хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Кузьма. Цитаты из публичных выступлений и интервью.

  • 29.01.18, 15:30

Кузьма. Цитаты из публичных выступлений и интервью.
Очередная порция.
Спасибо Максим Вихоть
за кропотливый системный
Труд.
Читайте. Шарьте. Цитируйте. Думайте.

Життя/світосприйняття

Як казав Бернард Шоу, тільки придурок може відмічати наближення до смерті з апломбом. Тобто гучно відзначати свої дні народження. Я підтримую – після 30 років жодного дня народження не відмічав.

Я не претендую на якісь висоти. Я чітко знаю, що я можу взяти від життя. І тому я давним давно щаслива людина.

Відкритим людям набагато легше жити, аніж замкнутим. Замкнутим постійно треба приховувати якісь секрети. Мені нема чого приховувати. Я така сама людина, як і всі інші. І в тому кайф.

Якщо в тебе зовсім мало грошей, тобі важче відчувати себе щасливим, але коли їх в тебе забагато, ти знову нещасливий.

В Далі мене приваблює сміливість. Він завжди йшов проти течії. Мені було б страшно цікаво заглянути до нього у голову.

Якщо людина має в житті, з чого посміятися, значить в неї достатньо сили характеру знайти якісь речі в своїй поведінці смішними. І тоді та людина достойна уваги. З людиною, яка може посміятись із себе, вже можна про щось поговорити, бо значить вона чесна.

То є невдячний спорт для мене – позичати гроші.

В мене є проблеми, про які я нікому ніколи не розкажу, але мені достатньо легко йти по життю, бо я чітко знаю, що я хочу від життя. Я не хочу багато.

Є різні способи уникнути примітивізації свого мозку. Навіть читати не обов’язково – можна спілкуватися з тим, хто читає.

Я може десь революціонер, але точно не Гаврош, який лізе збирати кулі під кулями. Є набагато мудріші способи.

Я не в стані робити якісь зміни в масштабі країни. Я можу щось сказати, але то не може бути людьми розцінено, як повчальний якійсь момент. Я не маю права їх вчити.

Я своє життя так побудував, щоб бути вільним від примусових речей, які твою свободу ущімлюють. Якщо мені Боженька дав щастя мати таку роботу, аби не ходити на неї на 8 ранку, то решту величезну довгу низку речей я вправі вибудувати точно так само.

Старості, поки її нема, я не боюся. Але я людина, яка мала дуже тісне відношення до медицини, і все-таки то страшна штука. Головне про неї не думати до того, як прийде час. Якось треба себе просто-напросто шкодувати і не гробити свій організм, щоб не притягувати її скорше.

В мене є страх бути непотрібним. І тому ти мусиш включати самокритику. Якщо б її в мене не було, я б вже давно знищився.

Люди, для того, щоб бути щасливими не дивіться тєлєк, особливо тоді, коли там показують новини – це брєд і брехня. Віддавайтеся роздумам про своїх близьких. Дзвоніть і ходіть до мами. Робіть той світ красивішим і добрішим.

Хами мусять знати, що вони хами і що навіть з боку вихованої інтелігентної людини на них буде хамська реакція.

Інтернет-платформи перетворилися на таку собі паразитарню. Маса паразитів паразитує своїм часом, тратять його лише на те, щоб подивитися, хто що купив, хто де був, абсолютно не збагачуючи свій внутрішній світ.

Я ніколи Новий рік не рахував за якесь мегасвято. Я не люблю свята з конкретними датами.

Украина

Зараз новий тренд – жовто-блакитні стрічки, вишиванки на авто, але вишиванка повинна бути всередині, вишита мамою з татом.

Политика

Майдан був на бабки Льовочкіна, наскільки я знаю. Нами просто маніпулювали, як ниточками. Чому зараз не збирається Майдан? Зараз приводів для Майдану ще більше, ніж за Януковича.

Вони хочуть ліпших вбити там, але нас просто дохєра. Неможна віддавати свої життя отак просто, треба мутити щось тут і заважати їм гнобити нас. Але це треба робити постійно. І через якийсь може рік, може місяць, може пару днів, а може 10 років, я зможу комусь з вас подзвонити, а ви зможете подзвонити мені – 067 4000515 – і сказати: «Чувак, а всьо – весь той страх минув» і це буде найулюбленіша фраза, яку я почую за все своє життя.


Творчество/песни

В якійсь момент я зрозумів, що не можна висмоктувати ідею пісні з пальця. Бо потім так само як ти мучаєшся – пробуєш «ні про що» написати, люди так само «ні про що» його сприймають. Тому має бути історія.

0

Останні статті

Коментарі