Разумна банда

  • 18.11.21, 18:46
Про тусування колоди слуг олігархів:
Якщо мікроба поділити, то вийдуть такі ж самі мікроби, тільки зліше, бо хочуть рости.
Бенефіціари ті самі, але на вибори разумкових-зеленських понесуть у різних кошиках. У жодного проекту нема ідеології, проте є власні інтереси і нелюбов до України.

Цікаво подивитись на список н/д Разумкова, які візьмуть участь в новому поході кремле-олігархів Буратіно-2.
Хоча хитрого і не тупого лиса важко назвати маріонеткою. Разумков ідейний українофоб, але гарно це маскує.
Він комсомольський риг, цинічно гидував українською під час виборів.
В бригаду Разумкова увійшло 24 н/д, 2 з яких, крім слуг – від Йулі.
Серед них:
Буймістер - слуга Разумкова;
Володимир Козак – син відомого регіонала Василя Козака, родич Кернеса;
В. Божик – звинувачують, що має громадянство Румунії;
Артем Дмитрук – знімався у пропагандистському українофобському фільмі Шарія, ображав "педофілом і наркоманом" померлого відомого українського художника О. Ройтбурда;
О. Воронько – керівник групи зв'язків із Кубою, найбагатший нардеп, який отримував компенсацію за житло;
О. Бакумов – піарився на передачі засобів індивід. захисту;
О. Коваль – одна з ініціаторів законопроекту, який дозволяє непрямий підкуп виборців;
Д. Володіна – підозрювалась в отриманні $30 тис. за лобіювання в комітеті законопроекту про схеми в оцінці нерухомості;
А. Загоруйко – довірена особа у ЦВК Зеленського в 2019;
Д. Гурін – пов’язують із забудовником Вавришем;
Є. Петруняк – підозрювався в отриманні $30 тис. за лобіювання в комітеті законопроекту про схеми в оцінці нерухомості;
М. Крячко – довірена особа Зеленського в 2019;
А. Ніколаєнко – багнет Йулі, екс-голова партії Основа, фігурант антикорупційного розслідування за фактом політ. корупції;
В. Кабаченко – теж від "Баткьівщини"

Скрепопанорама

  • 18.11.21, 11:21
После звонков от Меркель и Макрона рубль остановил падение
Спасителями деревянного, по мнению аналитиков, стали звонки газпромовской шлюхи Меркель террористу Лукашенко и Макрона - Пуйлу

Полиция Польши уверена, что спецслужбы Белоруссии руководят атакой мигрантов на пропускной пункт на белорусско-польской границе и вооружают нелегалов.


"Маленька Швейцарія" Луганда..



Вечірня мозайка

  • 17.11.21, 18:59
"Дія."
- "Отримати 1000 грн за вакцінацію від Презедента?"
...
- "Поверніть голову ліворуч"
...
- "Поверніть голову праворуч"
...
- "Поверніть голову ліворуч"
...
- "Ну ні, так ні"

Виборцям ЗЕ штуку не дадуть, бо вони антивакси.
А порохоботи з 19 грудня вишукаються в чергу за тищею на музеї, фітнес і театри

Чим більше Вова вичавлює з себе штучну либу у відосиках, тим більше палає під його ратицями.
ЗЕзграя між молотом та ковадлом, загнана в кут. Ззаду – кремлівські ляльководи, в дупі – пальці бенефіціарів-олігархів, знизу незадоволений наріт і безстрашна нація, з флангів – українська армія, яка ще пам’ятає, як її поважали за Порошенка.

А ви знаєте, що Янєлох написав перший том з'явлення із зізнанням у твердій обкладинці?
Так-так! Вовік навіть не здогадується, що книга марнославства "Велике будівництво" у майбутньому вивчатиметься слідчими прокуратури і МВС, як схеми Великого крадівництва.

За Порошенка активи держкомпаній щороку зростали, бо там не було людей олігархів.
- Але ж Порох – барига, а наш Вовочка бореться з олігархами!

Тут логотип членограя на другий термін знайшов
uhmylka Шановні порохоботики, будьте трошки гуманніше! Бережіть життя деяких підвидів мавп із зеленої зграї, які не зрозуміли остаточно, що головний павіан несе їх життя та добробут у прірву.Ці екземпляри ще нам знадобляться для кунсткамери "Жертви виборчих кампаній".

chih 17 ноября в Украине и мире отмечают День студентов.
(а не московитский день Татьяны в честь основания МГУ в январе!, которого для европейских студентов не существует.)
Это естественно и ожидаемо. Люди, которые побежали вакцинироваться не потому, что хотят защиты от болезни, а исключительно из-за того, что не пустят в ресторан, увидели, что никаких проверок и санкций на самом деле нет и просто забили на вторую дозу.
shockТем временем в параллельной вселенной:
Женщина скончалась от принятия противоглистного препарата "Ивермектин", лечась от Ковида.

Вот и все. Ключевые тезисы из расследования

  • 17.11.21, 18:53
• По словам экс-сотрудников ГУР, президент Украины впервые был проинформирован о предлагаемой спецоперации 15 июня 2020 года и «в целом одобрил операцию», намеченную на 26 июня 2020 года, а также «попросил подготовить подробный план».

• Разработать боевиков из ЧВК Вагнера решили еще в 2018 году в Главном управление разведки Минобороны Украины. Разведчики обратили внимание, что многие из «вагнеровцев» возвращаются в родные села в России, «где сидят без работы, спиваясь и впадая в депрессию». Для ГУР «это стало окном возможностей» – было решено завербовать боевиков на работу и арестовать.

• К сентябрю 2019 года ГУРМО собрало персональные данные более чем тысячи наемников, большинство из которых воевали на востоке Украины между 2014 и 2018 годами. В итоге было завербовано 180 «вагнеровцев», которые ранее явно были причастны к конфликту на Донбассе. А еще чуть позже – список сократился до 45 «избранных», которые могли стать важными свидетелями, имели инсайдерские данные о вторжении России в Украину. Их и было в итоге решено «рекрутировать», привезти в Украину и арестовать.

• Для максимального правдоподобия команда ГУР Украины решила использовать реальную, но прекратившую деятельность ЧВК «МАР», создала поддельный сайт для вербовки, придумала для «вагнеровцев» правдоподобную не боевую задачу, нашла контактных лиц и приступила к вербовке.

• Для всех этих 45-ти военных преступников Разведка Украины решила организовать авиаперелет в Венесуэлу, через в Украину, а и намеревалась принудительно посадить самолет, когда он будет пролетать над украинской территорией. (По причине минирования, либо подставному пассажиру должно было стать плохо во время перелета). Из-за пандемии вылететь из России можно было только через территорию Беларуси, поэтому так и решили поступить.

• СБУ также было поставлено в известность обо всем происходящем и подключено к финальному отбору «вагнеровцев». После принудительного приземления — СБУ должно было сразу после ареста предъявить задержанным обвинения. Все это должно было выглядеть, как случайная посадка. А сами СБУ по сценарию должны были делать вид, что они случайно опознали боевиков в посаженном самолете.

• Первая часть расследования заканчивается на самом интересном: «Вечером автобус с «вагнеровцами» успешно преодолел границу Беларуси и направился в сторону аэропорта».  Helgi Sharp
umnikПредставляю, как сейчас бегают по ОПУ арестовичи с подоляками, пытаясь выдумать внятные отмазки. Но их нет…

Ранкова мозайка

  • 17.11.21, 11:50



Владимир Завгородний: Так-то понимаешь, вот дали тебе тыщу гривень. Ты её потратил — и нет у тебя тыщи гривень. Обидно, да?
А так тебе дали тыщу гривень. А потратить её нельзя. И у тебя она есть всегда. И каждый день с утра ты просыпаешься, смотришь на эту тыщу, и преисполняешься любви к власти

Барига на крові Порох будь якими засобами забеспечував країну вугіллям і теплом 5 років. Зараз найчесніша команда про%бала наступ зими. Не було часу думати стратегічно.
На це можна дивитись вічно. Як Зеленський зустрічає літаки із медичними масками "Епіцентру" та кораблі, на яких везуть вугілля для ДТЕК.





Навіть не знаю де більше ганьба,-  кафе Пушкинъ або Пузата хатаwakeup

Антіваксери і не тільки))

  • 16.11.21, 19:26





Яка несподіванка! Хто міг би таке подумати?wakeup
Служба безпеки України повідомила про блокування антиукраїнської мережі, яка, за версією відомства, готувала держпереворот у країні під антивакцинаторськими гаслами. Про це повідомляє пресслужба СБУ. Співрозмовник у правоохоронних органах уточнив LIGA.net, що лідером групи був львівський противник вакцинації Остап Стахів.

За даними відомства, мережа діяла у кількох регіонах України. Її учасники нібито закликали до насильницької зміни конституційного ладу". У СБУ кажуть, що за попередніми даними слідства, дії мережі "координували російські куратори".

СБУ повідомляє, що підозрювані підшукували зброю та співучасників, щоб захопити владу у регіонах. Потім вони нібито збиралися створити власні територіальні громади з "міліцією" та "економікою".
   Під час обшуків у підозрюваних вилучили докази фінансування з РФ, зазначає СБУ.

Лідеру "антивакцинаторів" Стахіву повідомили про підозру за статтею про повалення конституційного ладу та захоплення державної влади. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. СБУ проводила слідчі дії у цій справі у Львівській, Чернігівській та Миколаївській областях.

У коментарі також LIGA.net уточнили, що Стахіва відвезли до суду для обрання запобіжного заходу.
ДОВІДКА. Стахів – один із лідерів антивакцинаторського руху в Україні, він вважає пандемію "вигадкою", виступає проти вакцинації та карантинних обмежень. Також він закликав виходити на акцію противників вакцинації, яка відбулася в урядовому кварталі Києва 3 листопада

Скрепопанорама

  • 16.11.21, 18:56
Народ-то больно прожорлив, от праздности завел привычку трескать  Набиуллина обвинила россиян в росте инфляции  «Люди начинают больше тратить и меньше сберегать, больше покупать, пусть даже в кредит, поэтому мы сегодня видим, как растет потребительский кредит. Такое поведение может создавать серьезные риски для раскручивания инфляционной спирали», — рассказала Набиуллина.
uhmylka Очень важный указ: Россия открывает свой рынок для товаров из ДНР и ЛНР  shock На ростовской границе откроется пункт приема металлолома и стеклотары?

uhmylka Из-за дороговизны земли в Европе, дороги прокладывают прямо между трамвайными путями. И как всегда, проект не довели до ума! Центральная Европа, Саратов.

В Ставрополье на дороге произошел сюжет, годный для Ералаша - пешеходы пытались вытащить пострадавшего в ДТП и погибли.
В Георгиевском городском округе 15 ноября около 18:30 водитель остановился у дороги из-за поломки автомобиля. Он вышел из машины, чтобы поставить знак аварийной остановки на 314-м километре трассы Кочубей — Зеленокумск — Минеральные Воды. Двигавшийся в попутном направлении водитель грузовика MAN не заметил его на дороге и зацепил встречный Volkswagen Polo, съехал с дороги и опрокинулся в кювет. Свидетели аварии захотели вытащить из кабины водителя большегруза. Четыре расеянца переходили проезжую часть в неустановленном месте. На них наехала Mazda. Все пострадавшие от полученных травм скончались на месте. Один из погибших по инерции отлетел на обочину и упал еще на двоих пешеходов. Они получили резаные и скальпированные раны.
Президент Литвы: Мигранты попадают в Беларусь через Москву
Пишуть, що вчора ввечері одним із підрозділів ЗС України, який виконує бойові завдання в районі ООС, був затриманий представник збройних формувань ЗС РФ!
uhmylka Тож сьогодні буде робота для працівників Львівського метро!
-Твоя задача таранить ЕС!
uhmylka "общими усилиями задушили"
В доооомеее, где резной палисааааад!
Не просто
 представляю.. Знаю! Как им хочется незамедлительно красного, крепленного, портвейна. Из всех предметов на фото, самый дефицитный пластиковый пакет с рекламой немецких сигарет

Вечірня мозайка

  • 16.11.21, 18:22
Дайте дві!
podmig Гавриленко Олег:— Ало! Добрий день! Мене звати Володимир. Я представник порталу державних послуг міністерства діджиталізації ДІЯ.
Скажіть, ви вакциновані?
— Так!
— Дякуємо за відповідальну позицію. Для отримання за Програмою Президента Зеленського "Велике вакцивнітство" коштів у розмірі 1000 гривень необхідно уточнити деякі данні.
Назвіть, будь ласка, номер картки, строк її дії і три цифри на зворотній стороні карти
uhmylka Анна Оскомина: Враховуючи, що найбільше вакцинованих - серед виборців Порошенка (є відповідна соціологія), Зєля буде першим президентом, який дійсно платитиме порохоботам

Ключова задача відосику гундосика – відвернути українців від щеплення ще на місяць! Черги у пунктах зникають, наївні чекають вовінутисячу з 19 грудня. А коронавірус не чекає!
Зеленський продовжив гібридну Ковід-війну спільно з моспатріархатом проти українців

На 15 ТЭС в нашей стране есть 88 энергоблоков. Из них:
- 23 блока не работают по причине отсутствия угля
- 15 блоков не работают по причине ремонта
- 13 блоков не работают по причине консервации
- 9 блоков не работают, находясь в резерве
Итого: работают 28 энергоблоков. Данные официальные