Профіль

evgstereo

evgstereo

Україна, Кривий Ріг

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 31.07.24, 22:45






А САМЕ ХУЖЕ, що через цих ідіотів сільські діти ВТРАТЯТЬ МОЖЛИВІСТЬ прочитати книжку ПРО МУФТИКА, МОХОБОРОДЬКА І ПІВЧЕРЕВИЧКА!!!!! ЦЕ КАТАСТРОФА!!! вибачте, але це нечувано
NoOoOoOoOoOoOo











Часопис Перемоги

  • 30.07.24, 12:52
завтра без відключень ВЗАГАЛІ дякуємо енергетикам














Оман та Стамбул тихенько виконуються. Для цього і зняли Залужного і його команду



ПоЦріотіZмъ

  • 30.07.24, 12:13
Всем российским критикам Олимпиады: вам из-за двери, конечно, лучше видно.





В день ВМФ Росії на Головному морському параді не з'явився жоден із кораблів, про знищення або пошкодження яких за останній рік заявляла Україна, - "Бі-бі-сі".





Раздача хлеба, СССР, 1961 год. Ни одно коммунистическое государство не построило современное процветающее общество – всегда получался вооружённый нищий барак, ненавидящий процветающих и успешных соседей.


А ещё с нами Вова и пиздец.
Какая страна, такие и богини…

Как называется эта "имперская" особь?




Разговоры о важном

Участники «Голой вечеринки» осудили церемонию открытия Олимпийских игр в Париже — ИТАР ТАСС

Часопис Перемоги

  • 29.07.24, 15:17
Влада Зеленського на 3 роки (з 2025 по 2027 рр.) заморозила мінімальну зарплату та прожитковий мінімум. Індексацій виплат не буде. А вже у 2025 очікується інфляція 10%. Проте, зарплати та прожитковий максимум слугам ЗЕ заморозки не буде. Какая_разніца, хоть паржом!

А ви помітили, що в сленгу Зеленського зникло слово Перемога?


Це зона відповідальності Зеленського: після зняття Залужного і 20 генералів, ЗСУ лише відступають, хоча вже поступила допомога США і воїнів побільшало. Кадрова політика Зеленського вигідна путіну.






Вчимося лаятись з Фаріон





Україна розробить "мирний" план до листопада, - Зеленський. Раніше обіцяв "потужне рішення" у липні. Насправді, мова не про Перемогу України. Любитель путінських очей запрошує рф на "перемовини", щоб до кінця виконати Оман.



Medical Worker Day

ПоЦріотіZмъ

  • 28.07.24, 23:10


Новий тренд в оркостані"сімейне фото"


Нема нічого більш поетичного за знищення російських книжок


Берлин, 1940 г. Германия побеждает на всех фронтах. Они ещё не знают, что через пять лет вокруг них будут руины, а они сами и их родные и близкие будут убиты, изнасилованы, изгнаны, порабощены. Такова цена слепоты.

ЦБ рф визнав "вичерпання резервів російської економіки"

Джей Ді Венс, кандидат у віце-президенти США в парі з Трампом. В мене все.

Как известно, «русские не сдаются».В основном они «не сдаются» в песнях,танцах и в декларациях пропаганды. В реальности дело обстоит иначе. Во II Мировую войну сдались в плен 5 миллионов 270 тысяч советских солдат. 


Володин об открытии Игр:
“Надругались над Библией и оскорбили наши чувства. Сделали участниками представителей сексуальных меньшинств” А что это Володя в 60 годков не женится? Традиционный ты наш. Убийство сотен тысяч украинцев чувства Володина не оскорбляют. А геи оскорбляют.



Духовные скрепы

Первый в истории ЧМ по огуречному хрусту прошёл в Кировской области. В нем приняли участие представители 13 стран. Победителем стал египтянин Ахмед Салах - 70,9 децибела. И тут обгадились!

Реклама

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 28.07.24, 22:35














НЕПРАВДА!!! — «Красивое нижнее белье, как высшее образование – его не видно, но самооценку поднимает»

Если вы думаете что россияне возбуждаются глядя на путина , вы заблуждаетесь






ПоЦріотіZмъ

  • 27.07.24, 22:03


3-day special military operation: Day 882

Набиуллина подняла ключевую ставку сразу на 200 базисных пунктов, до 18% годовых. Это на 3% выше чем в Афганистане. Ставка ЦБ РФ теперь находится на уровне стран Африки и выше самых проблемных экономик Латинской Америки: Замбия – 13,5%, Конго 14%, Малави – 12%, Мозамбик – 13,25%.




- Это просто чудо что Шойгу удалось не замараться среди своих замов-коррупционеров.

Во Вторую Мировую войну потери СССР составили 25—27 млн человек. Интересно, сможет ли путинская Россия повторить?

Фото из учебника истории В.Мединского

chih Можно как угодно относиться к русскому мату, но – внимание, филологи и знатоки русского языка: вы можете назвать полный смысловой и эмоционально окрашенный цензурный синоним топониму «ебеня»?.. Репродукция работы мастера акварели «Сердце тьмы» (2021) как иллюстрация

Россияне посмотрели открытие олимпиады в Париже:


Нет ничего более смешного, чем россияне, обсуждающие в запрещенном в России Твиттере Олимпиаду в Париже, которая тоже запрещена в России:

Часопис Перемоги

  • 27.07.24, 21:45


"Якщо до середини вересня не ухвалити зміни до бюджету, не буде коштів на виплати зарплат військовим"..



Хто може пояснити що робить на святі спортсменів колишній міністр спорту Гутцайт? Він виборов право брати участь у іграх? В якому виді спорту?





Легендарний командир загону зелених партизанів, які тихо пішли в ліс...







Это вы просто не с того ракурса олимпиаду смотрите


Palestine Olympic Team

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 27.07.24, 12:49







Камала вривається з козирівshock


Ну і стерво!!wakeup










Часопис Перемоги

  • 27.07.24, 12:42
Несемось, хз куда, але незламно і потужно

У багаторічних війнах виграє не обов'язково той, хто окупує територію противника. А виграє обов'язково той, хто дестабілізує суспільство противника до рівня його деградації. (с) Портников



Клименко вручив нагородну зброю і нагрудні знаки копам, які нібито "розкрили" убивство І. Фаріон. Це тиск на суд, порушення європейських норм презумпції невинуватості і т.д. Клименко довів, що кадри ЗЕ - аматори не на своєму місці, від яких маємо лише шкоду державі.

Ексголова ВС Всеволод Князєв отримує суддівську винагороду попри відсторонення За рік за які він не здійснює повноважень, бо знаходиться під слідством — отримав ~3,2 млн.грн. Хто забув, він взяв хабаря $3 млн! А у СІЗО скаржився,що через браслет змушений купувати мазь за 300 грн!


Законопроєкт про відкуп корупціонерів від в’язниці виправлять. Зрада скасовується, - Стефанчук. Не скасовується! Завдяки ОПі, ширки слуг та опзж, закон проголосовано в 1-му читанні. Його не виправили, у зраді винні ЗЕшахраї, які також не хочуть забороняти МП

Зеєрмаки готуються до тайожного союзу


Розмінувати кордони для ворога, запустити його навмисне на південь ,дати обікрасти музеї ,співати сумних пісень, робити фотки з Клопотуном


пару тижнів томуangry

Зелений зашморг на шиї українців затягується





chih Програла російсько-японську, Першу світову, Афганську, Першу Чеченську... Але у путіна нема такого у підручниках.