хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

O_V

попередня
наступна

O_V

O_V

Є ЗЛОДІЇ У ЗАКОНІ, Є - У НАУЦІ.

Що спільного:
- вони ніколи самі не працюють (все роблять чужими руками або мізками);
- вони приймають участь у "сходняках" (засідають у спецрадах);
- вони вирішують всі питання (домовляються) - РІШАЛА.

А КОРОНУЮТЬ ЗЛОЧИНЦІВ У НАУЦІ СПЕЦРАДИ!

Світлана Арбузова: "Нові "досягнення" МОН — лише імітація боротьби з фальсифікацією...

"...сьогодні багато хто розглядає  учений ступінь як феодальний титул.Основне джерело псевдонауки — брак знань, відсутність моральних якостей, амбіції. Це не просто пристановище маргіналів від науки. Маючи, як правило, неабиякі пробивні здібності, псевдовчені обіймають високі посади, рвуться до всіляких нагород, звань і влади. Дуже тут важить саме претензія. Можна сказати, що ступінь псевдонауковості визначається добутком двох співмножників: рівня невігластва і претензій."

...

"Сформувалася спільнота "вчених", яким наука як така байдужа, спільнота, в якій встановилися традиції взаємного рецензування та опонування дисертацій. Збільшення легіону псевдовчених відбувається з дивовижною швидкістю. Нові власники наукових ступенів, не розуміючи навіть методології наукового дослідження, породжують собі подібних і, досягши критичної маси, відкривають нові спецради. Існує також серйозна проблема з журналами, у яких друкуються статті, оскільки в багатьох з них немає контролю якості публікацій і необхідних процедур рецензування. Усе це завдає величезної шкоди вітчизняній науці. "

Плагиат и Фемида

"Проблема плагиата в образовательной и научно-исследовательской деятельности в последнее время приобрела особую остроту. Плагиат стал предметом дискуссий ученых, политиков, членов правительства и, конечно же, преподавателей и студентов." 


Мисливці за плагіатом. Як група науковців шукає в Україні горе-академіків
Помилки та фальсифікації в наукових дослідженнях

Кафедра. Фильм-спектакль п о одноименной пьесе В. Врублевской (1982)

"Жизнь кафедры института изнутри: заведующий кафедрой Брызгалов злоупотребляет своим служебным положением и манипулирует сотрудниками, как хочет. Многие мирятся с этим: одни из них боятся Брызгалова, другие рассчитывают на его покровительство взамен на свою беспринципность ..." . Бризгалов це сьогоднішній М.П.Кузьмінець. "Там, где нет нравственности, там нет науки". Кузьмінець не має морального права керувати кафедрою і вважатися вченим. Рекомендую ВСІМ для перегляду, особливо співробітникам кафедри, якою керує "перспективний", на думку ректора, "науковець".  

Фильм Добряки

В котором профессиональный аферист, такой же как Кузьминец, используя свой «талант» и доброту сотрудников Института совершает стремительный взлёт по карьерной лестнице…
Убедив каждого из членов диссертационного совета, что всё равно все проголосуют против защиты его кандидатской диссертации, Гордей призывает «из милосердия» дать хоть один голос «за». Результатом голосования оказывается единогласное «за».


Николай Кузьминец так же договорился с оппонентами и членами совета. Его диссертация состоит из краденой научной идеи и результатов группы учёных, а собственные потуги и выводы ошибочны.

Крім того у Миколи Кузьмінця спостерігається "Ефект Даннінґа — Крюґера (ефект профана) — когнітивне упередження, яке полягає в тому, що люди з низькою кваліфікацією роблять помилкові висновки та невдалі рішення, але їхня некомпетентність не дозволяє усвідомити це[1]. Через це вони зверхні щодо інших, вважають свої здібності вищими за пересічні. Це призводить до того, що менш компетентні завищують свої здібності щодо тих, у кого вони насправді вищі" - https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Ефект_Даннінга_—_Крюґера
0

Коментарі