Часопис Перемоги

  • 10.06.22, 23:13
А помните, в России был такой календарь к 75-летию победы? С окровавленными детьми. Можем и повторить







umnik Чому Порошенко програв вибори в19 році? Бо не обіцяв отарі ніякої вигоди. Отару правда не цікавить, вигоду подавай. Правда в тім, що Супрун доктор наук, а отарі вигідно було її називати медсестрою. На гонтарєву лили бруд, а британці запропонували їй викладання в університеті.

wakeup Щойно на Еспрессо слуга народа Олег Дунда на питання чому так багато зрадників серед слуг сказав що зрадників не так вже і багато і завів хрюканину, що винна в цьому Верховна рада і треба її розпустити. А потім автоматом переключився накидувати на ЄС

Почему Горбачёва журналисты не спрашивают?
Ось на що, йдуть наші гроші,на замовні статєйки,в жовтій пресі..гєроічєскі обороняє італійську віллу,за 2000 км від фронту
В Буче нашли склад с паспортами СССР завезенными в Украину российской армией. Эта серия паспортов не печаталась в СССР. Похоже кто-то не просто к параду в Киеве готовился, но и к реальному возрождению СССР
Антон Геращенко на каналі Антона Геращенко згадав, що Антон Геращенко давно не лизав сраки і навів цитату Антона Геращенко



Трембіта!!uhmylka



Часопис Перемоги

  • 10.06.22, 15:19
Якби не напад Путіна на Україну, вільний світ ніколи би не дізнався, що його лідером є Володимир Зеленський. Тому присвоєння Володимиру Путіну українського громадянства і звання Героя України — лише питання часу

Пандемію вони проїбали. Нас рятували медики і західні партнери. Вторгнення вони проїбали. Нас рятують ЗСУ і західні партнери. В обох випадках це коштувало країні десятки тисяч життів. Навіщо нам така влада?

umnik Судячи з заяв західних політиків, експертів, нам дадуть гроші тільки в обмін на реформи, вирощувати тут авторитаризм не будуть. Це втішає, але це знову революція? Звісно, про це рано ще говорити, але щось накриває від невідомості майбутнього
look
Вони справді готувались до війни: повернули в Україну біженців януковича, завели в парламент колаборантів пополам зі сміттям, ввели у владу свиту яника, приймали закони, аналогічні до російських, плювали на Конституцію, нехтували законом про захист мови та іншими,
chih
Тобто, людина купує за свої кошти потрібне для армії - то піар, а видавати книгу з написаними кимось текстами під своїм авторством - то норм, так треба?
wakeup Мене просто шокує постійна підміна понять, оце ліплення батька нації з повного нічого. Що з нами сталося?

Зеленський оголошує війну тіньовій економіці та несплаті податків
-сплатить спочатку з коломойським зі своїх офшорів - шахраї

dada Данія та Нідерланди виступили проти надання Україні статусу кандидата ЄС з-за відсутності стабільності державних інститутів, верховенством закону, правами людини тощо...- формально вони праві - зелені з 2019 системно руйнують, а не будують державні інститути України

umnik "світ», де швидкісні потяги навіть не зупиняються. Україна цілком здатна повторити шлях Аргентини, Уругваю, чи Венесуєли, в усякому разі поки все до того йде. Свого Мадуру ми вже маємо.
uhmylka Коли вже там введення олігархічного збору? Треба ж українцям якось віддячити Абрамовичу за 400 000 врятованих життів.
kill СБУ на замовлення Єрмака і Татарова "займається" Березою. Під час війни з Росією спецслужба переслідує солдата ЗСУ за критику зеленої влади. А ухвалили би закон Безуглої, могли би просто розстріляти

podmig Татари — сєпари, просрали Крим. Єврєї — жиди, це історична назва. Німці — фашисти, не дають зброю. Турки — чурки, не підтримують санкції. НАТО — сцикуни, не хочуть воювати за нас. І лише українці — красунчики, обрали клоуна під час війни, мамини ж ми бусічки.
chih
Вступити до Президентського університету, щоб написати диплом: "Загроза популізму в умовах війни з Росією на прикладі обіцянки відкриття Президентського університету".

look Арахамія захищає Абрамовича від санкцій. Подоляк захищає Зеленського від критики. У складі української делегації на переговорах із Росією хоч хтось захищає інтереси України?
wakeup Абсолютно не дивує готовність Слуг Народу служити окупаційній адміністрації. Бо зелена влада, за своєю суттю — режим перехідного періоду, від України до Малоросії. Від Незалежності до "братніх" стосунків із окупантом.
- нємци дайтє танків і дєнях! - хай вам мільярдер Коломойський і мільярдер Абрамовіч дадуть

Коли у влади закінчуються зашквари - не хвилюйся, бо в них є ще Безумна, як Вічний жид...

Єрмак, Подоляк, Смирнов, Арахамія, Татаров вже в курсі?

СБУ провела обшуки у нардепа СН Галини Третьякової. Аналіз її інтернет-трафіку показав постійні контакти із російськими абонентами. Ведеться перевірка. Доречі, саме ця істота готувала закон про польові суди і розстріл наших військових з Безуглою.


Да прям...




Часопис Перемоги

  • 09.06.22, 23:10
Немцы в Херсон тоже заходили "навсегда."


А скільки томів буде? Яку поличку завдовжки будувати?

Єта жє очєнь і очєнь!





uhmylka Известная девушка ди-джей Александра Серова из Макеевки, в интервью радио BBC подтвердила, что она оказалась в числе тех самых 400 тысяч украинцев, которых спас Абрамович. «Дай Бог ему здоровья, добавила она от себя!»

Роман Обрамович врятував 73% українців - Зеленський

В Японии в городе Мацудо стали находить ритуальных кукол, прибитых к деревьям в местных храмах. Фигурки делают из соломы и обвязывают красной нитью, а к головам прикрепляют фотографии российского президента и записи с молитвой «об уничтожении зла»

«Депутат Толстой: исключение "Войны и мира" из школьной программы обнулит будущее Украины» Дай Бог. Обнулит русское будущее Украины. Читал. И не только это. Почти всю русскую классическую литературу. Хочу обнулить

Я не здивований.Тому що у здачі в полон захисників Маріуполя будуть робити винними самих захисників Маріуполя

Економіку робив. Армію робив. Бюджет з профіцитом лишив після себе. Який Вова загнав у мінус що до війни

Це ж треба таке - вісім років українці бамбілі дамбас і от тільки зараз дамбаскоє руководство організувало сирени

Дівчина своїм співом підтримувала бойовий дух соратників при обороні “Азовсталі”. Зараз вона – в руках ворогів !




Часопис Перемоги(трохи ню і світлої романтики)

  • 09.06.22, 23:02








podmig - Поцілуй мене, коханий.
 - Що за оргії на 18-му році сімейного життя?!


Часопис Перемоги

  • 09.06.22, 14:07



"Почую кожного"нікого не нагадує?


Всім ясна-панятна ? Була ж "класна" відмазка "проїб@ли"! А якщо бути ще точніше, здали !

look Уявіть який би був вереск, якби хтось з партії ЄС став колоборантом!
umnik Коли Господь роздавав людям розум, виборці Зеленського стояли в черзі за ковбасой по 2.20
chih Спочатку більшість вірить у фейки про гріхи Порошенка.Через 3р. із звинувачень залишається одне,і те озвучене кумомпутіна.На єдиному марафоні Порошенка вже ставлять в один ряд з російськими військовими злочинцями. Але зомбовані не ми, а росіяни,бо вони вірять у різну брехню.

А спитай екскурсовода про Порошенка, твердо відповість - БАРИГА!

Незабаром і в Україні. Тільки прізвище поміняти





Часопис Перемоги

  • 08.06.22, 14:11
Це ті,кого ЗЕ боров законом про"деолігархізацію" Напомню,коли ПП наступив на хвіст бабушкам,то зрадойобство лилось 24/7


От і добренько...


- Війну треба виграти, а не припинити Петро Порошенко


Попытки борьбы с иностранными словами в русском языке предпринимались неоднократно. Иногда они принимали совершенно комические формы: «Хорошилище идет по гульбищу из позорища на ристалище» (Франт идет по бульвару из театра в цирк).

Но при этом было бы неплохо иметь хоть какое-то представление о языках. Замена "мейк-ап" на макияж это замена английского слова французским (maquillage). Писать вместо лобби вестибюль (vestible) или холл (hall) просто смешно. Слово энергия () древнегреческое. Деньги (теге) — тюркское. Билет (billet) — французское. Интернет (Internet) — английское. Аренда (arrendare), тенденция (tendo) и информация (informti)— латинские.
Глубже надо копать. «Чему не восолеши, чето ти есемо водала ковати. А водале ми еси хамече; а чи за то не даси, а восоли ми всть». Вот, что надо народу.



chih Во время оккупации Парижа к Пабло Пикассо пришли немецкие офицеры.
Над столом художника висела репродукция с «Герники».
«Это вы сделали?» — спросил офицер.
«Нет, — ответил Пикассо, — это вы сделали»

Майор Чернобаев из оперативного отдела, друг визгомамок - как живой



Война — это тяжелейшая болезнь, лечение которой слишком дорого обходится человечеству. Вместо ампутации гораздо лучше заниматься профилактикой. Россия, как страна-агрессор, после поражения должна пройти через программу дегероизации войны. Чтобы не было самой мысли попытаться решить любые проблемы бомбардировкой городов и массовым убийством людей. Взрослые — безнадежно больны и с трудом поддаются лечению. Менять надо детей, а потом заниматься взрослыми.

Вторжение в Сирию оправдывалось тем, что «Сирия — сакральное место для России». Крым был объявлен духовной родиной России потому, что там крестился какой-то Владимир — обладатель большого гарема . А вот интересный пассаж из книги «Финляндия». Семенов-Тян-Шанскии. 1918 год.




Часопис Перемоги

  • 07.06.22, 22:10

Володимир Зеленатор хитав владу задовго до Невзорого



Керівництво Нафтогазу купило за бюджетні кошти 7 броньованих джипів… ні не для ЗСУ для себе любимих! .....все по-чесному - один джип бубочці,один - бєні, один - єрмаку і чотири - собі

Кінець епохи бідності! Початок епохи Zлиднів!

chih Пошли вторые сутки "пыток" донецких ватаголовых украинскими ТВ и р/станциями. Самое страшное для них это гимн Украины в 6 утра. Видать хорошо повредили ТРЦ на Петровке

umnik Слуга Негулєвський,що здав розташування військового госпіталя, нажаль, не боїться отвєтки-друг Зеговнокомандуючого. И что самое печальное — этот идиот продолжает руководить таким жизненно важным гос.органом в период войны. Потому что Друг Гаранта.
1561 в Нюрнберзі досить великим тиражем була надрукована гравюра Георга Бресслейна «Звірства російських в Лівонії».
На ній зображені три повішені на дереві оголені жінки, в яких стріляють з луків військові в російському татарському одязі. Під деревом же були тіла вбитих дітей.

wakeup А Єрмак,Єрмак то що ? На сайте президента Украины появилась петиция, предлагающая присвоить главе государства Владимиру Зеленскому звание Гетмана Украины, а советника главы ОП Алексея Арестовича сделать кошевым атаманом.


Светлана Медведева: "Богу захотелось, чтобы наш сын Илья вернулся на родину как можно скорее." Так Байдена ещё никто не называл
Отак президент вас і тримає за лохів. І тих, хто 24 лютого в нього повірив. Зекоманда продовжує саджати дерева в Херсонській області. А тепер уявіть, що вони в усьому такі креативні і працьовиті. Уявили? Може хоч зараз зможете зрозуміти нас, хто бачив з 2019 до чого це приведе.

После несчастного случая в Батайске ( женщина провалилась в дырку деревянного туалета и утонула ), Ростехнадзор проверит состояние деревянного настила и глубину ям.
uhmylka СМИ: В. Путин присвоил И. Конашенкову звание ,, генерал-лейтенант ’’ за нанесение ежедневного непоправимого ущерба украинской армии.
umnik Нєвзоров вже хвалиться тим, що подав список рекомендованої для українського громадянства русні. Це, звісно, так звані журналісти в основному. Пообіцяв "замолвіть словєчко" для всіх бажаючих. Сказав, що шанси на успіх великі. Це він обіцяв нєтакому русожурналісту.
chih Невзоров — це російський Арестович для людей з IQ вище 70
look А можна тим, хто видає українські паспорти "нє такім рускім", видавати паспорти "не таких українців"?
umnik Якби існував іспит на отримання українського громаданства, Зеленський би його не склав. Це одна з причин, чому цей невіглас роздає українське громадянство усіляким російським покидькам.
uhmylka Обличчя чиновників Януковича він вже у владі зберіг — на черзі збереження обличчя Путіна




Часопис Перемоги

  • 07.06.22, 15:52
Тож із чим вас вітати, пані та панове українські журналісти?

Війна колишньої росії проти України була неминучою. І єдиною причиною цієї війни є тимчасове існування колишньої росії і дикої орди, яку називають “російський народ”.
  Але якщо шукати причини війни чи, точніше, фактори, які їй сприяли в Україні, якщо шукати винуватих в Україні, то головним винуватцем тої біди, яку наробила в Україні колишня росія, є українська журналістика.
  Українська журналістика зробила для ворога більше, ніж всі політики і московська секта разом узяті
  Саме українські журналісти першими почали руйнувати основи державності транслюючи відверто кремлівські наративи про громадянську війну, про те, що це все політики винуваті, що на війні наживається президент, президент вбиває наших військових, президент підриває склади (безвідносно до прізвища, це про суть їх злочинної “діяльності”).

Саме українські журналісти дискредитували армію і оборону, то розказуючи кремлівські побрехеньки про розстріли дітей домбасу, то про секретні тюрми СБУ.

Саме українські журналісти перетворили Вітчизняну війну в висміювання загроз про “Путін нападе”.Саме українські журналісти перевели суспільний дискурс з необхідності захищатися і робити все для захисту в обговорення висерів ідіотів в костюмі рака і з наколядованими квартирами.Чи хтось зараз знає який індекс корупції? Чи хтось пам’ятає хоч одне “розслідування” Схем? Чи хтось пам’ятає хоч одного з тих “героїв”, яких переслідував сам президент?

Ось на цей весь “веселий” бедлам було проміняно оборону, захист країни, підготовку до неминучої війни.

Зараз суспільство сміється з Макрона, але забуває, що до 24.02.2022 те, що говорить зараз Макрон, було державною політикою України. Бо стріляла “та сторона”, бо треба було просто припинити стріляти, бо треба було просто домовлятися посередині.

Зрештою суспільство й вибрало медійний образ, який обіцяв “мир” і що не буде наживатися на війні. І вибрало суспільство цей образ тому, що основою говорільні по телевізору було все, що завгодно, але не захист країни.

Тому так, війна була неминучою. Але втрати від війни великою мірою лежать не тільки на руках окупантів, а й на руках українських журналістів, які зробили все для того, щоб пригнітити здатність народу до оборони, висміяти і применшити загрози. І робили це системно, впродовж 8 років.

Тож з чим вас вітати?

З тим, що ви – колективна натаха мосейчук з колективним бенею в одному місці?
З тим, що ви – колективна натаха влащенко, яка роками, працюючи на путіна, створювала для путіна ілюзію про українця як молодшого брата, який буде цілувати чобіт окупанта, а зараз створює закомплексованому ублюдку аналог росії з темниками?
З тим, що ви роками розкачували історію савченко і вже місяць мовчите про долі 2500 Захисників Маріуполя, бо нє вєлєно русскімєрмаком?
З тим, що ви роками поширювали відверте лайно про здачу Широкиного чи секретні Мінські угоди, але вже три місяці мовчите про те, що вище політичне керівництво країни дало російській армії вийти з кримського перешийку?

З чим вас вітати? З тим, що ви створили в головах народу вбиральні і там насрано?
З тим, що якби не ви, чи якби замість вас були патріоти, які робили би те, що належить, то зараз би останнього окупанта доїдали крокодили в ровах на державному кордоні (умовно, звісно)? Ну точно ми би були підготовлені до війни і зберегли би десятки тисяч життів.

Вітати українських журналістів з днем журналістики – це приблизно те ж саме, що вітати громадянина росії з громадянством. Для більшості – це виправити можна тільки одним способом, Слава ЗСУ! А для тих, хто хоч щось розуміє, це предмет сорому і огиди, проклять на віки, але аж ніяк не гордості.  Mason Lemberg

Пропоную перейменувати станцію Скотувата в Zескотувата. Односчасно на честь Zеленського та його виборців



Ну що ж, те що ми підозрювали про втручання Зеленського у керування бойовими діями в Сєверодонецьку підтвердив сам Зеленський
Він вчитьсяuhmylka Если армия отходит, возвращаться будет дорого - Зеленский о ситуации в Северодонецке
wakeup На Банковый визнали: вимкнення від мовлення опозиційних телеканалів - політично вмотивоване.

uhmylka Коли на росії щось палає, а у української влади щось і кудись про*обується, знаходять докази і улікі вінаватава... Візітки у Дмитра Яроша закінчилися, зате Петро Порошенко увімкнув типографію на всю потужність...

Оце називається сувора реальність....
Взяв під особистий контроль!



Армія Білорусі відпрацювала доволі загрозливі елементи наступальних дійprostite






Харків. Випускний 2022

Ми всі зараз, як ця дівчинка... Дякуємо ЗСУ

Часопис Перемоги

  • 06.06.22, 14:56
shock А що в Овсяннікової є сертифікат вакцинації від Ковід, який приймає Україна? Чи ми впускаємо вже з "Спутніком"?

Йозеф Кнехт
 різниця між цими двома твітами 10 годин. Якщо офіційний акаунт Верховної Ради пише, що овсяннікова пропагандист, а через 10 годин вона пише, що вже в Києві, то я не розумію, що відбувається. Щоразу виїжджаючи до Києва у мене перевіряють документи. Як вона потрапила до Києва?



umnik Скоро на всіх каналах - он же старался, он хатєл но вайна, самі панімаєтє. На втаром сроке точна палучица
wakeup Эта война прекратится, когда люди начнут отличать реальность от популистских высеров




Я стєсняюсь запитать, тойво, всьо єщо неначасі?prostite

Я намагаюсь все ще зрозуміти, як це насправді працює: -люто дрочити на боневтік -не бачити трагедії Півдня & здачі у полон Азову -плакать, стєнать та смикацця за русню, котрій якийсь "з оточення"терміново подарував громадянство -на наступних виборах обрати чергового лівого гавайця


Сподіваюся, загиблих нема

umnik Фашизм родился не с Путиным. И не умрёт с ним. Фашизм родился с распадом Российской империи и умрёт с распадом Российской федерации


Часопис Перемоги

  • 05.06.22, 21:02

Я сижу у речки
затекла нога
все не видно трупа
                                         моего врага      путін, не зволікай!   







Переправа через Северский Донец

Партія Зеленського стала частиною європейської партії, яка веде антипольську політику. Подякували литовцями, подякували полякам. Довбані малороси
ППО над Києвом збиває ракети - гівноїди мовчать. ППО над Києвом збиває ракети - гівноїди мовчать. ППО над Києвом збиває ракети - гівноїди мовчать. ППО над Києвом НЕ збиває ракети - гівноїди "УРА! ТАК! ППО ВАШОГО ПОРОШЕНКА НЕ ПРАЦЮЄ!"
Наш сивий гетьман сивіший за попереднього

"Він посивів, він помудрішав", - Всеукраїнський телемарафон розказав, як змінився Зеленський за 100 днів
Діалог патріотичних аватарок, всюди насрано. Класика.uhmylka



Дружбу не проп'єш. Кращий друг Зеленського М. Галустян є вірним собачкою Путіна та керівником Генштабу ЮнАрмії, де готує нові покоління "добровольців" для війни з Україною


Або дають, но трішечкиuhmylka