хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Про минувші події (на емоціях)

  • 20.06.12, 18:09
Твори Історію сьогодні, щоб завтра згадувати вчора...
Справді, наше життя тихеньку тікає з під ніг, мов прохолодні хвилі моря на світанку. Прекрасні часи відходять назад, а ми невпинно сунемо вперед. За 20 хвилин маю виходити: сьогодні знову грає Україна, площу знову сповнить неймовірне почуття єднання всього населення Харкова: кацапів та холопів, вузькооких та хачів, чорношкірих та блідолицих (завчасно прошу пробачення за расистсько-шовіністичні настрої, проте слід все називати своїми словами). Сьогодні ми як ніколи станемо плечем до плеча, притулимося розфарбованими щоками одне до одного та єдиним енергетичним потоком сповнимо нашу збірну силами та надією. 
Вже завтра все буде інакше... З надією на позитивний результат, прогнозую безсонну ніч всім, кому хоч трохи не наплювати на власну гідність. Бо справді ж, у нас щоразу йде боротьба не за вихід до 1/4, а за виживання. Так, звісно наші хлопці найкращі: хіба можна забути італійські стадіони, які скандували "Шева, Шева!!!" все моє свідоме дитинство. Ні, вони обо"язково зможуть, врешті-решт вони вже герої. Наші хлопці міцно відстояли перший тайм проти Франції, ми всі опинилися в передінфарктному становищі після першого голу, що був забитий з офсайду, а потім трохи відійшли... Але то вже Вчора, могутнє Вчора, яке захоплює все навколо.
Сьогодні все має бути інакше. Сьогодні головна задача стоїть перед нами, вболівальниками, наша підтримка - то найголовніше та найдорожче, що ми зможемо зробити. Футбол - це мов індикатор нації, він єднає всіх: тих, у кого в паспорті в графі "Національність" написано "українець", і тих, кому ще далеко до національної самоідентифікації. Зараз би покликати Костенко, яка в своїх "Записках..." кинула фразу, що в нас немає нації. Є. І саме з цієї причини мої очі виблискували від сліз під час першої гри. Нація є, але їй треба якийсь привід до єднання, до самоусвідомлення. Привід не економічний, ніякий Трудовий, Податковий кодекс чи мовний законопроект не об"єднують так як це феєричне дійство, яскраве, сповнене переживань сердечних та душевних.
Футбол врятує світ, світ від СНІДу, раку, глобального потепління та екологічної кризи. Ще трохи, і його почнуть прописувати у невеликих дозах для стабілізації нервової системи та покращення серцевого ритму.Завжди з Вами, з країною та народом, Я.
0

Коментарі

120.06.12, 19:02

Так, завдяки чемпіонату Євро у людей бодай хоч на цей період прокинулась національна свідомість!!! У Дніпропетровську десь 20% машин які їздять з жовто-блакитним прапором ! Приємно бачити!