Часопис Перемоги

  • 29.08.22, 20:13



umnik Верховна Рада після двох провалів знов спробує ввести 10% акциз на усі види автомобільного палива, щоб полегшити життя… кому? Тим, хто вів велике крадівництво, але досі на отримав з бюджету фінансування і тим, хто конче хоче класти асфальт, бо кому війна, а кому мати рідна(


Российскую орбитальную станцию (РОС) могут переименовать после завершения проектирования, пишет ТАСС со ссылкой на генерального директора «Роскосмоса» Юрия Борисова.


Даааааа!!!
umnik насовали уже рекомендацый к какому памятнику переехать чтоб было душевно? - а че так просто от пидаров избавиццо можно было все это время??? - сносите  нах все рускочелюстные памятники и магазы!!
Сітуація наступна

За вчасно размінований для шатлів Чонгар, расширення тимчасово окупованих територій і евакуацію в полон русскім окупантам 2500 захисників Маріуполя, орденом "За заслуги" ІІІ ступеня нагороджено ВЕРЕЩУК Ірину - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Уклін всім хто став на захист Україниua_flag

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 28.08.22, 13:22




Хорошо, что не расчленили


umnik Гомер прочел 100 книг, написал одну. Грибоедов прочел 200 и написал одну. Донцова прочла этикетку от шампуня, И КАК ВДОХНОВИЛАСЬ!






heart Якщо ти бачиш вареники у сметані , і в тебе не йокає в грудях , сходи до кардіолога , перевірь чи є в тебе серце !

Нам таки покажут, где у него кнопка?

  • 28.08.22, 13:11
- Да вы там охуели!

Об этом заявили актеры, братья Юрий и Владимир Торсуевы, которые сыграли главные роли в трехсерийном детском музыкальном фильме 1979 года, сообщает NGS.ru.

«Мы сейчас снимаемся в картине… Просто нашелся один очень мудрый человек, который придумал, куда на сорок с лишним лет делся Электроник. Мы уже заканчиваем пилот. Режиссер — Владимир Пасичник», — сказал Владимир Торсуев, который сыграл роль Сережи Сыроежкина в фильме 1979 года.

По его словам, у кинокартины много рабочих названий, но фильм не будет называться «Возвращение Электроника». «Там будет много юмора, много музыки, много замечательных актеров», — рассказал актер. Он добавил, что это будет полнометражная картина, которая потом, как планируется, перерастет в сериал. В продолжении зрители увидят Рэсси — копию собаки Панин съемочная группа искала два месяца.

chih - Кстати, а будет в фильме сцены издевательства над русскими электрониками со стороны пендосских терминаторов?
umnik предсказания алисы сбылись
космические пираты выпили весь кефир и обменяли миелофон на запорожец в гараже от которого угорел коля герасимов
wakeup Сейчас снимается много ремейков классических советских фильмов:
"Трахтористы", "Свинарка и петух", "Цирк (с конями)","Праздник святого Моторолы", "Путин в Октябре, Ноябре и Декабре"

Часопис Перемоги

  • 28.08.22, 12:29

МАРШАЛ ПАБЕДЫ

Що поєднує цих різних людей?

umnik Сучасні схеми відмиву бабла дуже прості: фонди, ГОшки, анонімні донати.. А при Петрові за таке Корбан в СІЗО сидів


Справа не в тому, що довбойоби не розуміють ХТО стоїть за "новими лицями" чергових політиків-акторів. Хоча й справді не розуміють. Справа в тому, що довбойоби продовжують чекати Месію, який зробить з України Сінгапур, поки вони (довбойоби) контрабаситимуть ковбасу через кордон

ось і ця хотілочка збулася доречі


плАкали всем метром



За полгода в России стали беженцами почти миллион человек. А ведь страну ещё даже не бомбили


жнива

Часопис Перемоги

  • 28.08.22, 11:35
uhmylka Резніков пропонує не допускати до держслужби тих хто не служив у армії. А я пропуную негайно зняти всіх таких держслубовців. Вибор почнемо з верхів.
look
У поліцейських забрали надбавку до зарплати за «воєнний стан»
Поліцейським та рятувальникам ДСНС перестали нараховувати надбавки, запроваджені після 24 лютого. Тобто зарплати повернулися на довоєнний рівень (13-15 тис. грн). Саме час запиляти флешмоб з розчепіреними ногами !
Приєднуюсь до флешмобу - підтримай владу



Іменна холодна зброя для захисників Банкової та організаторів підготовки до вторгнення з 2019 року

Щойно почув, що Турчинов за тиждень до вторгнення в КМДА пояснював, де треба будувати рубежі, але йому пояснили, що нічого не робитимуть, бо їх звинуватять… Можна прямо казати: банкова, ніби готуючись з 2019 року до вторгнення, реально забороняла це робити усім іншим





Робота в нього така - пиздякати







Часопис Перемоги

  • 27.08.22, 20:34
Єдність. Того "палломніків" мєнти супроводжують

umnik "Нам радили вивезти Мрію і евакуювати все цінне, радили рити окопи, але ми рили під Пороха" Дмитро Чекалкин
Очікування: Притула купив супутник, тепер удари по русні будуть точнішими та частішими, а бавовна ряснішою. Ще й знімочками "до" і "після" будуть радувати. Реальність: хера з два. Ні супутника, ні фоточок, ні бавовни, ні чеків
wakeup Петре Олексійовичу , врятуйте рядового зелених інфовійськ і валантьора який відмиває , і збирає бабло , для наступної передвиборчої кампанії Клоуна !

unsmile Русская Франція
16 жовтня актори українського театру представлять російськомовним глядачам Парижа «подлінно рускій шедевр» російською мовою. Організатор російсько-французька компанія Vladimir Events. Режисер постановки росіянин Вал.Бєлякович, нагороджений Орденом дружби та іншими відзнаками РФ


wakeup Владімір Боневтік. Здурурождьонний із дома №15 по вул. Панаса Мирного. Отєц зєбілов. Повелитель притулів і перших вкраїнчиків. Нєпохмєлімий. Найвеличніший підер сучасності. Розрушитєль оков і розводітєль лохов

Спутник Planet показал разрушения Антоновского моста. А спутник Притула показал х%я


umnik В окупованій Михайлівці Запорізькій обл. за 3 дні партизани ліквідували другого важливого колаборанта: повісили гауляйтера А. Рижкова, якого назначили паханом поліцарії. Перед цим зажмурили пахана військової адміністрації І. Сушка. Не можливо передати всю радість мешканців!

Вот он, портрет сверхдержавы, угрожающей НАТО: попы, ряженые казаки, безумные старухи в одежде из секонда, просто юродивые с иконами.


Кому война, а кому... Геринг наживается на крови солдат и слезах вдов. 1942 год

look Марк Новиков пишет: Я хотел бы со своей далекой колокольни подвести итоги полгода войны, которую развязал Путин в Украине. Что эти полгода принесли именно России.
1. В НАТО вступили две соседние с Россией страны: Финляндия и Швеция.
2. Россия, вероятно, навсегда потеряла постсоветское пространство в любых формах: военных, культурных, языковых, научных, экономических.
3. Россия в значительной степени потеряла даже собственную диаспору за границей.
4. Российская экономика начала медленное, но уверенное падение на дно. Отдельные отрасли полностью погибли (автомобилестроение). ВВП упал на почти 5% и по прогнозам упадет еще на 5% до конца года. Фондовый рынок рухнул на треть в среднем. Технические дефолт и общее пред-дефолтное состояние. Арестованы под сотню млрд долларов активов России за границей.
5. Заморожены 350 млрд долларов валютных резервов России (более 60%).

с конца XVIII века сочетание «сильные соседи – слабая и неадекватная Польша» как минимум пять раз приводило к разделу этой самой Польши между этими соседями. Главной причиной раздела всегда была именно неадекватная политика Варшавы, которая с присущей ей спесью конфликтовала со всеми местными центрами силы. Как конфликтует, собственно, и сейчас.


Мразота

umnik Зауважив, що слово «підори», яким наші воїни називають окупантів, остаточно втратило свою гомосексуальну конотацію, ставши офіційним синонімом слова «росіяни».

Часопис Перемоги

  • 27.08.22, 13:54
Уявіть Пороха в 2014 році, який ніхуя не робить..будує за ваші кошти дороги для танків окупанта, розміновує Чонгар, їсть шаурму і шашлики, носить косоворотку, не голиться, селфиться і сцить вам в очі! Уявили? От і я ні…

umnik За ці півроку із державних діячів найбільшу повагу в мене викликають Залужний, Борис Джонсон, Джо Байден
look Після повного краху російського автопрому (на 96%), до банкрутства скотилася й вугільна галузь московії. На тлі колапсу вугільної промисловості рф, в якій з урахуванням суміжних галузей зайнято понад півмільйона населення, на ерефії прогнозують бунти шахтарів.

Після санкцій ЄС експорт російського вугілля зупинився.
Найбільша на рф компанія СУЕК не змогла відвантажити жодної тонни вугілля. Страховики відмовляються працювати з російським вугіллям. В Кузбасі зупиняються вугільні розрізи, покупців складно знайти навіть зі знижкою у 50%
umnik СБУ оголосила підозру у скоєнні воєнних злочинів гауляйтеру кремля кадирову та його поплічникам.
А чому друг Зеленського Баканов 5 місяців зволікав із відкриттям кримінальної справи проти кадирки? Може, чекали на перемогу кураторів, щоб Вові двічі не вибачатись перед рамзаном?
геть московську секту з моєї України !

beat Нардеп від забороненої «Опозиційної платформи – За життя» Шуфрич повернувся в Україну через міжнародний пункт пропуску «Лужанка – Берегшурань". Для шуфрича створено всі умови почувати себе комфортно

Це Міша подоляк, його свого часу лукашенко януковичу подарував, а потім він в спадок перейшов до зеленського... Зараз його ботоферма намагається виправдати пройоби влади та розповідають про мільйонні ботоферми порохоботів
Проєкт закону про медіа внесуть на розгляд Ради найближчим часом - Стефанчук

Це той,де повертають руських у медіа?


Паломництво до воєнкоматів? Ні... До незахищених тилів... при мовчанні влади...

На фото - фігурант антикорупційних розслідувань, депутат від Слуги Народу Андрій Клочко. Це той, чиї родичі за роки його депутатства скупили майна на 20 млн грн, а 70-річна мама придбала Теслу. Зараз Клочко просуває законопроєкт, покликаний зірвати конкурс на директора НАБУ

Клепання нового молодого літца несеться на всіх парахumnik
Отримали від @igorlachenkov 12 мільйонів гривень. Ці кошти ми витратимо, зокрема, на зв‘язок для ЗСУ. І це — лише початок
оновлена партія Зе-бені набирає обертів. заїбали
— Лаченков, ти де гроші береш?
— В тумбочці?
— А хто в тумбочку гроші кладе?
— Притула!
— А у Притули звідки гроші?
— Єрмак дає, з бюджету!
— А в тебе звідки?
— Я з тумбочки беру!

Як же ви заїбали, стартапери-хуяпери. І це не піар на війні, нєєєєє Оновлена партія Зе-бені набирає обертів. Та «мудрому наріду» заходить аж на на «дайте ше». Короч: підніми руку і опусти…


- Тільки присядеш відпочити, зняти мокрі шкарпетки і вилити воду з чобіт, як знову кажуть: «Збираємось. В‘їбемо нову ціль». Помитись ми змогли вперше через тижні два-три після початку. Терпіли, бо ну а як інакше? (фото)



Цю роботу «Мертве золото/Dead Gold» художника Дениса Циперко/Denys Tsiperko видалив Instagram. Після цього Денис виклав її повторно. На малюнку окрім вояка-зомбі є реальні цитати з перемовин рашистів із рідними-близькими в рф

Часопис Перемоги

  • 27.08.22, 12:54
Какого и когда бы ни спросили
оракула о будущем России,
то самый выдающийся оракул
невнятно бормотал тихо плакал. Игорь Губерман

Маргарира Симонян демонстрирует Путину конечную цель операции в Украине

Олимпиада по съйобыванию из рашки считается торжественно открытой

Саранча — стихийное бедствие, хотя в одиночку она совсем не страшна. То же самое с дураками. Карел Чапек,


Теперь понятно, зачем столько храмов понастроили

Фрагменти герба майбутньої правлячої династії.








Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 26.08.22, 23:34


girlkiss Я спросила экстрасенса, что пропишет вместо секса...
По словам Целителя, нету .... Заменителя...




Максимальный репостuhmylka

Тому що трахатися сексом можна, а матюкацця нізя

Як казала моя бабуся:
- Ти молода, поки в твоїх панчохах ноги, ... а не цибуля..

Когда россиянену скучно, потому что баба занята и обеспечивает семье покушать. Но жопотрахи все в Европе, не забывайте!

Четвертый проклял! Ему ничего не досталосьuhmylka

24 August, исполнилось бы 77 лет Кену Хенсли (24.08.1945 - 04.11.2020) - создателю волшебных гармоний URIAH HEEP, прекрасному музыканту и поэту, мудрому и доброму человеку. Вечного июльского утра тебе, Wizard! Светлая память...

Часопис Перемоги

  • 26.08.22, 23:26

Порохобот: Ти — тупий!
Зелейоб: Не рівняй усіх по собі.
Порохобот: Бл.., куди тобі до мене?
uhmylka Зєлєнскій розмінував чонгар бо Порошенко збагачувався у 86 разів. Треба було чимось платити, довелось продати всі міни. Є ще така версія.


«Новоє Врємя» - негідники.
Провели опитування «Кого Ви вважаєте великим українцем», де в категорії «Політики» 75% набрав Порошенко, при цьому Зеленський - близько 6%. Коли узагальнили інформацію, Порошенка звідти викреслили, а Зеленський залишився


angel Стефанчук відмовився забороняти російську церкву в Україні, бо "не на часі і розколює суспільство".
ЗЕрежим захищає моспатрірахат, бо, напевно, служать одному центру. Питання Зеленському:
Хресні ходи мп із російською символікою і рашистами під час війни суспільство не розколюють?
Божественно


Помните баржи возле Антоновского моста? Ну, те из которых оккупанты сделали переправу и сказали, что она не утонет. Так вот. Они не утонули. Их просто разнесло нахрен. Тащите следующие баржи. HIMARS ждут. Береза

Тетя Роза Ненависть и звериную злобу вызывают украинцы у ватного племени России тем, что не легли ни под Януковича в 2014, ни под Путина в 2022. Понять можно. Обидно, когда кто-то смелей и отважней тебя
макраме? По-перше,це красівоuhmylka

applause Президенты Азербайджана и Казахстана отказались общаться на русском. Каждый говорил на своём языке на двусторонней встрече.



stop россияне за полгода написали почти 145 тысяч доносов. Большую часть из них — на «фейки» о войне/роскомнадзор отчитался о 144 835 «обращениях» граждан за первое полугодие 2022 года. : россияне жаловались на «фейки» о действиях российских военных и «проукраинскую пропаганду».

wakeup Верх цинизма. Лукашенко поздравил Украину с Днем Независимости и пожелал мирного неба ее гражданам.


Красноярское кафе угощает бургерами с мухомором Увидеть Красноярск и улететь

Барбра Стрейзанд:" Идет вторжение России в Украину. Не остается равнодушных к ситуации, на Западе в том числе. Весь цивилизованный мир понимает всю дикость имперских намерений Путина, и все новые и новые обращения звезд подтверждают сплоченность в понимании вопроса

Мои дедушка с бабушкой по отцовской линии эмигрировали из Украины, и мое сердце болит за отважных людей, которые сражаются с российским вторжением