хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Чоловік вирішив пожартувати над дружиною,

  • 01.08.16, 18:00
Чоловік вирішив пожартувати над дружиною, і написав їй прощального листа про те, що він нібито хоче покінчити життя самогубством і стрибнути з багатоповерхівки. Він поклав записку на табуретку, а сам сховався під ліжком в очікуванні дружини.
Чоловік розумів, що це жорстокий жарт, але йому дуже була цікава реакція дружини на таку новину. Він сподівався почути, як вона засмутиться, почне плакати, дзвонити знайомим...
Коли дружина нарешті прийшла додому, вона побачила лист і прочитала його.
Через кілька хвилин мовчанки вона не витримала і почала сміятись як скажена, потім взяла ручку і почала щось писати в листі. Далі вона переодяглася, насвистуючи веселі мелодії, підспівуючи і пританцьовуючи на місці. Вона була скоріше щаслива, ніж засмучена і пригнічена.
Чоловік був шокований. Але все ставало ще гірше.
Дружина взяла телефон і набрала номер. Чоловік прислухався, як дружина з кимось говорила по телефону:
— Привіт, любий. Я вже зібралася і виїжджаю до тебе. Що стосується цього дурня,то можна про нього вже не думати, все сталось так як ми мріяли. І як я тільки могла вийти заміж за нього? Шкода, що ми не зустрілися з тобою раніше. Побачимося, милий!
Вона повісила трубку і вийшла з кімнати.
Через деякий час чоловік почув, як відчинилися і зачинилися вхідні двері, дружина пішла... Засмучений і зі сльозами на очах, він виліз з-під ліжка і почав читати, що дружина написала в листі.
Крізь сльози він прочитав: «Я бачу твої ноги, що стирчать з-під ліжка. Я в магазин за хлібом." :)
1

Останні статті

Коментарі

12.08.16, 08:06

...дівчата, вони такі дівчата))) Трольнула)))

    24.08.16, 13:17