хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Томнатик - Стій (7-8 день - ПО ЛІКИ в Ворохту через Заросляк)

  • 11.09.18, 15:11
від Несамовитого в аптеку у Ворохту +

Д ень 1-2...    день третій...    день четвертий...    день п'ятий...    день шостий...  
ень сьомий та восьмий.


Вранці виліз з намета, пройшовся, біля Несамовитого було приблизно 40 наметів, дехто вже почав збиратись, хтось готовив сніданок, а я заліз назад в намет ще трохи полежати. Десь через годину вирішив що треба вже збиратись, наметів вже стало набагато меньше, починаю збирати речі, а в мене сил нема, непоспішаючи зібрав речі і зрозумівши що в мене температура, а ліки я залишив вдома (вперше за всі походи), доведеться йти в Заросляк, а далі в Ворохту.

Почав спуск до Заросляка туди приблизно 7км йти, пройшовши десь 4км відчуваю що мене вже шатає в сторони, добре що в мене монопод який я використовую як трекінгову палку. Останній км вже дуже важко дався, прийшов в Заросляк, а там медичних кіосків нема. Запропонували їхати за 100грн до Ворохти, але мені це показалось дорого вирішив почекати, через хвилин 30 з групою туристів за 60грн поїхав в Ворохту де купив ліки та квиток на електричку до Татарів, а звідти на автобусі до Ясіня. Ліки вже наче почали діяти, але всерівно побоючись навантажувати організм вирішую не йти на хребет Свидівець (4-й раз на нього не попадаю), а від с.Чорна Тиса йти до витоків річки Чорна Тиса. Підїхавши на автобусі в село, та пройшовши ще 4км до околиців села встановив намет та заночував.

Дорога була легка, були побудовані альтанки навіть не очикував що буде так красиво.

Ось дійшов до знайомого місця, колись я вже йшов від г.Трояська через пол.Ворожеска до витоків Чорної Тиси, а далі було місце де я тоді заночував, ще трохи і я опинився біля витоків, цього разу у мене і фото кращі вийшли.

Відпочивши та поснідавши на галявині йду далі до перевала Околе, а далі до гір Трояська та Темпа.

На перевалі розташован будинок, далі через г.Татарука йду до г.Трояська.

Від г.Трояська мені йти до г.Темпа, далі в село Красна, а звідти на хребет Красна. Не дійшовши кілька км до г.Темпа поставив намет та заночував.

Приблизно пройдено: 7день - 12км, 8день 27 - км, всього - 169км .

Д ень дев'ятий...


2

Коментарі