"Вдячність" черні

  • 22.12.21, 12:08
1
Це те, про що я казав всі 5 років.
Не можна, просто не припустимо було робити для люмпенів оранжерейні умови життя в період війни та окупації трьох регіонів.
В таких умовах бидло міркує, що йому було б ще краще, навіть прикольно і можна поржати. Тому і змінило гетьмана на паяца.
Питають, як бидлу треба було зробити умови, щоб вони зрозуміли, що у нас війна?
Просто. Поки ми ховали наших захисників, діти військових сиротіли, інші ходили по нічним клубам, а потім по безвізу їздили по курортам.
А вони викопали хоч одну траншею для фронту? А 10-класники чи студенти плели сітки на передову? Не для показухи, а обов’язково ВСІ і щотижня бодай по 10 годин?

2
3

Чи сплачували військовий збір не 1,5%, а 25% (як потрібно було зробити) кварталівські та дизельні клоуни, олігархи та решта проросійської колони?
От і отримали від плебсу "вдячність"    oleg_leusenko

Хламидия просит слуг не обоср@ться  Марина Гусак:
Пика, не обтяжена інтелектом, просить своїх колег нетрадиційної розумової орієнтації - не обісратись ще раз. Це про них зелені боти співають як про чесне і кваліфіковане оточення навсюголовукомандувача?

Скрепопанорама

  • 22.12.21, 11:20

Бидло треба завжди тримати у тваринному переляку... Досвід більшовиків зекоманда зрадників України перейняла добряче. Приклад - "українські ЗМІ", підхоплюючі хвилю істерії, яку ІПСО ГУР РФ запускає через підконтрольні "сенсаційні видання"

Многое становится понятным

Скажите Шура, сколько вам нужно для счастья?


В Хабаровском крае обнесли колючкой пандус у входа в сельскую школу, чтобы дети по нему не ходили и не катались. Завуч объяснила, что инвалидов-колясочников в школе все равно нет, а здоровые дети стали юзать пандус как горку

Национальная идея отныне — Русский Реванш! Они ебанулись!




Ранкова мозайка

  • 22.12.21, 11:12

3

На Зеленському особисто лежить провина, що він привів ось таких проросійських

Анатомія виборців Зеленського. Вдивіться уважніше, обов’язково в цьому побачите своїх знайомих, сусідів, пенсіонерку, студента, лікарку, вчительку, військового, продавчиню з ринку чи наївного ФОПа


А Бубочке банку варенья и корзину печеньяuhmylka

Ранкова мозайка.. Постскриптум

  • 21.12.21, 13:02

Велике підозриництво

Alex Noinets: Зараз можна буде два дні в фейсбук не заходити, позитивними блогерами буде все захаращено, бідонінг буде викручено на максималку. Всі ж захочуть взяти в подоляка свої двадцять доларів за твір "чому виписувати підозру другому місцю в президентському рейтингу - добра ідея для першого місця в президентському рейтингу".

Остап Біндер: Чи не вважаєте ви, що це найвеличніший антирейтинг в Світі?
І що робить в такій ситуації? Правильно. Підозру Порошенку треба терміново. Іншого воно не вміє

1. Рожкова и команда НБУ у Коломойского приватбанк забрали.
2. Коболев и НАК у Газпрома $5.5 млрд выбили.
3. Порошенко - всё перечисленное, плюс организовал оборону в разорённой Януковичем стране и собрал антипутинскую коалицию.
   umnik Это вам не Гогилашвили, Ермак, Портнов или судья Вовк - тут люди серьезные. Сразу видно предатели

Казалось бы, причём корейские учёные к Украине?
- І шо, Україна стане чистіше?
- Ні, але я стану багатішим!
Кажуть зносити ворога не на часі, бо Путін нападе.


Ранкова мозайка

  • 21.12.21, 12:13
І ласкава і рідненька 
Хай щасливі стежки в'ються
 Лихоліття не приб'ються 
Хай в оселях радість лине 
А біда наві'ки згине 
Нехай згинуть ворожбити
 Україну їм не вбити

Улюблені пропагандисти Путіна "Россия-1" купили серіал виробництва Кварталу-95 "Свати-7", щоб крутити його у новорічні свята.
Вітаємо Володимира Зеленського з продажем свого чергового серіалу рупору російської пропаганди! Можна тільки пораділити за Зеленського, який в період можливої російської агресії, не просто продовжує торгувати безпосередньо з Кремлем. А ще й роялті жирні перед новим роком отримає
 -вы не понимаете, это другое!! это же не липецкая фабрика! Не продал бы Найвеличніший то продав би солдати НАТО барига з Липецька !
Хай смотрят,долбо%бами станут ещё большими.. впрочкм, куда уж больше...

я перепрошую 18+, але...

uhmylka З тексту підозри Генпрокуратури: "Користуючись службовим становищем, Порошенко створив терористичну організацію ЗСУ"...
podmigЗгідно нового брендбуку Зеленського, шоу "Вечірній квартал" перейменують в "Великий квартал".
wakeupКоротко про українців: весь будинок знає, як керувати державою, але не може створити ОСББ і впорядкувати свій двір.
uhmylka А шо -так можно было? ти дивись - все таки вміють люди веселитись
А помните программу "Теплі кредити", которая работает с 2014 года?..
Оказывается её тоже перебрендировали под Зеленского и теперь подают как его достижение. Угадайте, как она теперь называется?..
                         ВЕЛИКА термомодернізація
Кажется, нам достался президент с самым маленьким писюном и с самыми большими комплексами в мире



Скрепопанорама

  • 21.12.21, 12:04

Почему россияне любят душегубов и бездарей?
Все свои крупные сражения Жуков проиграл, либо забрасывал врага горами трупов. Рабы любят палачей. И плевать им на правду.


Довожу до вашего сведения...




prey Богородица, Америку забери!

Россия умеет побеждатьlolВ воде не тонет, в огне не горит. Трепещите, пиндосы! 
Корпус корвета «Проворный» при пожаре не пострадал
всех делов-то
там МЧС когда тушили — водой всерьез залили. Боялись, что в итоге морозом порвет — потом спешно откачивали и даже отопление для просушки корпуса подали так закалялась сталь!
Корвет Проворный прошел огонь, воду и медные трубы не сходя со стапеля, а чего добился ты?

Музична пайза

  • 20.12.21, 16:31
Покажи свою колекцію!
Потрать володіну тисячу на культуру! Хочу вініл посмотрєтьhypnosis

Скрепопанорама

  • 20.12.21, 11:10

Роскомнадзор грозит YouTube блокировкой, если не восстановят брехливый канал RT Ну, когда же?! Миллионы пользователей YouTube ждут блокировки сервиса за паребриком.В банде Роскомнадзор подчеркивают, что в случае неисполнения YouTube предупреждения предусмотрены меры частичного или полного ограничения доступа, а также административная ответственность

Россия - это дурдом, заполненный неизлечимыми психами Наблюдая за нарративами российских СМИ и россиян я офигеваю! Это ж методички с дурдома и шизофренический диссонанс самой большой на планете палаты психбольных.
Они говорят, что Украина полностью под Америкой и это земля США. Рассказывают, что на Донбассе воюют американцы. В этой же передаче или статье, россияне утверждают, что американцы за Украину воевать не будут, мол, она им не нужна. Москва доказывает, что Норд стрим-2 - не политическое оружие, и тут же угрожает перекрыть газ, если не получит лицензию на эксплуатацию газопровода.

Россияне считают эфиопо-еврея Пушкина "русским", но в упор отрицают украинскую национальность Мыколы Гоголя.
Россияне чтят Ленина за революцию, но в то же время ненавидят все революции в мире
Россияне - рабы, хотя и считают весь мир несвободным. Но, именно на РФ всех правителей выносят вперед ногами, а на Западе президентов избирают народы.
Россияне гордятся, что торгуют газом и нефтью (потому, что другого у них ничего нет), зато в странах, где добывают нефть и газ, но в меньших объемах, на счета граждан поступают приличные деньги.
Россияне считают себя духовными, но наибольший процент алкоголиков, штат полиции, количество уголовных преступлений и отбывающих наказание зеков именно на РФ.
look 150 миллионов абсолютно невменяемых мартовских зайцев под боком, в дополнение к своим 73%

до пальм, выращенных Украиной, добрались
Потому, что россияне на Крыме - временщики: пришли, нагадили, разрушили и заставили всех жить в таком же дерьме, как у них на Московии (РФ)
Декабрь 2021 г, временно оккупированная саранчой Ялта, гибнут пальмы и мусор кругом


Ранкова мозайка

  • 20.12.21, 10:53

З України на початку 2021 року та протягом десяти місяців виїхали та ще не повернулися 660,302 українці. Такий показник є рекордним за останні 11 років, про це свідчать дані сервісу Opendatabot. Загалом з 2011 по 2020 роки до країни не повернулися 2,6 млн громадян України. 
Завтра Гетьманцев придумає ще податків, скажений зелений принтер їх проголосує, а найвеличніший блазень підпише, і одразу всі імігранти повернуться. Зуб даю!

Фантасмагорію Андрія Богдана на «Свободі Слова» Савіка Шустера, коли він Тимошенко, Яценюку і Гройсману розповідає про провал опалювального сезону, можливо порівняти з агонією Зеленського, єдина проблема якого - Порошенко, ув’язнення магічним чином «вирішить» всі провали зеленої влади.

Хлопці і дівчата, Ви сотворили Зеленського, бо думали, що дурним легко керувати. От тепер отримали результати «експерименту».

Зеленського не шкода - його в’язнична камера буде наочним прикладом для всіх потенційних «нових (хл)єбал», що не треба лізти туди, в чому нічого не тямиш.

А Порошенку і порошенківцям боятися нічого - час блазнів, корупціонерів і профанів минув



Партія «Європейська Солідарність» засуджує рейдерське захоплення фракції «Голос» Зеленським і його Офісом через тиск, маніпуляції і спробу дискредитації опозиційної частини цієї фракції. На жаль, цей придворний переворот відбувається за участі пригодованої Офісом Президента так званої групи «Справедливість»

подвійне громадянство кажете?