Часопис Перемоги

  • 07.04.23, 23:59



Якщо зескот вам пише про сєкту, покажіть їм це фото...


Бувший Слуга урода Дмитрук, антиваксер, який знімався у фільмі Шарія про пожежу в будинку Профспілок в Одесі, висловлює обурення з приводу руйнування курника УПЦ МП на Сихові у Львові. Воно й не дивно, слуги = антимайдан

Шахрай Кубраков запустить лапу ще в гроші поляків

Олена Богдан понад 2,5 роки за Зеленського очолювала Держслужбу з етнополітики та свободи совісті. Потім влаштувалася в медіаресурс, що належить ДРГ "УПЦ МП" і відкрито пропагує московську церкву: "Храми УПЦ МП повні, до ПЦУ ніхто не ходить". Уявіть, які кадри у ЗЕрежиму!

Митрополит ДРГ "мп" Онуфрій (Орест Березовський) та ще понад мінімум 20 чекістів моспатріархату мають російське громадянство. Проте, влада Зеленського нічим не може протистояти своїм російським поплічникам. Точніше – не хоче, бо МП молився за перемогу Зеленського.


Може, думає, що вона посол у Японії? Чи, може, просто валізу з одягом забула у Києві?



Проблема пана Баканова у тому, що єдине місце де йому зараз буде безпечно це Москва. Але це не влаштовує Зе. Тож доводиться тримати друга у стані другадитинства




Епохальне. Ліверпуль.

Часопис Перемоги

  • 06.04.23, 15:16
Лідор прибув до Польщі  Хтось вгадує ім’я модельєра, хтось - бренд. Ета другоє!
Це ПОЗА! Поза засранця
Зеленський вирішив поїхати до Польщі у штанях, в які йому насрав Порошенко

umnik Боти ОПи закликають нас об’єднуватись навколо Зеленського. Ок. А що робити патріотам, чиї канали ЗЕ заблокував?
Нам пропонують об’єднатися навколо чувака, в партії слуг якого найбільше колаборантів, який розмінував шляхи для окупантів, і вважав під час війни дороги важливіше ЗСУ.
look Єднатися із ОПою - з ригами януковича, завгосп якої син ГРУшника, брат заступника працює на ГРУ рф. Єднатися із мародерами, бізнес ЗЕ досі процвітає на рф, з корупціонерами, які деребанять гуманітарку і ганьблять нашу державу. Єднатися із Зеленським можуть лише вороги України.

Це якесь знущання? Захід дограється з заохоченням блазня


Хтось вірить, що з офіційною делегацією єрмака - в різношерстому одязі гопоти, із сленгом шпани, із світоглядом бидла Україну приймуть в ЄС та НАТО?

Стільки коштували авокадо або манго за Порошенка. За Зеленського – цибуля. Цибуля в Україні, Карл!



Залиш собі і повісь в клозеті!

Дешевий серіал -> вибори -> Буратіно при владі (Починаємо велику приватизацію Енергоатома)

Реалізація проекту «Буратіно» в Україні: опубліковано документи Документи зі зламаної бази російської ЛДПР 2014 року окреслюють план, що дуже нагадує кампанію Зеленського.

На складах у Києві були заблоковані 350 тонн гумдопомоги, частина продуктів зіпсувалася -.

Починаю ненавидіти маркетинг як явище!
Курс долара на московській біржі 6 квітня перевищив позначку 80



Часопис Перемоги

  • 05.04.23, 19:14

umnik ЗЕбобіки звинувачують Порошенка – він вор! Але як вони можуть пояснити факти: -Держкомпанії за януковича мали мільярдні збитки.
За Порошенка ці компанії з мінусів стали приносити мільярди прибутків в бюджет. За влади Зеленського держкомпанії знов стали збитковими на мільярди



волюція Скрипіна скільки підарасиків розкрили свою сутність






stop Ви в курсі, що до кінця року жодна пісня, в якій не згадано і прославлено світле ім’я найвеличнішого нєлоха Квартальського, не буде допущена до теле- та радіоефірів? Жодної вистави в театрах, книги, стрінгів, шоколадок, прокладок без емблеми Вови Абырвалговича. Не чули? Очікуйте.

Ялта . Вкусно и точка так и не открылось в Крыму

tears "Финляндия стала одной из малых, ничего не решающих стран-членов НАТО, утратив свой особый голос в международных делах — МИД РФ"




Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 05.04.23, 19:12



Куда не смотрю, одни сиськи, сиськи.. Шо со мной?
Омар Шариф
Когда тебя окружили.. А ты и не против..
Как будет, пусть так и будет..
Лучше много раз по разу
Чем ни разу, много раз
Вот как готовится суп из русалки.. Но, это не у нас.. У нас русалок любят жарить..


О предках.. Они были скромнее чем мы..
Хотя, это не точно

Когда в первый раз пришла на лечебный массаж..









Часопис Перемоги

  • 04.04.23, 20:32

Союз баранів з шашличниками

umnik Найбільше питань викликає дорога на Чорнобиль, яка була в нормальному стані бо нею крім працівників і туристів ніхто не користувався. І яка була укріплена і розширена, як для танків
wakeup Дорогу на Чорнобиль ремонтували, рощширювали та укріплювали для швидкого наступу орків на Київ.. іншого пояснення просто не існує в природі..
umnik В Україні офісно-президентська форма правління
Порохоботи — це люди без Єрмака в голові

Та воно на це не здатне. Навіть не надійтесь. Тим більше, що це все робилось ним - Навмисне.

Ложе Лідора в очах зелено бобі





Карикатура дня от The Times

4 квітня 1794 — у ході повстання відбулась битва під Рацлавицями, польські повстанці під керівництвом Т.Костюшка перемогли російське царське військо.Перемога стала сигналом до Варшавського повстання,рос.військо покинуло Варшаву 17 квітня. ( Ян Матейко."Битва під Рацлавицями" )



Часопис Перемоги

  • 04.04.23, 14:28
готують вкраїнчиків до Оману-2 Що, знову тема "зробим долар по 8"?

Щоб лох не почав здогадуватися що він лох, треба його тримати завжди у надії!


Я вимагаю залучити «Гроші» до відповідальності у суді!
Да всі знають, що то дешевий, зелений фейк..

Ви Єрмака посадіть!
А банани посадять? Я хвилююсь
Їж-те
ще вам красивого красеняuhmylka


СБУ провели обшуки вдома в Зеленського, і знайшли велетенське золоте яйце

uhmylka У зв'язку зі слабким здоров'ям Папи, кажуть шо зайняти його пост запропонували В. Зеленському...На питання про його перші кроки на цій посаді він не думаючі відповів: - розмінувати мости.... заасфальтувати Ватікан....та привести мангал...





uhmylka Амбасадори поглинання їжі і грошей
Кого б ніколи ніде не хотіла бачити, то амбассадора кошевого, який прибув до Миколаєва в обленерго. Головна місія амбассадора заключається у тому, щоб доносити цінності компанії клієнтам, поліпшувати імідж і стимулювати продажі (вікіпедія). Уявляю вже покращення
Снайпер, гдє же ти гдє?

в Лаврі. паша мерседес, ондатрій і гундяєв - три вершники апокаліпсису

Часопис Перемоги

  • 03.04.23, 16:29
Завтра, минає рік як три українські інформаційні телеканали - Еспресо, 5 канал і Прямий відключені від цифрового ефіру.











Це та миша, що з'їла держрезерв.
Зеля і собі хтів нагороду вручити. Ледве втримався
Не дійде


Книжка "За місяць до війни"

В світлі сьогоднішніх подій в Хмельницокому: більше рпц фсб церков ніж в Хмельницькій області, тільки в Донецькій області.

Новая рубрика "Что бы почитать сегодня на унитазе"
В Парашке фото с дохлыми "хероями СВО" стали вешать на внутренней стороне дверей публичных туалетов. Нет, это не первое апреля. Это Волгоград. Других календарей с полуголыми японками у меня для вас нет

Навіть не знаю що це!

Часопис Перемоги

  • 01.04.23, 13:41
Кого переможемо?


І лише одна думка зігріває вкроїнчика, коли він під обстрілами стоїть в черзі до аптеки з пенсією, яка знецінилась в 3 рази через інфляцію... Що нарешті клятий Порошенко перестане збагачуватись! В 86 разів
wakeup Ну цеж все... тепер заживем по новому! Я думаю чого дощі передають на всю неділю, а це вкраїнчики усуться від радості. Других проблем в них же не має.
Зеленський вже давно би переміг Росію, але Порошенко постійно заважає: то тягачі в ЗСУ передасть, то дрони, то спартани.










Мы живем в уникальную эпоху, конечно. Время идиотов

К сказкам про то, что вот сейчас Россиюшка как сделает 1200 танков, да как покажет всю свою силушку богатырскую.
    Результат напряженной работы Уралвагонзавода за февраль 2023 года — 6 танков Т-72Б. Нет, не танков Армата и даже не Т-90М «Прорыв», а Т-72. Который разработали еще в СССР 50 лет назад и перестали выпускать 15 лет назад. Система управления огнем на этом танке очень древняя. Угловую скорость цели и танка, ветер, температура воздуха, заряда и пр. надо вводить вручную
   В американском журнале Popular Mechanics российские Т-72 и Т-80 названы двумя из пяти худших в мире танков. Т-72 не хватает современных боеприпасов, прицельных систем ночного видения третьего поколения и брони, вместо которой он получает блоки динамической защиты.
   По сводкам 29 марта 2023 года украинцы уничтожили семь танков. За один день сожгли больше, чем выпустили за месяц.    Правильной дорогой идете, товарищи!

Часопис Перемоги

  • 31.03.23, 21:39
Такого президента похєріть На ідійотта оманського


huhhuhhuh








umnik Паралімпійський спорт в Україні, це по суті наша влада у мініатюрі. Розпили, відкати, схематоз, поголовна корупція, купа русні і державних зрадників, фейкові інвалідності і абсолютна безкарність через поголівне кумівство та кругову поруку.

Фронт. Аптеки. Ліки. Лавра. Стрьомно... Не відволікайтесь!! Рошен!!!!




В мережі показали притульного який обіймає спартан який дав притульному заробити 60$к
bravoapplause Треба хоч грамоту дати

rofl



uhmylka Депутаты ЛДПР предложили установить новый день воинской славы России 31 марта
Группа депутатов от ЛДПР внесла в Госдуму законопроект, согласно которому предлагается установить новый день воинской славы России.
     По документу праздник планируется учредить 31 марта — в День взятия Парижа и победоносного завершения Отечественной войны 1812 года. В пояснительной записке указано, что из-за недостаточного внимания к событиям тех лет Отечественная война многими воспринимается в качестве одного из многочисленных противостояний.