаходилася у ЧДТУ, Іванюта Сергій Володимирович захистив дисертацію кандидата економічних наук за тією ж спеціальністью 08.00.05 на тему «Інноваційно-інвестиційна детермінанта соціально-економічного розвитку регіону». Качала & Co. сподівалися, що від перестановки доданків, сума все ж таки зміниться? Цікаво, яким буде вердикт колективної рецензії?

Також сподіваємося, що вся ця схема зацікавить відповідні органи, й, можемо обіцяти, Владиславу Володимировичу потім не вдасться приземлитися на запасний аеродром у ЧДТУ.

(без названия)

Опозиційна група університету

http://chdtu.livejournal.com/29050.html#cutid1

Google-translator

  • 07.06.15, 18:10
Google знає все!


Новини

  • 06.03.15, 12:45
1. США заморозили $ 640 млн в банках друзів Путіна
http://zn.ua/ECONOMICS/ssha-zamorozili-640-mln-v-bankah-druzey-putina-wsj-169022_.html

2. Журналісти Vice News вирушили в Росію і провели розслідування таємничих смертей російських військових. Вони оприлюдинили документальний фільм під назвою «Армія примар: вбито за невідомих обставин».
http://www.radiosvoboda.org/content/feature/26884435.html

3. Російський музей історії репресій перетворюють на музей "важкої і благородної праці доблесних співробітників ГУЛАГУ"

4. Сбербанк РФ скоротив чистий прибуток в 6 разів
http://www.epravda.com.ua/news/2015/03/6/532622/

Новини

  • 05.03.15, 16:41
1. Літак рейсу "МН17" був збитий ракетою "Бук", запущеною з російської установки, і, швидше за все, російським екіпажем. Про це повідомляє нідерландський портал nos.nl
http://nos.nl/artikel/2022540


2. Російський банкір Слава Рабінович заявив, що російська економіка на всіх парах несеться в бетонну стіну


3. Вікторія Нуланд: на Донбасі знаходяться "тисячі і тисячі" російських військових

4. Чергові докази присутності російських військових в Україні

Сьогодні - міжнародний день стоматолога


Бажаю Саші швидше з батєю здійснити туристичне турне в Гаагу.

8%, 1 голос

92%, 11 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

З Новим роком!

З Новим роком - роком падіння голубого КОЗЛА!

Один з перших з Небесної Сотні

  • 08.12.14, 09:07

http://narod.i.ua/user/2768355/
Сьогодні день пам'яті нашого друга, серце якого не витримало тієї наруги над Конституцією, Законом, мовою які вчинили риги, проштовхуючи антиконститційний закон.
Вічна і світла йому пам'ять.
roserose

Швейцарія і Австрія

  • 13.10.14, 09:26
Існують в Європі дві країни Швейцарія і Австрія. Є у них спільні історичні моменти - Швейцарія в свій час від'єдналася від Священної Римської імперії німецького народу, куди входила Австрія довгий час, спільні кульнурні і мовні звички і в Австрії і Швейцарії більшість населення розмовляє німецькою, і швейцарський діалект німецької має більш схожостей з австрійськими діалектами ніж німецькими. Навіть населення приблизно одна кількість. Однак є основна відмінність. В середині XX ст. і Швейцарія і Австрія розглядалися біснуватим "інтегратором" і "відновлювачем історичної справедливості" як "органічну частину ІІІ Райху, яка була "по живому" від'єднана від "німецького народу". Те що ні австрійці, ні швейцарці не прагнули в ІІІ Райх великого соціаліста Адольфа Алуїзоваича не зупиняло. Та й те що німецькі діалекти цих країн досить сильно різнилися від офіційної німецької і по суті є іншою мовою. Не кажучи що в Швейцарії ще значна частина населення розмовляє французькою та італійською. І для німецькомовного швейцарця франкомовні чи італійськомовні громадяни набагато ближче в культурному плані ніж німецькомовні в ІІІ Райху. Як для франкомовних та італійськомовних іншомовні швейцарці ближче ніж французи чи італійці. Все це біснуватому вождю ВСЬОГО НІМЕЦЬКОГО НАРОДУ (куди він відносив всіх хто розмовляв більш менш на схожу на німецьку мову, і ким він назначив себе сам) не заважало мріяти "відновити історичну справедливість". Звісно в своїй інтерпретації. З Австрією це вдалося. Тому о основна теза уряду Австрії була "тільки б не було війни". Як наслідок Австрія отримала війну і опиналася розділена між зонами впливу союзників. А Швейцарія вистояла. Тому що там була інша теза - "ми війни не хочемо, але якщо нападуть - будемо воювати". Як на мене зараз Україна вибрала швейцарську модель відносин з іншим біснуватим сусідом. А Білорусь - австрійську.  Час покаже. А що думаєте ви, друзі?
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
15
попередня
наступна