хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Бальзам на душу Президента

  • 05.11.11, 19:36
03.11.2011 09:40
Бальзам на душу Президента
***Щоб вислужитися перед керiвником держави, депутат-регiонал улаштував знущання з 5-6-рiчних дiтей.***

Коли ми побачили цю новину вперше, то не могли у прочитане повiрити. Невже це правда? Невже навiть дiти стали заручниками бажання дорослих чоловiкiв побавитися у полiтику?

На жаль, це - правда. Правда, пiдкрiплена свiдченнями очевидцiв.

Ця новина з'явился на сайтi обласної органiзацiї Партiї регiонiв. У нiй iшлося про те, що "близько десяти тисяч львiв'ян вiтали з приїздом до Львова Президента України Вiктора Януковича".

Звичайно, така iнформацiя привертала увагу. По-перше, тому, що у Львовi Президента недолюблюють - це вiдомо всiм. А отже, така масова пiдтримка його видавалася пiдозрiлою. По-друге, десять тисяч львiв'ян важко зiбрати на свої мiтинги навiть мiсцевiй "Свободi".

Ми уважно роздивились доданi прес-службою фото. Тут чiтко видно, що "прихильникiв Президента Януковича" на вiдтинку дороги мiж аеропортом та стадiоном на вулицi Iвана Виговського зiбралося заледве кiлькасот. Навiть непрофесiоналу впадало у вiчi те, що фото - звичайнiсiнька iнсценiзацiя, постановка, таке собi "потьомкiнське село", локшина на вуха довiрливим чиновникам з Адмiнiстрацiї Президента.

Але не цi трюки вразили. Вразило iнше. На фото чiтко видно, що "привiтати" Вiктора Януковича вигнали дiтей вiком 5-6 рокiв. Вони чекали гаранта Конституцiї бiля торговельно-виробничого комплексу "Пiвденний", котрий належить нардепу-регiоналу Петровi Писарчуку. А маленькими прихильниками Вiктора Федоровича виявилися дiти зi садочка "Дивосвiт", що на територiї ринку. Дiтям роздали прапорцi, а їх присутнiсть у лавах особисто перевiряв Петро Писарчук.

Цiкаво, а питав нардеп дiтвору, чи не холодно їй чекати Президента? Адже того дня температура повiтря на вулицi становила всього чотири градуси тепла. Навiть дорослi тряслися вiд холоду, а що вже казати про дiтей, котрi замiсть того, щоб в обiдню пору поїсти й пiти спати, чекали якогось невiдомого їм дядька, що до них так i не приїхав.

Так було колись...

...і сьогодні теж мало що змінилось.

Невже нардепу-регiоналу Петровi Писарчуку, щоб довести свою вiдданiсть Президентовi, потрiбно було виганяти на вулицю не лише працiвникiв ринку "Пiвденний", але й маленьких дiтей?

А маленькими прихильниками Вiктора Федоровича виявилися дiти зi садочка "Дивосвiт", що на територiї ринку.

При чому на цю церемонiю Петро Iванович чомусь не привiв своїх малих дiтей, а зiбрав чужих. Де совiсть, пане депутате? Не було бiля "Пiвденного" й чад лiдера Партiї регiонiв в облрадi Iгоря Грещука. А навiщо гнати на холод своїх, якщо чужi дiти пiд боком!

Про те, що дiтей з дитячого садочка "Дивосвiт" залучили до зустрiчi Вiктора Януковича, у самому дошкiльному закладi говорять неохоче. Однак цього факту не заперечуть. Аби прояснити ситуацiю, вирушаємо до завiдуючої дитячого садочка. Жiнка пiдтвердила, що близько двадцяти дiтей вiком вiд п'яти до шести рокiв ходили зустрiчати кортеж Вiктора Януковича.

"Для привiтання глави держави взяли дiтей iз старшої групи, в якiй навчається двадцять малят, - заявила Ольга Банах, директор НВК "Дивосвiт". - Це якраз був час прогулянки, тож дошкiльнята вiком вiд п'яти до шести рокiв разом iз вихователями вирушили до дороги, де мав проїжджати Вiктор Федорович. А якщо б, не дай Боже, кортеж врiзався у натовп? Дiти ж стояли на автошляху без будь-якого захисту!".

Панi Банах запевняє, що попередньо у батькiв питали чи можна долучити дiтей до зустрiчi з Президентом.

Проте, як ми встановили, це неправда. Були й такi батьки, котрi не знали, що їх чада зустрiчали Президента. "Менi синочок ввечерi розповiв, що вони ходили зустрiчати з прапорцями Президента, - каже матiр одного з дiтей садочка. А от вихователi менi нiчого про це не говорили. Але я проти того, щоб дiтей у холод виганяли на вулицю, аби когось зустрiчати, навiть якщо це й Президент".

Вихователям це також було не до душi. Але що тут удiєш, коли усiм керує депутат з партiї влади. Дiтей вивели до дороги i звелiли махати блакитно-жовтими прапорцями, таким чином вiтаючи главу держави на львiвськiй землi. Нацiональними прапорами працiвники садочка забезпечили заздалегiдь. Та малеча, можливо, навiть i не знала, для чого їх вивели, але виконувала все, що звелiли їхнi вихователi.

Коли ми полишали територiю дитячого садочка, зустрiла маму дитини, яка навчається в НВК "Дивосвiт". Як виявилося, через приїзд Президента постраждали не лише дiти, якi виходили його привiтати, а й навiть тi, якi залишилися в садочку. Жiнка розповiла: того дня дiтям затримали обiд майже на годину. А все через те, що бiльшiсть вихователiв з частиною дiтей побiгли зустрiчати главу держави.

Тож дошкiльнята, якi завжди смакують обiдом о 12 годинi 30 хвилин, змушенi були чекати, поки вулицею проїде Янукович. Та й заснути малечi теж довелося пiзнiше. Адже пiсля обiду, який мав би тривати пiвгодини, дiти засинають на двi години. А оскiльки обiд перенесли, то спала дiтвора менше. 

Усе це було достеменно вiдомо народному депутату-регiоналу Петровi Писарчуку. Але вiн у своїх iгрищах пiшов i на це. Чому? Бо пiсля останнiх рiшень судiв, якi пiдтвердили, що його пiдприємство таки захопило без будь-яких на те законних пiдстав 11 гектарiв землi пiд мiсцевий ринок, ось-ось буде порушена кримiнальна справа. Петро Iванович вирiшив погратися у вiдданого партiйця. Але цього разу його бажання вислужитися перед главою держави, схоже, перемогло здоровий глузд.

Богдан КУФРИК, Юлiя ГОЛОДРИГА

P.S. Мене важко здивувати чимось але стаття шокувала навіть мене. Потягнуло совком і якоюсь Брєжневщиною. foo

36

Коментарі

15.11.11, 19:58

ІДІОТИ.

    Гість: Лютый Гриня

    25.11.11, 20:00

    Капєц повний...Да на фіг їм той президент впав? Діти повинні вчасно поїсти і лягти відпочивати. Дебілізму немає меж...

      35.11.11, 20:09

      А батьків питало це бидло ПРдунівське, батьки можуть спробувати (на жаль лиш спробувати) притягнути до відповідальності через "суд" керівництво д/с ???

        анонім

        45.11.11, 20:12

        Дуже вже на коммуно-фашизм схоже. того і дивися Овоща оголосять або батьком ароду, або дуче. Хоча він нещодавно був в Бразиліїї, то можуть і каудільо оголосити!

          55.11.11, 20:12

          блин, я бы эту долбаную партию районив запретил бы законодательно, как коммунистов когда-то запретили в некоторых странах...

            65.11.11, 20:14Відповідь на 3 від Francisk02

            ЯБВС - это круто!!!

              75.11.11, 20:14

              Мудаки! Вішати і розстрілювати таких треба!

                Гість: lyo Dnepr

                85.11.11, 20:16

                Похоже холуйство среди украинцев неистребимо.

                  95.11.11, 20:20Відповідь на 6 від Jag

                  ЯБВС - это круто!!!....просто цитата...

                    Гість: modus vivendi

                    105.11.11, 20:24

                    згодна я вони мерзота..и их охота

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна