Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Вінниця - Нирків - Заліщики

  • 14.07.17, 11:38
Вінниця + Тернопільська обл

Д овелось мені побувати у Вінниці, з Вінниці до Дніпра квитків вже не було тому планую ще кудись заїхати. Було три варіанти: 1-Електричками добиратись до Знам'янки і далі до Дніпра, 2-десь шістьма електричками добиратись до Актовського каньйону, 3- трьома електричками їхати до Джуринського водоспаду, а далі в Заліщики. Вирішив обрати третій варіант. Підходжу в приміську касу, і запитую про електричку до Хмельницька, а мені кажуть що тільки з пересадками, я ж бачив на сайті що є пряма? - то в сусідній зал, бо то регіональний поїзд, тоді я вирішив навіщо двома електричками їхати до Тернополя, і купую квиток на поїзд Дніпро-Трускавець до Тернополя, котрий відправляється зі станціїї на початку 2 ночі, а поки є час прогулятись по Вінниці, здаю рюкзак в багажне відділення за 12грн і йду дивитись місце розташування фонтану.

П рийшов на набережну Рошен, перекусив і пішов бродити з навігатором по вулицям Вінниці.

.

Дерева як і у Дніпрі теж в якомусь слизу(я думав що це у нас тільки, все від металургійних заводів). Недалеко від набережної зайшов до автовокзалу, він виявився маленьким, бідненьким.

Площа біля міськвиконкому була дуже красива.

Потім натрапив на пам'ятник трамваю.

Десь після 16-ї години втретє пішов до набережної Рошен. Мені сказали що вистава відбудеться з 21-22 години. Кому не цікавий початок, дивіться з 15 хвилини.

Людей було багато, вистава почалась десь о 21:30, закінчилась о 22 годині і я попрямував до залізничного вокзалу. Зайшов в АТБ біля вокзалу купив їжи на вечір та наступний день, забрав рюкзак і почав чекати поїзда.

Почався сильний дощ, я вирішив поки є ще час перекинути відео з карти пам'яті на флешку через планшет. Перекинув перші файли і потім планшет перегрузився та завис на заставці - от довбаний Леново та андроїд. Можливо я втратив файл з відео фонтану, а ще я залишився без навігатора. Файл я вдома відновив, а ось планшет поки не працює :(

В Тернопіль приїхав після 6-ї ранку, приміські каси ще були зачинені, тому пройшовся, купив булочку на сніданок, та повернувшись до вокзалу купив квиток за 20грн на дизель Тернопіль-Заліщики до станції Ворвулинці.

Поїзд відправлявся о 08:08 і десь о 12:20 повині приїхати до Ворвулинців. Приблизно одну годину в поїзді було багато людей. Потім людей ставало все меньше, я запитав у жінки чи правильно я планую вийти, чи краще раніше вийти, вирішили що я правильно вирішив по якій дорозі найближе добратись до с.Ниркове. Я дуже розраховув на навігатор, а тепер страшно заблукати, карту сильно не вивчав куди і як мені йти.

Поїзд хвилин на 15-20 запізнився. Треба було пройтись до переїзду через залізничні путя, а звідти чекати автобуса, я вирішив йти пішки, поки я йшов кілька автобусів пройшло повз мене, дійшов до розвилки і пішов за вказівником до с.Нирків. По дорозі росла черешня, хоча вона ще не зовсім поспіла і дрібна була, але все ж смачна.

Зупинився відпочити біля черешні , грунтова дорога вела до лісу, можливо мені туди йти, трохи пройшовши по асфальту, запиттав У місцевих як пройти до водоспаду, вони сказали кілька варіантів, я вибрав від магазина, тому йду поки не зустріну магазин. Проходжу вказівник до урочища Червоне там і назва водоспаду поруч була, ну і звісно будка з хлопцем який ледь з трусів не випригнув дивлячись що я повз йду, гроші повз проходять, а я йду до магазина. Йду ще кілька сотень метрів і біля магазина питаю як пройти до водоспаду, мені сказали що я пройшов і біля пам'ятника треба повертати, це виявилось кілька десятків метрів не доходячи КПП - так я безкоштовно потрапив до водоспаду.

Людей було багато як для робочого дня. Скинув рюкзак походив познімав, настрою не було, зв'язку теж, пішов вниз по течії річки, спіймав пару кліщів, обмився і поліз в гору. Потім довго блукав по лісі, всеж таки вийшов до саду, там були люди запитав як вийти до дороги і через горохове поле вийшов до черешні біля якої я зупинявся коли йшов до водоспаду.

Недалеко від дороги знайшов ділянку на якій можна встановити намет, тому вирішую зупинитись, поїсти і вирішити ночувати тут чи йти до станції і о 12 ночі їхати в Заліщики. Зв'язок тільки від Київстару був гарний інші мережі ледь працювали. Вірішую тут заночувати, пару раз повз мене на бричці проїхали, а вранці ще на авто. Вночі було прохолодно, тому палатка була в конденсаті. Поки сохла палатка я поснідав, зібрав речі і пішов до ст.Ворвулинці.

Поїзд знову запізнився, квиток до Заліщиків коштував 6грн. В Заліщиках запитав як пройти до мосту, коли йшов по мосту видно було натоптану стежку нагору, тому відразу пройшовши міст повернув ліворуч. З першого разу не побачив потрібну стежку, але потім все ж знайшов і поліз вгору, поспішав що б сонце не світило в об'єктив. Одну панораму зробив ще на підйомі, видно було що далі ще фотографуються, тому йду далі.

Все ж встиг, сонце не заважало зйомці, зняв фото та відео, та пішов убік встановлювати рюкзак з моноподом для інтервальної зйомки.

Спускавя по іншій стежці, вона була легша ніж попередня, пройшов міст через Дністер, зайшов в магазин та попрямував до залізниці.

О другій ночі сів на дизель та вранці був в Тернополі, до 17ї години був час побродити по Тернополю, Пройшовся до автовокзалу- він такий великий і красивий, далі зайшов в парк та до озера. Зовсім інше виявилось місто ніж я його бачив до цього.

4

Коментарі

114.07.17, 11:52

З касами це у нас завжди така фігня а Ви були прямо біля моєї роботи, собор синього кольору, фоткали його прямо біля мого офісу. Знайомі були б раніше запропонувала зайти на каву) А щодо трамваю то то не памятник, то діючий екскурсійний трамвай, який їздить на всі свята)

    214.07.17, 11:58

    спасибо!, с Вами "погулял"

      314.07.17, 12:03Відповідь на 1 від Ник210

      З касами це у нас завжди така фігня а Ви були прямо біля моєї роботи, собор синього кольору, фоткали його прямо біля мого офісу. Знайомі були б раніше запропонувала зайти на каву) А щодо трамваю то то не памятник, то діючий екскурсійний трамвай, який їздить на всі свята)В Тернополі мєга великий автовокзал виявився після вашого, за цілий день стільки км намотав що зараз вже плутаю що я бачив у Тернополі, а що у Вінниці, нажаль чомусь мало знімав, мабуть втома вдавалась після нічних переїздів. У нас теж відкритий трамвай їздить/їздив по центральному маршруту.

        414.07.17, 12:03Відповідь на 2 від blac bird

        спасибо!, с Вами "погулял"

          514.07.17, 12:10Відповідь на 3 від dark@

          З касами це у нас завжди така фігня а Ви були прямо біля моєї роботи, собор синього кольору, фоткали його прямо біля мого офісу. Знайомі були б раніше запропонувала зайти на каву) А щодо трамваю то то не памятник, то діючий екскурсійний трамвай, який їздить на всі свята)В Тернополі мєга великий автовокзал виявився після вашого, за цілий день стільки км намотав що зараз вже плутаю що я бачив у Тернополі, а що у Вінниці, нажаль чомусь мало знімав, мабуть втома вдавалась після нічних переїздів. У нас теж відкритий трамвай їздить/їздив по центральному маршруту.А Ви були лише на одному автовокзалі, є ще два, у різні напрямки, Ви були біля Центрального, є ще Східний і Західний. Шкода, що Ви параплавомне спустились у Сабарів

            614.07.17, 12:27Відповідь на 5 від Ник210

            А Ви були лише на одному автовокзалі, є ще два, у різні напрямки, Ви були біля Центрального, є ще Східний і Західний. Шкода, що Ви параплавомне спустились у Сабарівя був ще на Західному вокзалі/станції , у парку дружби народів, проходив психіатричну лікарню, лікарню Ющенка, пройшов кафе Гуцульська колиба і через вул. Оводова перейшов через Південний Буг

              714.07.17, 12:32Відповідь на 6 від dark@

              А Ви були лише на одному автовокзалі, є ще два, у різні напрямки, Ви були біля Центрального, є ще Східний і Західний. Шкода, що Ви параплавомне спустились у Сабарівя був ще на Західному вокзалі/станції , у парку дружби народів, проходив психіатричну лікарню, лікарню Ющенка, пройшов кафе Гуцульська колиба і через вул. Оводова перейшов через Південний БугОго Ви погуляли я Вам скажу)Доречі як пройти парк лікарні Ющенка, прямо над Бугом на горі є старе кладовище, щоб спуститись до річки потрібно його завжди проходити, неспокійне місце

                814.07.17, 12:43Відповідь на 7 від Ник210

                А Ви були лише на одному автовокзалі, є ще два, у різні напрямки, Ви були біля Центрального, є ще Східний і Західний. Шкода, що Ви параплавомне спустились у Сабарівя був ще на Західному вокзалі/станції , у парку дружби народів, проходив психіатричну лікарню, лікарню Ющенка, пройшов кафе Гуцульська колиба і через вул. Оводова перейшов через Південний БугОго Ви погуляли я Вам скажу)Доречі як пройти парк лікарні Ющенка, прямо над Бугом на горі є старе кладовище, щоб спуститись до річки потрібно його завжди проходити, неспокійне місцецілий день часу було, хоча втомився і о 16:30 десь прийшов на набережну і вже нікуди не ходив, а в Південному Бузі купаються, а то в Дністрі в Заліщиках бачив що купаються, а в ПБ проходив біля якогось пляжу і ніхто не купався?

                  914.07.17, 12:56Відповідь на 8 від dark@

                  Зазвичай купаються, можливо було холодно для купання

                    Гість: Глаша_Я

                    1014.07.17, 13:01

                    классная экскурсия-спасибо

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна