Профіль

evgstereo

evgstereo

Україна, Кривий Ріг

Рейтинг в розділі:

Останні статті

ПоЦріотіZмъ

  • 20.01.24, 17:10

В Госдуме предложили отправить россиян на охрану военных складов и оборонных заводов... «на каждом стратегическом объекте, на каждом складе» должна быть вооруженная охрана, поскольку пожары и диверсии «сотрясают страну чуть ли не каждый день».

Добровольно туда никто не пойдет, значит, погонят бюджетников. А бюджетники будут потом, как солдат из анекдота, говорить: "Ты мне еще фонарь на лоб повесь, чтобы и ночью косить мог!"


Патриарх Московский и всея Руси Кирилл дал наказ журналистам и окропил их святой водой со словами «чтоб не распространяли грех». Видео публикует РИА «Новости».
Кто откажется стать графом в альтернативной Российской Империи? Почет, уважение, власть, родовой магический перстень... вот и я поначалу обрадовался... А оказалось, что в опальном роду я последний, особняк надо продавать на покрытие долгов, а магический дар у меня мусорный
Странный попаданец, который не знает историю двадцатого века, которому безразличен Советский Союз — да и вообще любое государство. Все, что у него есть — это ненависть к миру будущего, из которого случайно удалось выбраться. И личная миссия: сделать так, чтобы это будущее никогда не настало.
Сталин создает новую секретную службу, сотрудники которой будут стоять на страже социалистического пути развития вне зависимости от смены правителя в СССР. Проект назван "Ассасины Сталина"
Во время схватки с сирийскими террористами героически погибает старший лейтенант российской армии Алексей Шейнин, однако судьба дарует ему ещё один шанс. Теперь он штабс-ротмистр Гордеев, на дворе 1904 год, война с японцами. Несмотря на привычный ход событий, есть одно «но»: наряду с людьми бок о бок сражаются и очень странные существа.

Депутаты Госдумы могут публиковать чьи-либо домашние адреса и предлагать людям расправиться с тем, кто по этому адресу живет. Такой ответ за подписью Валентины Терешковой получил из Комиссии Госдумы по этике активист Алексей Лахов.

umnik Негр сидел в Т-90 шахте. Выжил чудом


Часопис Перемоги

  • 19.01.24, 19:47

Через 5 років цей самий народ обере Зеленського і свою смерть





Як єрмак зеленського світом возив…

ГЕРОЇ ЧАСІВ КІНЦЯ ЕПОХ… І ось так завжди. Тільки хотів дати Героя України Деркачу - hуяк! а він агент фсб рф. Тільки призначив на найвищу посаду в СБУ Кулініча - hуяк! а він агент фсб рф. Тільки нагородив Гринкевіча - hуяк! а він мародер… Точно буратіну в понеділок стругали.


wakeup А договір, таки був !!!! Ідеальний, з їхньої точки зору

Кличко вам хуйовий?От би ВЕРЕЩУК,курва вам.Вже гауляйтером хуйла була б,А вас засранців по етапу на північ.Коли ви блд думати почнете.

Зелебобіки, ну коли ми дочекаємося ваших даних щодо допомоги ЗСУ фондом вашої жадібної бубочки??? Ну похваліться вже хоч чимось!!! Не скромнічайте!!! Чи вам заціпило?


Часопис Перемоги

  • 19.01.24, 19:16








look Притулячий куток пройдисвітів та брехунів

Нардепка, "слуга" Роксолана Підласа, відповідаючи на питання, де брати гроші на мобілізацію, сказала - Якщо ви заробляєте більше 20 000 грн, то ви могли б сплачувати військовий збір не 1,5%, а 3%. Треба подумати про податки на розкіш". Тобто 20 тисяч це вже розкіш?

Буратіно - наркоман, ховайте цвяхи з молотками!!!

Шуляк скиглить, що їм рейтинг нищать невідомі сили, Данілов ниє "опозиції у нас немає", Безугла каже про пропагандонів Зеленського… Все вони знають, бо мають штабні заміри реальних рейтингів, настроїв українців. Від зграї ЗЕ залишилось ЗЕро.


ПоЦріотіZмъ

  • 19.01.24, 18:44
Незаметно для санитаров
uhmylka Президент РФ Владимир Путин иногда незаметно появляется в Кронштадте, потому что ему там нравится. Об этом глава государства рассказал во вторник, 16 января, в ходе встречи с главами муниципальных образований субъектов России, передает РИА Новости.
   «
В Кронштадте у нас всё развивается, я знаю, бываю там иногда так незаметно. Но мне нравится Кронштадт, и я с удовольствием там бываю», — сказал российский лидер.
По Кронштадту инкогнито
Шел гулять Владим Вдадимыч
Хищно поводил ботоксом
И поглядывал на девок
Подойти порой решался
Предлагал свести знакомство
И острил довольно глупо
Он насчет артиллеристов
Создающих коньюктуру
Красной Армии танкистам
Дружно посылался на хуй
И в кармане тискал письку
А затем зашел во дворик
Взял наган и застрелился
И в большую лужу рухнул
Он с дырявой портупеей

Це Зеленський казав, що росіяни "люди і не підуть на Україну війною" та бачив у дупах кремлівців мир.


Тим часом, росіяни


Распяли молоденький русский танк в трусиках и жестоко надругались над ним

Судячи по їб%лу ця жителька Білгорода теж починає сумніватися що есвео йде по плану

uhmylka Наказом Головнокомандувача Збройних сил України полоненому сомалійцю було урочисто вручено великий жовтий банан

Русские люди открывают новые горизонты снохачества.
"Самый ужасный вечер в жизни молодого москвича. Парень пришёл в гости к подруге и ушел от неё, изнасилованный её отцом


Часопис Перемоги

  • 18.01.24, 16:48


Сіруня Лєщєнко відвідав Давос як спецпрацівниця Укрзалізниці, розходимся
Волохатий рот єрмака кокаїнщик і діджей Лєщєнко виїхав в Давос, а Залужний в Брюсель не виїхав.

Та ви й самі непогано справляєтесь

wakeup До речі, а де флешмоб на підтримку Бігус-інфо?

look Генерал-майор Салкуцан, який вчора виступив на Раді НАТО, при Зюзі очолив СЦКК - центр контролю за розведенням військ, а у 2023 р його призначили представником України в НАТО. Він особисто був присутнім в Брюсселі, в той час як Головкому Залужному навіть не дали виступити онлайн


chih Неправильно ви, Петро Олексійович, "піаритесь"... Українчиків треба обікрасти, принизити, обізвати, побити, закрити кордони, здати ворогу, витерти об них ноги - от тоді вони поважати будуть, і пищати від захвату. А так...


umnik А чи не звільнити нам Зельку з Єрмаком, раз кожен з нас президент

На українців чекає чергове подорожчання: зросте вартість сигналу телеканалів для провайдерів у 2 рази! А безкоштовне ТБ майже зникне.








Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 18.01.24, 16:38





Гігантопітек — найбільший з приматів, що коли-небудь жили. Важив від 300 до 550 кг. був вегетаріанцем.


Я не здивований Що зелений колір на фоні фалоса








Це не для ніг…

Кому пиздецю на ніч? Не дякуйте!

Часопис Перемоги

  • 18.01.24, 16:30
Дуже важке питання для захисника свободи слова в Україні Слави Юрчишина. Ну, дуже важке. Хто ж це замовив? Хто ж це може бути? Мабуть Порошенко або Кличко керують сбу імені простого русского парня вані баканова?



І тут весь в білому виходе Сіруня Прутила, який радів нападу на Чорновола.
Уявляю собі, скільки матеріалу лежить в Татарова на Сергійка - і як він нюхає, і як бухає, і брехня про супутник... КДБешник Єрмак не зміг пройти повз такої гебнявої системи впливу як збор компромату

Бігус сцить сказати, то зроблю це за нього. Стеженням в нас займаються СБУ і Татаров, який за наказом Єрмака збирає на всіх папочки. Ви можете собі уявити, скільки державних грошей коштує таке стеження? Це все за ваш з нами рахунок. Не ДРГ ж їм займатись. Велком ту раша-2


Це був важкий день, повний зради. Бережіть себе

Блін, ну чому в них усіх не просто родичі на росії, а якісь військові чи ФСБешники? Брат Подоляка, батько Єрмака, дядько Кубракова, двоюрідний брат Гладкіх... Все менше віриться у співпадіння

Генерал лопатних військ

Вчора Верховна рада розблокувала підписання законопроекту про медичний канабіс. Тепер Зеленський зможе його підписати. Що далі, легалізація політичної проституції?

Диктатури не приходять зненацька. Перший дзвіночок диктатури Зеленського. Де тоді були всі ,,недорогенькі" і журнашлюхи? Де було їхнє обурення?

До слова, у медіазвітах для ОП критику ЗЕрежиму називають "атаками" від "опозиційних ЗМІ". Готує їх компанія "слуги"..

...у медіазвітах для ОП критику ЗЕрежиму називають "атаками" від "опозиційних ЗМІ". Готує їх компанія "слуги" Маріковського "Медіатека" за бюджетні кошти. Наприклад, в 2023 р. такі звіти витягнули з кишень українців 10 млн грн. ЗЕ будує путінізм.

ПоЦріотіZмъ

  • 17.01.24, 18:13
Появилась информация, что на борту сбитого А-50 находился замкомандира дальней авиации РФ генерал-лейтенант Пчела Олег Владимирович.
Если информация подтвердится, то это будет означать смерть одного из тех, кто непосредственно планировал ракетные удары по Украине


Экстремизм, кощунство, разврат и госизменаuhmylka



Жительница Кубани пожаловалась на рекламу роллов сети «Ёбидоёби» в Крымске — на том же баннере с обратной стороны разместили баннер о президентских выборах. Автор видео обвинила местных чиновников в дискредитации власти и «нравственном беспределе».



А гендерно-нейтральные унитазы там есть?
В Нефтеюганске выставили на обозрение вещи из зоны боевых действий. Помимо военной формы и снаряжения, там можно увидеть газеты и детские книги на украинском языке, автомобильные номера, магнитофоны и удостоверения.
    «Выставкой мы хотели показать важность нашей общей [с украинцами] истории, которая была и которая пишется сейчас. Рассказать о братстве народов», — рассказал глава местного Союза морских пехотинцев Денис Грибков

uhmylka Российские военные корреспонденты обратились к Председателю СК России с просьбой отреагировать на оскорбительные высказывания президента Межрегионального Узбекского землячества «Ватандош»Усмана Баратова в адрес участников специальной военной операции.
         Издевательский пост Баратов разместил в социальной сети:

Часопис Перемоги

  • 17.01.24, 17:16
Мільйонери. Люди піднялись під час війни та стали багатшими. Це неймовірна історія успіху, якою вони можуть ділитись зі світом.

Фронт у нас один - там, де б’ються наші захисники, але зеленська кротівня єрмака і її гельмінти, як раз не по нашу сторону фронту. Тому і гадят тварюки.



look А що там симорозятник каже? Збираються йти на Банкову? Ні? Я так і знав.


Під час тендеру на керосин для літаків кілька компаній запропонували нижчу ціну, але їх раптово дискваліфікували за надуманими причинами.

Олешко: Оці всі разом з Лаченим, Притулою, Лебігою, Стерненко попруть на вибори. За гроші олігарха Пінчука. Чмут вже там, у народу збирає по копійці на дрони, поки тусується з мільярдером.


Павло Нусс: Пішла глобальна атака на Порошенка, яка насправді є атакою на волонтерський рух. По суті звинувачень Гладких: На фонд Порошенка донати не приймаються і не приймалися. Він формується виключно з власних коштів Порошенка і коштів його підприємств.




Наслідки скасування "каталогу харчування".. ріспєктішє рєзнікову-умерову, єрмаку з зеленським, та іншим потрійотам. Просто царський сніданок в одній із навчальних частин, де начпрод давно не пижжений. Але диванні зедроти та падаляцька свора скажуть іпсо..