Часопис Перемоги

  • 28.02.23, 21:55





wakeup "Када Володя бил маленькій с кудрявой головой" Народження бункерної легенди



"слуги" у ВР протягли зміни до держбюджету-23. Але не на виплати військовим чи на зброю для ЗСУ. Майже 55,7 млрд віддали фаворитам Єрмака з розпилу грошей "на відбудову"- Курбакову і Найєму



Почалось, роздають на базарі. Невже люди вдруге купляться на обіцянки "миру" від блазня?




Порох казав - нада проста пірістать стрілять, хачю сайтісь пасрідінє, зазирнуть в очі путіну... А Зеленський як вискоче, як рване рубаху на груді, аж гудзики повідлітали.. А там татуіровка - Армія, Мова, Віра!
Тільки без казанка
А вот и время чёрных воронков пришло, давайте не останавливайтесь!


Пиво на розлив у СРСР Транспортування розливного пива відбувалось у поліетиленових пакетах. фото 1990 року

Часопис Перемоги

  • 27.02.23, 18:07
Делегація Європейської народної партії на чолі з Президентом ЄНП М. Вебером зустрілась у Києві з Президентом П. Порошенком в офісі партії "Євросолідарності". Від ЄНП залежить багато рішень в Євросоюзі. В цей час десь в Конча-Заспі інсайдери чули зубовний скрегіт шашличника Вови.

1. Ще вчора Зеленський вихвалявся санкціями проти росіян в Україні, а тут знов таке: Через рік з початку повномасштабного вторгнення рф 41 компанію в Україні контролюють власники з рф, - Опендатабот. Зрозумійте – санкції від ЗЕ камуфляж.
2. Не може той, що ще вчора грав прутнем по роялю на корпоративах російських олігархів діяти проти них. Його вила в Італії стоїть також посеред віл олігархів путіна



Цікава думка

Про політичного мандрівника Діму КАмарова, його кіно та змінне взуття...
А українчиків роз@бало від кіна. Вимагають перекласти всіма мовами світу


Саме тому я і не дивлюсь цю хуйню, бо їбав я ті всі емоції. Я маю пам'ять, доки живий і я не пробачу пройоби, просто всплакнувши, від того як звати кота у Буданова.
Всмислі, цю портновську гниду досі не звільнили?
Шуфрич де-факто став прес-секретарем "Слуги народу", — аналітик Руху ЧЕСНО Саліженко

umnik Зєлєбоби об'єднались з партією кума в Раді,зробили свнособаку Шуфрича відповідальним за свободу слова в Україні,а ура кугутяри,які типу білими пальта-довадять всім навкруги,що в цьому винен Порох.Шароварний кугут-тупариліший за свнособаку
В Україні не залишилося жодного органу влади, на який би не впливав Єрмак. У "Положенні про Офіс президента України" відсутні пункти, за якими Єрмаку надавалося б право перебирати на себе повноваження державних структур. Влада в країні узурпована позаконституційним органом
Що ви знаєте про політичну мімікрію?
look ДБР і досі розслідує справу про Мінські угоди, навіть після вторгнення. Розслідування ведеться за заявою Портнова, який вимагав визнати Мінські угоди державною зрадою. Європейські лідери називають "Мінськ" порятунком для України, лише Зеленський з Портновим називають це зрадою


shock Что случилось с вашим столом, Вольдемар? Вы сползли куда-то в середину.

Тікайте!

  • 27.02.23, 17:17

Наверное, первая массовая эмиграция из России произошла во время войны с Наполеоном. Около 40 тысяч солдат героической и победоносной русской армии остались во Франции и стали "невозвращенцами".

Градоначальник Москвы генерал граф Ф. В. Ростопчин возмущённо писал жене:

«До какого падения дошла наша армия, если старик унтер-офицер и простой солдат остаются во Франции, а из конно-гвардейского полка в одну ночь дезертировало 60 человек с оружием в руках и лошадьми. Они уходят к фермерам, которые не только хорошо платят им, но еще отдают за них своих дочерей»

Важнейшей причиной для эмиграции стали погромы в Российской империи. Одесса, Кутаиси, Кишинев, Гомель, Екатеринослав, Симферополь, Житомир… Некоторые погромы продолжались по три дня.

Во время погрома в Томске черносотенной толпе было объявлено «о якобы полученном дозволении властей в течение трех дней гулять, убивать и грабить жiдов, поляков и студентов». До начала Первой Мировой из Российской империи эмигрировало 1 889 тысяч евреев, из них 84% — в США.

Была мощная волна религиозной эмиграции. Из России бежали меннониты, молокане, духоборы, мусульмане.

Была волна политической эмиграции. Только в Европе политические эмигранты из России издавали между 1855 и 1917 годами 287 наименований газет и журналов.

А потом началась гражданская война.

«7 апреля 1856 года Михаил Иванович, уезжая из России в Германию, разделся на границе... догола, до самого гола, бросил на землю платье, чтоб и духу русского с собой случайно не прихватить, плюнул на русскую землю и крикнул: "Дай Бог мне никогда больше не видеть этой мерзкой страны и её людей" и шагнул под шлагбаум

Часопис Перемоги

  • 26.02.23, 22:12
umnik Спочатку громадяни сплачують податки, з яких влада виділяє 2 млрд на телеканал "ДОМ". А потім влада каже: громадяни, а давайте окрім податків, ви ще скинетеся донатами на дрони, тощо - бо ваші податки пішли на канал "ДОМ". Для влади зелена пропаганда - головний пріоритет.

Споконвічна проблема України: Влада завжди хоче щоб українці її захищали, тимчасом влада ніколи не захищає самих українців

Але чомусь екс-політтехнолог Януковича забув написати, що сам був на боці авторитарного режиму.

umnik У нас дійсно немає корупції. Пиздити гроші стало новою нормою



Здається мені - не в Порошенкові справа... просто прокинулась пролєтарско-большєвістская ненависть до чужих цінностей, які для них неприйнятні від народження..



Залужний :

bravo Залужний каже, що Маріуполь цього року звільнимо! Це ж не передвиборча обіцянка, можна вірити) Слава ЗСУ!
Ми в заручниках?
На каналі міжнародного злочинця коломойського-медведчука раєвська (мосейчук не її прізвище) оголошує рік не Марченко, який не дав Зеленському здати до кінця південь, не Залужного, а кента російського фашиста дугіна арестовича.

"Есть путин - есть россия", тобто "Є zеленський - є Україна". Зескот, ви ментальна русня. "Один народ".

Десь завіявся, поц


Интересно сравнить настоящие и декларируемые причины, заставившие Путина начать войну с Украиной.
       Настоящие причины:
Боязнь потерять власть, мстительность, желание попасть в учебник истории, детские комплексы, мечта о реванше, обидчивость, импотенция, страх смерти, наркотики, деменция, старческая религиозность, отрицательная селекция и подхалимаж окружающих, глупость и полное отсутствие эмпатии.

       Декларируемые причины:
Защита русских, вставание с колен, геополитика, великая культура, воссоздание СССР, как говорят в народе, угроза НАТО, денацификация, кхе-кхе, две цитаты из Ильина, это наша земля, демилитаризация Украины, подарки царей и генсеков, желание попасть в рай

Часопис Перемоги

  • 26.02.23, 21:27
wakeup Я один оту хуйню не дивився?

Коменти
Річ в тому що це були не оговорки. Воно й справді має віру в те, що воно незамінний величний месія та спасіння нації і країни. А все тому, що воно тупе і недолуге
umnik Все проще - он очень хочет на второй срок. Как в классике - "или я её веду в ЗАГС, либо она меня ведёт к прокурору" - ему или на второй срок, президентский или на первый, тюремный.
Поэтому будет еще много историй о спасении Украины лично Зеленским и верным другом его, Ермаком.

Буданга без ніжок
Камради, не давайте ОПі розкручувати своїх ляльок (які з рук ухилянта отримали найбільше нагород

look "Сирьский приїхав в Бахмут" і відразу наступні повідомлення "ситуація там дуже напружена". А до цього була норм?
Відмінно потролилиlol


Для нього занадно складно написано.. він нічого не зрозумів
А СБУ продовжує справу Портнова?




По-своему отметили годовщину "СВО" вытираны рашистской кодлы в Израиле: демонстрацией у ... американского посольства.



Ну что рептилоиды, вдруг загрустили?
Давно не глотали ядерной пыли?!
Так заходите, грибы чумовые
Достанет из погреба мама Россия

Последний толчок

Дмитрий Львович цитирует статью Писарева. 1862 год
Посмотрите, русские люди, что делается вокруг нас, и подумайте, можем ли мы дольше терпеть насилие, прикрывающееся устарелою формою божественного права. Посмотрите, где наша литература, где народное образование, где все добрые начинания общества и молодежи. Придравшись к двум-трем случайным пожарам, правительство все поглотило; оно будет глотать все: деньги, идеи, людей, будет глотать до тех пор, пока масса проглоченного не разорвет это безобразное чудовище.

Воскресные школы закрыты, народные читальни закрыты, два журнала закрыты, тюрьмы набиты честными юношами, любящими народ и идею. Петербург поставлен на военное положение, правительство намерено действовать с нами, как с непримиримыми врагами. Оно не ошибается: примирения нет. На стороне правительства стоят только негодяи, подкупленные теми деньгами, которые обманом и насилием выжимаются из бедного народа. На стороне народа стоит все, что молодо и свежо, все, что способно мыслить и действовать.
   Династия Романовых и петербургская бюрократия должны погибнуть. Их не спасут ни министры, подобные Валуеву, ни литераторы, подобные Шедо-Ферроти.

То, что мертво и гнило, должно само собой свалиться в могилу. Нам остается только дать им последний толчок и забросать грязью их смердящие трупы.

Часопис Перемоги

  • 25.02.23, 21:46
"Ні! Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає..."

prey Немає президента, крім Зеленського, і Єрмак — голова офісу його


chih И если с прессухами Путина все ясно, то про пресс-конференции Зеленского я вынужден взять свои слова назад. Их надо было смотреть. По крайней мере эту. По крайней мере для того, чтобы констатировать факт: Всё. Президент Украины ебнулся.Как и было предсказано. Сценаристы. Ну, сколько раз вам можно повторять. Никогда. Нигде. Ни за что. Ни при каких обстоятельствах. Не выпускать пациента под софиты в деокупированном Киеве без бумажки. Опять вы уроки не учите? По предмету "Дичайшая ебанина со сцены" - два. (с) Бабченко
umnikДо речі, майбутнім штатним пропагандистом, особистим Кисельовим/Соловйовим Зеленського стане тревел-блогер Дмитро Комаров

В нашого бункерного теж є свій власний літописець
Жарт року
 Але президент бажав сувенір з Колумбії


Берлін, 1945 рік Табличка, на якій написана цитата Гітлера: «Дайте мені 5 років, і ви не впізнаєте Німеччину»

Війну з кремлем Зеленський вже давно закінчив - скинув на Захід та українців, а воює з Порошенком і ця війна саме на часі. (c) Світлана Білуник
Тіко одноглазніки

Зараз інший тренд. Борода і кофта хакі.



Байдену запретили въезд в Пензенскую область

Уже не скрывают, что они -фашисты.



look теория всемирного заговора "миром правят евреи" по-моему терпит крах....
Давайте без розмаху "Україною правлять євреї". Я не проти, якби толково.


Часопис Перемоги

  • 25.02.23, 16:07

ЗЕвиборці намагаються згадати, як було погано за Порошенка. Пригадали лише борщовий набір і "усталі ат вайни".
look Старші люди пам'ятають, як Зеленський звільняв Київ від нацистів. А в літописах зафіксовано, як вони разом з Єрмаком вигнали з міста монголо-татар

"А ось з тим, що було - ми не перемогли". Альо, ми і з цим ще не перемогли, болєзний. І у мене взагалі починають закрадатися сумніви з цього приводу. Ти хіба що у своєму мозку закінчив війну, але не можна щось здійснити у місці, якого не існує.
На нормальній прес конференції, воно б забилось в істериці на 5-ій хвилині.


applause Прихильники Зельця, який настільки жадібний, що підписує чужу гуманітарку, висміюють Порошенка, який привіз ЗСУ на передову торти. Ви хоч бачили, пачьом зараз торти, їблани?


Наступна його книга має бути такою


Зрадота буде ломатись на питанні, про початок російсько-української війни, як їх діди, про початок другої світової
А є щось таке, глибинне у народу, з притрушених робити героїв, з блажених та зґлузду з'їхавших – святих, з мракобісів – провидців. Ввічливість сприймати за слабкість і в той же час поважати, коли пиздять. Пробачати і забувати те, що бачать у собі і ненавидіти за успіх, га?



umnik Жалюгідні цифри:3 - кількість успішних конфіскацій майна російських олігархів 2 - кількість успішних конфіскацій активів російських держструктур Це фактично ВСЕ. За рік (!!) після початку повномасштабного вторгнення рф.



Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 25.02.23, 15:46



Коли в твоїй Смєні 8М пілвка скінчилась і треба терміново нову в касету зарядити.

То ось яку зірочку з неба дівки просять дістатиgirlkiss


Але ж ніт! Твердо знаємо - кохання це...
mmmm

не припиняє збирати донати на рації бійцям ЗСУ. У весняній колекції благодійного проєкту "Без цензури" 10 нових світлин, надрукованих на бавовняному полотні – ті ж самі працівниці 5-го. Настінні фото завширшки пів метра, зручні у розміщенні на будь-яких поверхнях.




Наркодилери кам'яного віку

Нічого зайвого



Голод

  • 24.02.23, 23:22
MI3CHСколько раз я слышал историю про то, что великий Советский Союз наклепал столько снарядов, что их хватит на много лет войны. Но при люди совершенно забывают, что Россия очень много воевала — дважды в Чечне, в Грузии, в Сирии, в Украине. Кроме того, Россия очень активно торговала своим оружием, продавая его всем, кто захочет купить. Кроме того, снаряды имеют свойство стареть. Переходить в категорию второй и третьей свежести. А свежесть бывает только одна – первая, она же и последняя.

Z-каналы в ужасе публикуют фотографии снарядов, которые получает сейчас российская армия. А как же великий Советский Союз наклепал? А как же — они же в цинке хранились? А как же вторая свежесть?

20 февраля Россия выпустила по Украине 11 ракет. Десять из них взорвались в воздухе над российской территорией.

Сейчас на наших глазах происходит перелом в войне. Сила Украины будет быстро увеличиваться, а сила России — уменьшаться. Пружина сжалась до предела и вот-вот распрямится. Совсем немного осталось

- Вассерман, выбирайте категорию
- Груз. 200
uhmylka Трохи гумору
Аж сосать не могу!
lol Просящего убежища в Норвегии экскомандира "Вагнера" задержали за пьяную драку в Осло. 
Можно вывести русского из россии, но русского из русского...

Часопис Перемоги

  • 24.02.23, 23:12

Вовус еректус... Оця сцена і оформлення залу, до речі, коштували охуїліард коштів з бюджету
shock Після його слів "Ніхто не знав, що росіяни почнуть війну.", я орнув!!!
Особливо з представниками Колумбії готовий зустрітися.

Тобі пасує ця решітка
А тепер увага, диявол в деталях - ПОВНІСТЮ. Тобто домовлялись з їрмаком здати частину. Як невдобно вийшло

народна творчість зєфанів це щось. Як живий!


Щоб ви не думали, що Смілянський дарма отримує зп більше Байдена, він сьогодні презентував нову марку

Рік тому... м. Славутич Бульбаші зайшли в кінці березня. З навколишніх сіл вкрали картоплю

Але одягнутий в оливовий світшот, він відмовився евакуюватись, бо хотів ще поторгуватись.
До того ж, записи з Оману і мацковських саун ніде не ділись
Ця зустріч була визначальна, зразу після неї був призначений Єрмак.
umnik 365 днів страшного наступу який розпочав путін рятуючи 20% рейтинг агента #Буратіно. Майже все, про що мабуть домовилися у Омані, виконано:
1.Коридор до Криму
2.Вода до Криму
3.Декілька областей майже повністю віддані росії
4.Рейтинг відновлено!
І все завдяки тому що не втік.



tears Кораул, пукєн знову хоче вкрасти бубачьку. Бо він дуже красівий