Часопис Перемоги

  • 22.05.23, 15:49

Контрнаступ таки пішов через Білгород? Повагаuhmylka
wakeup Чув в воєнторгах на танки зараз акція хороша. Це не Ми! Це «шахтёры и прости люди» яких рашка «8 лэт бомбила Белгород»
shock нічого не понімаю, але мені наравиЦя, як воно горить





.. та вже пофуй... хай обирають ще раз. Символичні 1200грн. за черешню, це логічний підсумок цього шапіто, яке хочуть ці довба%би. Попереду жах і зубожіння.




пес Патрон десь отакий. або,- У пса Патрона десь отакий

А ви звернули увагу,що якось скисло і протухло оце "Він не втік" і "Не начасі".Замість цього з'явилося "Йому аплодують стоячи", "Він домовився,він привіз" і як завжди "Найкращий президент України!"(куди ж без цього). А Вова марніє на очах.Щось воно знає таке,про що ми не знаємо.
- Пан Зеленський, які ваші політичні вподобання?
- Емм... Ну взагалі-то я рояліст.

Бахмут

Впізнали?

Часопис Перемоги

  • 22.05.23, 15:09


Я ваш вирок

Нарешті, хвиля оманських інвестицій накриє Ірпінь. Взагалі, цинізм цього пиздеця вражає

Для цього безумовно треба почати перекачку аміаку з расії і зняти санкції. Тоді вона одразу втече з ЗАЕС, гублячи шльопки. На кого це розраховано?

А можна нінада, ми й так у дзуппі
61,1% українців проти проведення виборів під час воєнного стану, - Центр Разумкова.
Вибори, про які мріє ОПа, коли ЗМІ монополізовані ЗЕрежимом, 7 млн. громадян за кордоном, мільйони ВПО, опозиційні канали позбавили ефіру – злочин. Голосування в "Дії" - взагалі сигнал до Майдану

П. Порошенко, який бере участь у сесії ПА НАТО в Люксембурзі, на зустрічі із делегацією Фінляндії: "Після Швеції та Фінляндії наступним членом Альянсу буде Україна"
Так має бути. Але, маємо усвідомлювати, що з узурпованою владою ЗЕ мародерів/корупціонерів, цього може не статися.


Нема межі. Бл..!!!



Прокинься, ти обісрався

uhmylka Москва висунула звинувачення прокурору суду в Гаазі, пропагандон соловйов притягнув у студію герб Бахмута, пригожин тролить шойгу вітанням із днем народження, як кавалера Мальтійського ордена. Ну, які ще вам потрібні докази, що вся росія – це велика палата № 6 дому божевільних?

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 22.05.23, 15:00








Свічки куплені не в храмі не мають сили аптечні також











Часопис Перемоги

  • 21.05.23, 22:16





4 роки щоденного пиздеця, брехні, зради, деградації та руйнування













Они же деньги стоят!

Полковник Женя Бровко погиб геройски с оружием в руках не давая бойцам побежать с позиций севернее Бахмута.
И всё по той же причине -- долбоебы в Генштабе. Безграмотное планирование и отбор на позиции личного состава.
uhmylka И тут бойцы внезапно поняли, что полковник Бойко сейчас падет смертью "храбрых"

Часопис Перемоги

  • 20.05.23, 22:59
Це не помилка, Зе це помста за Майдан, це ненависть бидла до розумних і успішних. Це прояв класової ненависті Шарікова до професора Преображенського

Кріт возить жабу... Тонкий і далекоглядний тролінг uhmylka

Дурне поїхало в турне,
Та повернулося смурне,
Бо всі під час того турне
Дізнались що воно дурне…
Вже люди мріють про одне:
Коли дурне те хтось турне,
Коли воно кудись чкурне
І вже назад не поверне?

Зе -кривава колективна політична помилка 73% українських виборців. Бо не всі українці ходили на вибори і не всі 100% українців голосувало в квітні 2019 року. А 73% виборців - це явно не 73% українців, навіть не 20%.

А ось і результат "плідної" праці зермаків


через какую дырку этих уродов рожают....
Дякую. Дуже дякую
umnik А ви знали, що краще всього красти одягнувши вишиванку і співаючи український гімн?

З життя реформаторів-піздаболів

При Пороху такой хйні небуло

Социально близкий
Радужнинский городской суд ХМАО приговорил жителя к 2 годам 4 месяцам колонии за причинение одному знакомому тяжкого вреда здоровью и другому - легкого вреда здоровью

stop Нечего, падла, народ баламутить!
На владельца автомобиля с вопросом «Где снаряды?» составили протокол о дискредитации армии. Но если Пригожина за эту фразу никто не штрафовал, то Алексею повезло меньше.
wakeup Весьма характерная позиция
Неоднократно общаюсь с людьми, которых никак не заподозрить в кровожадности и милитаризме. ЧСХ - среди них есть и этнические украинцы, и те, кто имеет там родственников. Они считают войну "бессмысленной и кровавой". Они в ужасе от происходящего и горячо желают её прекращения. Но на единственном условии - Украина должна так или иначе капитулировать.

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 20.05.23, 15:57



Ситуация возле Бахмута следующая:











Когда зашёл в гости к соседке (соседу)



Часопис Перемоги

  • 20.05.23, 14:55

— На зустріч великої сімки Зеленський вирішив відвезти українську велику сімку! 
— Але ж на фото їх лише шість. 
— Так, Коломойський не виїзний.






Хто наступний підтримає "формулу миру" Вазелінського, Північна Корея? За що нам це



Вони шо , думали, ми жартуєм про віслюка апокаліпсису?
Презедент встретился с какими-то арабом. На встрече был замечен артист из 95-го квартала



Ану хто скаже, чого цей мужик що за військовим рже?
не каждый день живое шапито увидишь))
shock Від щастя, напевно, що довелося узріти сонцесяйного

"Фашисты Натосатаната, их зомби укрогитлерья, открыли фронт у нас в тылу, фронт террористов, диверсантов, крысятник — фронт вонючих крыс.
  Эти крысы убить Прилепина Захара примчались, взорвана машина, в которой ехал он домой, убит шофёр, Прилепин ранен, но жив, спасли его хирурги.
  Семье убитого шофёра, Господь, дай силы пережить такое горе!.. Нет на свете ни орденов таких, ни денег, равны которые утрате такого сына молодого, такого молодого брата! Мы соболезнуем его родным и близким, чья утрата — и наше горе!
  Дай Господь так долго жить Прилепину Захару, чтоб он успел на этом свете пережить всё гитлерьё фашистов Натосатаната, всех диверсантов, террористов, все фронты вонючих крыс, всех русофобских зомби!
   Не дай Господь договориться с ними о чём-то, как-то, с помощью контакта посредников из храма сатаны!
Путін за 10 днів різко схуд, очі запали. Нервується?


Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 19.05.23, 16:57

cup_full Кофе піть пойдьом чи будете пити каву?



















Часопис Перемоги

  • 19.05.23, 16:46


На саміт Ліги арабських країн також прибув диктатор та вбивця Башар Асад
Нам точно треба там брати участь, чи це побажання візіря Їрмака

Зеленський ЛІВОЮ рукою поплескав по плечу саудита. А це велика образа, бо ліва рука у арабів вважається нечистою. Про недопустимість такого навіть на сайті посольства написано.

тобто в Зеленського був вибір. поїхати на саміт G-7, чи на саміт арабських держав і він обрав друге. мене одного це непокоїть? - разом з м'ясником сирійського народу Асадом. с..ка, яка ж стидоба.




Ось хто домовляється про допомогу Україні,а не ваш зеленський
Потап-де F16?!!


В Тбілісі приземлився перший за чотири роки літак російських авіаліній. Ось що чекає нас, з проросійською зеленою владою. "Кров забудуть", а бітумом, газом, аміаком, трубами треба торгувати


З гордістю, любов’ю, душевним трепетом і великою повагою вдягаю вишите облачення – як і мільйони українців, де б вони не були. Вишиванка – це наше рідне, унікальне, сакральне. Це те, що нас єднає, згуртовує і вирізняє з-поміж інших народів.



Ми це знаємо, а 73% - ні


Трохи "хороших русских" вам на лопаті


Часопис Перемоги

  • 18.05.23, 16:39


    Може завдяки цьому сепаратизм тут не пройшов   
Слова советских прокуроров на Нюрнбергском процессе , как напоминание для "хороших русских"
Яценюк приняв від Яника держбюджет 108 тис грн, здав 90 млрд грн. Гройсман здав держбюджет 132 млрд грн. Гончарук вже при Зеленському залишив 12 млрд грн. Шмигаль - дефіцит бюджету 323 млрд грн. Дефіцит бюджету на 23 рік складає 38 млрд уо.
То хто тут просрав країну?


Капітулянт прикрився дітьми



shock Глава парламента Крыма Константинов заявил о подрыве посторонними лицами железной дороги у Симферополя.   Получается, белорусские леса в 1942 году были переполнены посторонними лицами))
hypnosis Арматы подъехали - охотиться на Леопардов будут

А "за поиском зарплаты" это не к нам
Поспішайте бачити: росіяни вибороли незалежність 50-мільйонній країні. А одного путіна скинути не можуть. Вам смішно, а вони це на уроках історії своїм дітям розказують




В древности лжепророков узнавали так: они говорили то, что нравилось людям. Именно по этому принципу работает российская пропаганда.
Здесь все хорошо:
великая страна, встали с колен, энергетическая сверхдержава, опять всех переиграли, болгары восхитились, таксисты всего мира мечтают о таком президенте, Киев за три дня, за неделю до Ла-Манша, аналогов нет, натовские генералы в панике, всю Европу раком, российское экономическое чудо, повышение благосостояния, спасли весь мир от фашизма, каждому фронтовику по отдельной квартире, мобилизации не будет, мы — самые искренние и радушные
А там все плохо:
Доллар рухнет, Евросоюз развалится, в Париже жгут машины, Европа замерзнет, в школе учат педофилии, русофобия на марше, ислам в Швеции, в Германии — голод, продовольственная инфляция, рецессия неизбежна, топим коровяком, моемся собакой, они фальшиво улыбаются
   И такие эмоциональные качели на российском телевидении продолжаются годами. Ууух, как у нас хорошо, эээх, как у них плохо. Телевизор выделяет из себя сладкий яд, как ломехуза, которую муравьи приносят в свой муравейник.

Человеческий муравейник, в котором поселился российский телевизор, обречен. Муравьи становятся наркоманами. У них начинаются жуткие ломки, когда их любимый наркотик заканчивается.

То есть как это — мы не великие? То есть почему Киев не взят за три дня? То есть что, болгары нам не завидуют? То есть одной ракетой "Кинжал" невозможно уничтожить пять пусковых площадок "Пэтриотов"? То есть получается, что Крым не наш? То есть что — оказался наш отец не отцом, а сукою?

Лекарство будет горьким. По их любимому телевидению россиянам будут показывать, как российская армия стирает города с лица земли. Как насилует пленных. Как ворует унитазы. Как развлекается российская элита. Как пытают заключенных. Как собаки объедают трупы военных. Как ампутируют конечности. Как спиваются и становятся наркоманами вагнеровцы. Все это будет. День за днем. С утра до вечера. По телевизору. Только так у России появится хотя бы мизерный шанс на выздоровление.