хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-49 років

Таємнi покровителi "Доктора Пі" частина 4

  • 25.11.11, 19:19

БРИГАДА ПСЕВДОЛIКАРЯ

Покровителi з високими чинами з'являться у псевдолiкаря пiзнiше. Їх кiлькiсть зростатиме, особливо пiсля того, як "хрещеним батьком" шахрая стане професор Пасiчник.

Але, незважаючи на новi зв'язки, поруч iз ним завжди була його "бригада". Вiрна "бригада", що готова виконати будь-яку вказiвку.

Майже всi вони з'явилися у судi, де брали пiд арешт їхнього ватажка. Прихали на авто, оформленому на дружину водiя Слюсарчука.

Ми знали, що вони там будуть. Ми серед тисячi фотографiй, якi зробили нашi фотографи, яких ми завбачливо розставили на пiдходах до суду, знайшли їх.

Ось вони:

Червоний Олександр, особистий водiй Слюсарчука. Вiн же — "Саша анестезiолог", вiн же - "асистент професора". Вiн же — молодший науковий спiвробiтник кафедри "полiтеху" у Пасiчника.

Широкому загалов вiдомий, як "учень професора, якому той передає свої знання". У вереснi цього року разом iз Слюсарчуком стає лауреатом першої Державної премiї в галузi освiти розмiром 150 тисяч гривень. 

Шмаков Олександр, колишнiй митник, а сьогоднi — безробiтний. Неофiцiйний фiнансовий директор групи. Вiн же - рекламiст, шукав та органiзовував для псевдолiкаря пацiєнтiв.

24 грудня 2010 року Шмакова звiльнять iз митного поста "Рава-Руська" за те, що пропустив через кордон без жодного оформлення авто "з хiмiєю". "Хiмiя" заховали мiж пластиковими вiкнами.

Ференц Ференс, помiчник прокурора Iршави. Юридичне забезпечення групи, отримував грошi вiд жертв, якi передавали Слюсарчуковi.

Макогон Юрiй. Прокурор Львiвської прокуратури. "Друг" Слюсарчука. За його особистим твердженням -- дуже близький друг. Упродовж тривалого часу рекламував "лiкарськi здiбностi генiя". Пiсля початку скандалу на телефоннi дзвiнки журналiстiв не вiдповiдає.

Макогон перебував на третьому поверсi у кiмнатi №306 гуртожитку полiтехнiчного, де проживав шахрай у той час, коли пiд час манiпуляцiй псевдолiкаря захлиналася вiд власної кровi Iрина Соколовська, комендант цього гуртожитку.

Саме вiн допомiг Слюсарчуковi уникнути кримiнальної вiдповiдальностi за це вбивсто.

Любомир Гучко, кур'єр.

Програмiст. У нас є його фото. Ми встановлюємо його прiзвище.

Депутат Д.С. iз Закарпаття. Особистий друг спонсора Слюсарчука. Ми перевiряємо його роль у цiй аферi.

Продовження теми - наступного четверга, 1 грудня.

Свiтлана МАРТИНЕЦЬ, IГОР ПОЧИНОК  

Детальніше про справу афериста Слюсарчука читайте тут:

Як арештовували псевдолікаря “доктора Пі” (фоторепортаж)

Це просто шок! Псевдолікар убиває дитину священика!

Доктор Пі влаштував у суді справжній цирк Доктора Пі арештовано. Його вже допитують Псевдолiкар сiє новi смертi Псевдолiкар Слюсарчук похоронив свою маму живою Псевдолікар Слюсарчук у пастці Дешеві фокуси Професора Пі! "Псевдолікар Слюсарчук убиває людей!" Міліція далі зволікає

Перші жертви псевдопрофесора Пі Сенсаційне викриття псевдопрофесора Пі

АНОНС ЯК ПРОФЕСОРИ ПАСIЧНИК ТА ТАБАЧНИК ОБДУРИЛИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ   Останнi три великi таємницi "справи Слюсарчука" розкрито: як фабрикували документи на державну премiю, скiльки i кому   треба було заплатити, аби бездипломний аферист став доктором та професором. Секретнi документи, унiкальнi свiдчення Читайте в "Експресi", 1 грудня 

8

Коментарі

125.11.11, 19:24

    225.11.11, 19:41Відповідь на 1 від Francisk02

    Міністр має у відставку подавати після таких звинувачень.

      325.11.11, 19:49Відповідь на 2 від uraha

      Міністр має у відставку подавати після таких звинувачень.Після його реформ, йому б не у відставку, а - ...........

        425.11.11, 22:47

        у таких гавнюков нет чести, чтоб подавать в отставку, надо уметь стесняться...

          526.11.11, 20:14

          читав цю тему, в іншій газеті, там згадувався "експрес".