Профіль

evgstereo

evgstereo

Україна, Кривий Ріг

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Фронтовий дайджест

  • 27.02.22, 15:26
Потери российской армии в Первую чеченскую, с 1 января 1995 по 31 августа 1996-го, составили 3860 человек.
Потери за десять лет афганской войны составили пятнадцать тысяч человек. 
Чтобы понимать масштабы происходящего.

Украина за два дня накосила столько, СКОЛЬКО ВСЯ ЧЕЧНЯ ЗА ВСЕ ПОЛТОРА ГОДА.
Или весь Афганистан за два года войны. 
Если озвученные цифры в 100 танков, пятьсот БМП и 3500 погибших реальны - а похоже, оно где-то так и есть - это просто запредельные цифры. 
Это фантастические цифры. 
Таких суточных потерь ни СССР, ни Россия не знала вообще никогда со времен Второй мировой.

Но дело не в этом. Самое главное, что сейчас происходит - это не накошенный сотнями единиц металлолом. 
Самое главное - это разрушение мифа о мощи и непобедимости российской армии. 
Про вот это все аналоговнетное говно. 
Про третью армию в мире.  Про Могучий Рейх, способный на все. 
Про Нерушимую Диктатуру.  Про Святость и Всесильность Отца Нации. 
Про…
Реальность оказалась ужасающей.  Для них ужасающей.  (Бабченко)


Давайте відновимо хід подій для історії.
Отже, восени 2021 року Путлєр усвідомлює, що в нього складається ідеальний флеш-рояль.

Нафта-газ дуже дорогі і попит б'є історичні рекорди.
  На чолі України - слабкий нікчема, Кабмін - слабкі нікчеми, Рада складається з 2/3 слабких нікчем. Опозиція маленька і тому малосильна, її підтримує лише 10-15% населення.

По енергоносіям ми залежні від Рашки прямо чи опосередковано.
Ковід у нас вирує і люди знесилені локдаунами. Економіка слабенька, грошей мало.
Армія наша послаблена і деморалізована.
А Путіну рапортують про нові гіперзвукові вундервафлі армії РФ.

Китай перший оклигав від ковіду і інтенсивно нарощує економіку, споживаючи ресурси як Молох дітей.
   Захід заслабнув від пандемії та економічних проблем. Досвідчена Меркель пішла. Байден - старий сонний дід, якого гнобить власне суспільство за ганебну втечу з Афганістану, не є сильним гравцем.

Північний потік 2 добудований, питання тільки в сертифікації. Але попереду зима, і це дає важелі до примусу Європи зробити це швидко. Запуск ПП2 автоматично вб'є транзит в Україні. А через йовбацьке керування державою в України напівпусті газові сховища і росте невдоволення народу закручуванням гайок. Від рейтингу 73% лише третина.
   Прийдешня зима, шамани сказали, буде дуже лютою. Білорусь повністю пригнічена, Лука жере з долоні.

Ідеальний розклад! Путлєру везе навіть в дрібницях. Чесно, якщо він до цього не відчував себе Месією, то в цей момент він точно увірував в своє Особливе Призначення.
       І Путлєр робить велику ставку, примушуючи Зє до фактично капітуляції

Але Зє, знаючи, що його просто пошматує власний народ, крутиться як вуж на пательні, і відмовляється робити як вєлєно. Не від благородства та великої любові до України, а виключно через сильний інстинкт самозбереження та судомний страх розлюченого натовпу. Саме так поводиться і слизький Захід, бо ніхто не бажає залишитися в історії Чемберленом.

На випадок, якщо Зєля пручатиметься задовго, готується план Б - силовий сценарій.
   Йде час, Зєля морочить голову, Захід юлить, тягне з сертифікацією Пп2, зима виявилася теплою.

І Путлєр дає хід підготовці плану Б. Про це одразу дізнаються США та починають нагнітати. Але наш веселунчик відмахується від попереджень та годує населення життєрадісними відосами та серіалом "Як я посадив Порошенка".

Час майже добіг кінця. Сучий лютий також виявляється теплим. Важелі тиску на Європу тануть з кожним днем.

І план Б йде в життя.
   Розрахунок дуже простий. Лякаємо населення вибухами до всирачки, частина істерично тікає на захід, верхівка влади та монобільшість розбігається, опозиція нелегітимна як орган, армія зав'язла на сході, у Києві лише горстка спецури, поліція та строковики. Перших передавимо чисельно, других купимо, треті розбіжаться самі. В міста входять "ввічливі люди", одуріле від жаху населення зустрічає їх квітами як спасителів, на Банкову саджають свою маріонетку. Захід мовчить, бо йому тицьнули під носа ядерну дубину та полоскотали горло кінчиком газового вентиля. І Україна починає черговий 100-річний цикл рабства.

Але щось пішло не так.... Точніше, не так пішло все.
    Переказувати не буду, як сказав Юрко Гудименко, Історія зараз пишеться просто у нас на очах.
  Я впевнена, якщо Бог існує, він планував це все дуже давно. І його мета має бути вам зараз настільки очевидною, що я навіть не стану її озвучувати.

І це все не припиняється тільки тому, що ніхто не бере на себе відповідальність за повний провал операції. Бо єдиний, хто дійсно має її взяти, володіє майже безмежною владою і відмовляється визнавати свій програш. Він йшов ва-банк, а вийшов уєбанк. Але вибору в нього немає, бо коли санкції увімкнуться на повну силу, це повне розгромне фіаско. Це крах. Тому це лише питання часу.

І знаєте що? Це вже неминучість та необоротність за будь-якого розвитку подій.

Вже нічого не спасе його, навіть ядрьона бімба на Майдан.

Нічого! Всі ставки зіграли, всі чинники спрацювали, це вже не зупинити. Залишився тільки плин часу.
 слабый клоун Зеля — это был такой хитрый план?lol

Грибком заразился
chihА я говорил: низзя закрывать нос, когда чихаешь!!

Это новая свастика?на россии начали обклеивать машины наклейками Zshock Zombi? Z - zачем?


Россия не победила фашизм в 45-м. Она его усыновила

  • 26.02.22, 13:13
"Передовые газеты были ужасны – лживые, кровожадные, заносчивые. Весь мир за пределами Германии изображался дегенеративным, глупым, коварным. Выходило, что миру ничего другого не остается, как быть завоеванным Германией. Обе газеты, что я купил, были когда-то уважаемыми изданиями с хорошей репутацией. Теперь изменилось не только содержание. Изменился и стиль. Он стал совершенно невозможным.

Начитавшись газет, я упал духом: много ли надо, чтобы поверить во все это, если читаешь одно и то же каждый день! А сравнивать было не с чем: иностранные газеты в Германии были под строгой цензурой.

Я принялся наблюдать за человеком, сидящим рядом со мной. Он ел, пил и с удовольствием поглощал содержание газет. Многие в пивной тоже читали газеты, и никто не проявлял ни малейших признаков отвращения. Это была их ежедневная духовная пища, привычная, как пиво.
    ... Они вовсе не были перекроены все на один лад, как я представлял раньше. В купе входили, выходили и снова заходили люди. Чиновников было мало. Все больше простой люд – с обычными разговорами, которые я слышал и во Франции, и в Швейцарии, – о погоде, об урожае, о повседневных делах, о страхе перед войной.

Они все боялись ее, но в то время как в других странах знали, что войны хочет Германия, здесь говорили о том, что войну навязывают Германии другие. Как всегда перед катастрофой, все желали мира и говорили только об этом...

Он стоял перед толпой и орал о праве на завоевание всех немецких земель, о великой Германии, о мщении, о том, что мир на земле может быть сохранен только в том случае, если остальные страны выполнят требования Германии и что именно это и есть справедливость."
                     Эрих Мария Ремарк

Пов'язані кров'ю


Эй! Нечестно!  представитель "МИД России" Мария Захарова в эфире Первого канала предостерегла Украину от раздачи оружия населению. «Раздача оружия — это просто конец. Что следующее, выпустят из тюрем заключенных? Чтобы уже закончилось просто бойней», — подчеркнула "дипломат"

Фронтовий дайджест- 5

  • 26.02.22, 12:47
День первый. — Русский корабль, иди нахуй!
День второй. — Бать, я в плену!


Якби не ППО, Київ виглядав би зараз як "звільнений" Грозний.


В цей часи звернуть увагу на людей поруч, підтримуйте спілкування, допомагайте одне одному. Кожний вияв жертовності та людяності, милосердя і турботи – це теж внесок у перемогу добра. Переконаний, що з Божою допомогою український народ переможе


Надежды Кремля на помощь Китая в преодолении изоляции от западной финансовой системы разбиваются в прах.


За воюючу Україну вболівають всі. Навіть Сімпсони.

Тысячи фотографий и видео с трупами российских солдат говорят всему миру, что это конечно не так. Просто, "ихтамнеты" превращаются в "ихтамуженетов"…

Сервис PornHub запретил доступ пользователям к сайту из России. Пусть теперь дрочат на Симоньян, Скабееву, Путина и Матвиенко))


Самий чудовий вислів у мережі інтернету: "Їбашити русню треба так, щоб Талібан хрестився"...

Киевляне, обращайте особое внимание на священников УПЦ МП. В 14 году на Донбассе эти твари были первыми помощниками у террористов
umnik Не "котейль молотова", а УЗВАР БАНДЕРИ!!
wakeup Передайте бульбашам, хай кладуть картоплю в кармани.
uhmylka У Василькові одну надпотужну атаку в центрі відбили. Азов прийшов на допомогу. Футбольний стадіон весь встелений російським компостом

Фронтовий дайджест- 4

  • 26.02.22, 11:40
Не підказуйте шляхів, не кажіть, де вільні дороги і як легше доїхати: це російські диверсанти намагаються потрапити до Києва.


Мы ведь все уже видели эти посты в Фейсбуке типа "любимые подписчики, напишите как прошла ночь?". И в комментариях несется что-то типа "Сырец, бахало три раза громко" или "Борщаговка, бахало под утро отдаленно где-то на Софиевке".
Мы привыкли делиться таким, это интересно писать и читать. Но делать так нельзя.
umnik Так делать нельзя ни в коем случае!!!

Когда вы пишите "бахало-бухало" и указываете микрорайон, чаще всего вы даете ориентировочное расположение нашей противовоздушной обороны. Это такие пушки, направленные в небо. Они сбивают ракеты, которые летят в центр Киева, или истребители, которые несут смерть нашим солдатам и нашим семьям.

Прочитав ленту комментариев о том, где "бахало", врагам легко понять расположение нашей ПВО. Воины ЗСУ конечно не глупы, и постоянно меняют расположение техники. Но наивно рассказывая о впечатлениях от ночи, мы можем им навредить.

Эти дни требуют от нас новых знаний и привычек. Пусть одной из них будет аккуратность в социальных сетях

А шо він хотів цим довести?
 Хорошая аргентинская пропаганда
Путин призвал военнослужащих армии Украины брать власть в свои руки
По словам президента, Москве будет легче договориться с украинскими военными, чем с «шайкой наркоманов и неонацистов, которая засела в Киеве». Ранее Путин призывал украинских военных сложить оружие и «идти домой».


70 тысяч чеченцев готовы защищать Россию – Кадыровshock А що, руцкіє кончаются?  не нужно быть таким самонадеянным )) это не овец еб%ть!
На Петербург с больших экранов теперь смотрит Путин, оправдывающий войну


Мелитопоть

"Ви не розумієте. Це не країна-терорист, це інше"prostite
Росповсюджуйте в соцмережах та коментах іноземних ЗМІ
Самый удивительный итог первых дней войны — послушайте, так они же действительно не готовились воевать. Они, судя по всему, действительно готовились одной-двумя волнами ракет поразить инфраструктуру, а дальше зайти и парадно покатить по центральным улицам городов
Я еще месяц назад от одного аналитика слышал, что россияне давно оторвались от реального представления о положении дел в Украине, но это касалось политики. И думал, что, к сожалению, военные-то объективно оценивают ситуацию и необходимые усилия. А, оказывается, нет. Вот они гордо едут, получают джавелином по танку, и сдаются целой ротой со словами "Да мы не собирались воевать". А какого, ты, сука, границу пересекал, за пивом мотнуться?
  Они реально живут в другой картине мира — даже военные, которые должны полагаться на факты. Но нет, они ведут себя так, будто читают собственные телеграм-каналы, где у РФ господство в воздухе над Киевом, ВСУ разбегаются при приближении танков и так далее.

Собственно, и Путлер им под стать — он, кажется, так и не верил, что будут хоть какие-то санкции. Впрочем, человек два года провел в бункере, где ему заботливо приносили нужные папочки, вот и свихнулся.    Sergey Petrenko

wakeup Что-то воздух Украины для русни слишком вредный. Какие-то они становятся подуставшие, не шевелятся совсем.

Фронтовий дайджест -3

  • 25.02.22, 21:29

Кто-то, конечно, хороший, но он не готов
сесть в автозак, а кому и Голгофа – не плаха.
Разница в принципах, в принципе, только пять слов:
Русский военный корабль, иди нахуй.

Голос из трубки спокоен, прерывист и глух:
«Мама, я в шапке, взяла документы, нет страха».
Дочка сегодня заснула в метро на полу.
Русский военный корабль, иди нахуй.

Если действительно хочешь для нашей земли
что-то хорошее – вон огород перепахан.
Зерна в карман положи, чтоб они проросли.
Русский военный корабль, иди нахуй.

Здесь возле арты чечен, беларус и казах,
Тут верят в Будду и Ктулху, в Христа и Аллаха.
Новые фрески распишем на новых церквях:
«Русский военный корабль, иди нахуй».

Вашей империи нужен и Киев, и Крым.
Может быть я никогда не дождусь ее краха,
Но, будь уверен, мой правнук при встрече с твоим
Скажет: ты русский?
Окей.
Иди нахуй.    Александра Смилянская



Europe, look at the area is being attacked this days. XXI century and the Wold does nothing to stop it!

Погані новини:
1. Росіяни помирають переважно на асфальті і не удобрюють українську землю. Печалька.

Хороші новини:
1. Луганський напрямок – ситуація стабільна, ідуть артилерійські дуелі, все під контролем;

2. Маріупольський напрямок – росіяни обстрілюють позиції та житлові квартали, наші дають їм пизди, ситуація контрольована;

3. Київський напрямок – мав був за планом Путіна оточений ще зранку, але шось пішло не так. Росіяни підходять з півночі з різних напрямків, але заходити у плотну забудову ссуть, бо страшно. Та і недостатньо їх для нормального заходу. Обстріли тривають, будуть ще, варто готуватися до бомбардировок, бо ніхуя більше вони зробити не можуть. Заходили ДРГ, отримали пизди, ситуація контрольована;

4. Донецький напрямок – намагалися прорватися під Волновахою, отримали лютої пизди, ситуація під контролем.

5. Херсонський напрямок – бої тривають в місті Херсон, ситуація важка, сили плюс-мінус рівні;

6. Харківський напрямок – Харків під обстрілами, намагаються його обійти, але щось виходить не дуже, двіж нормальний;

7. Сумський напрям – важко, ідуть бої, детальної інформації в мене немає, а вигадувати не хочу;

8. Запорізький напрямок – російська колона стоїть під Мелітополем і частково у межах міста, в місті стоять ЗСУ та НГУ, ситуація нестабільна, ідуть бої;

9. Чернігівський напрямок: ідуть бої по області, ситуація контрольована.

10 – Миколаївський напрямок: у Миколаєві іде стрілковий бій на околицях міста.

Збройні Сили, прикордонники, Національна гвардія, СБУ – виконують свої задачі. І ви виконуйте свої.
  Резерви у нас є і зростають вони щогодини. Не видрачуйте себе і оточуючих неперевіреними новинами, вірте в ЗСУ та свою націю, хуярте чортів з червоними стрічками – і все буде заєбісь.

Ведіть себе так, щоб Бандера з Шухевичем дивилися на вас згори і казали один одному: «Оце вони нормально двіжують, не підвели».     Юрій Гудименко

Как сказали там в каментах: это не песня, это тяжёлое проклятие

Фронтовий дайджест -2

  • 25.02.22, 19:33
Героям слава!

Символ дня




Оккупанты
Північний Поток - 2 зупиняють, а Свати - ніт!


Іпотеку погашено!
chih "У России осталось 40 из 200 ракет калибр в наличии. Стратегических резервов у РФ не осталось,"

Фронтовий дайджест

  • 25.02.22, 12:22
Одичаліе, вам єтого никогда не простят. Расплата будет горькой

Коротко7-й літак ВС РФ полетів на концерт Задорнова
Ворог несе втрати. Білорусія - підор
Кто в Турции найдете Снежану Егорову, дайте ей в ебало
Госдума конфискует сбережения россиян. Глисты ринулись скупать и снимать нескрепную валюту


Убийство 13 пограничников на острове Змеиный - это истинное лицо фашисткой РоSSии. В этом не было никакого военного смысла, никакой военной целесообразности, никакой надобности. Но руSSие убили 13 украинцев лишь по той причине, что могли это сделать. Это и есть фашизм

Скільки раніше ганяв по фронту – завжди різні підрозділи пизділи один на одного. Ота бригада хуйова, та йобнута, та не така, та не туда.

Тепер – вже другий день – просто фестиваль любові і добра.

«Нацгвардія вчора красавчікі, нормально розкатали уродів»

«N бригада охуєнні, на характері втащілі»

«А оті вчора заєбісь накрили чортів»

«А оті самі почали нас з флангу прикривати, валять нормально» Юрій Гудименко
Насправді за посиланням вам запропонують додати новий пристрій до вашого акаунта. Після цього ворог отримує доступ до всієї вашої історії переписки (крім секретних чатів), а також зможе писати від вашого імені.
В жодному разі НЕ ПЕРЕХОДЬТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ та не скануйте QR-код!
Шершавым языком плаката




Підтримуємо Українську Армію!

  • 24.02.22, 20:19
Погані новини:
1. Росія все ще існує.

Хороші новини:
1. Луганський напрямок – ситуація стабільна;
4. Маріупольський напрямок – гучно, росіяни обстріляли житлові квартали, зруйнували найважливішу, з їхньої точки зору, споруду – ломбард; є постраждалі місцеві мешканці, є поранені бійці на лінії, але ситуація контрольована;
5. Київський напрямок – ракетні удари ще не закінчилася; за моєю інформацією десант у Гостомелі оточений і винищується прямо зараз; спроби підійти під Київ продовжуються з різних напрямків;
6. Донецький напрямок – важкі бої на лінії, є поранені; до пекла відправилось чимало росіян, артилерія відпрацьовує за всі роки «режиму тиші»;
7. Кримський напрямок – інформація про воду в Криму не підтверджується, хіба що в них пішов дощ; наші війська з боями залишили частину територій Херсонської області, перегрупувалися, підтягують резерви і хуярять ворогів; ситуація нестабільна і найважча серед усіх напрямків атак;
8. Харківський напрямок – ситуація стабілізувалася, детальної інформації не маю;
9. Сумський напрям – важко, бої ідуть у межах міста, ситуація нестабільна;
10. Запорізький напрямок – є непідтвержена інформація про бої під Мелітополем, не можу підтвердити чи спростувати;
11. Чернігівський напрямок: ідуть бої у декількох місцях, ситуація контрольована.

Збройні Сили, прикордонники, Національна гвардія – виконують свої задачі. І ви виконуйте свої.
У нас є резерви, ми контролюємо ситуацію і ми валимо ворогів.
Так, це не як у кіно.
Так, це надовго.
Так, ми несемо втрати.
Але це війна. І ми в ній не програємо.
Этот день вы, суки, запомните надолго.

P.S. Нагадую: бачите тіла з червоним скотчем – спочатку хуярте, потім розбирайтеся. Поліція зрозуміє.
P.P.S. І не гуляйте, блядь, у куртках з червоним кольором на рукавах. Поліція не зрозуміє.
Юрій Гудименко




Свіженькі російські полонені в боях за ЩастяuhmylkaВигляд, як у несвiженьких.


Це загрожує безпеці не тільки України, але й Європи! Тепер терористи будуть шантажувати
Еще один нацистом сталuhmylka Це щоб не лінчевали просто зараз
Муженко знову в стою

Бачите цю ху%ню - знищуйте!

Скрепопанорама

  • 24.02.22, 15:19

Путин и Россия подписали себе приговор. Украине осталось только поставить дату их смерти Отсчет уничтожения Московии запущен. Украина готова к ее ликвидации!У всех украинцев, у всего цивилизованного человечества уже не осталось сомнений, что раковая опухоль планеты - Россия - это фашистская, человеконенавистническая, милитаризованная орда, которая должна быть уничтожена. Тепер тільки в клінічного дурня може виникнути питання - ХТО ФАШИСТИ???


Беженцы массово отказались от ужина в Ростовской области из-за протестаumnik «Около 200 беженцев отказались приходить на ужин. Некоторые прибывшие с благодарностью относятся к тем, кто им помогает. Другие выражают протест, но причин не объясняют»



Коллега

Саудовская Аравия аплодирует Путину: Саудиты заменят российскую нефть. В очереди ОАЭ и Иран

Скрепопанорама

  • 23.02.22, 20:16
Табличку з датою він тримає в руці для того, щоб довести, що будівлю в нього за спиною "українські диверсанти" підірвали саме зазначеного числа. Вони чули, що щось таке в американських фільмах роблять.

Зі святом всіх приречених


Правильна демонстрація вивчених уроків! Коли мені кажуть про євреїв
Це границя де сусідня країна не росія!
Венгрия не поддержала введение новых санкций Евросоюза против России, страна подчеркнула важность диалога. Короткая память у мадьяр

Перекличка блядей продолжается
«Удел нелюдей»: Винокур оценил действия Украины против жителей ДНР и ЛНР.
Актриса Светлана Немоляева заявила, что в Донецкой и Луганской народных республиках (ДНР и ЛНР), признанных президентом России Владимиром Путиным, живут «наши люди».
Худрук Большого Московского цирка Аскольд Запашный заявил, что признание Россией независимости ЛНР и ДНР «100% принесёт мир» в Донбасс
Владимир Бортко, кинорежиссер, народный артист России и Украины
Карен Шахназаров, кинорежиссер, народный артист России
Все методички вже готові....

Министерство образования и науки Калужской области направило руководителям муниципальных органов управления образованием запрос о проведении единого урока, посвященного признанию Россией самопровозглашенных ДНР и ЛНР
А вот школа в Калужской области, где проведут этот урок

Наш вернисаж