Часопис Перемоги

  • 16.09.23, 12:44


Ми заберемо всі ці гроші”. Арахамія анонсував новий великий дерибан

Совпадєніє?

Порошенко у 2019 р. - закінчення війни залежить лише від Путіна!
-Зеленський у 2019 р. - війну не хоче закінчувати Порошенко!
-виборці Зеленського: дадададада! Ураураураура!!
-Зеленський у 2022 - закінчення війни залежить лише від Путіна! а шо случілось??

Корупція на українській митниці повністю зникне тільки разом з кордоном з ЄС, – Шмигаль. Чувак, ти це серйозно? Прем'єр рівня гопника, який заявляє сусіду: ми припинимо красти і грабувати, коли знесемо між нашими хатами паркан. З цим уркою дорога на московію, ЄС не для ЗЕрежиму


Отака Україна влаштовує Їрмака-Пінчука... Сіра зона поза законом з безправними вкраїнчиками, які виживають на мінімалку 200 доларів, поки Притула розказує казки про супутник, Чмот збирає на шарки Орохамії, а СБУ показує п'ятничні шоу



Попався !



chih Все буде для вас, аби ви не цікавились різними там опитуваннями та рейтингами. Бо в цю гру вони вирішили з народом грати вдовгу...

umnik Минулого березня Кабмін затвердив постанову 335, згідно якої постачальникам Міноборони забороняється мати прибутки. Тепер зелені ДБР та ДАСУ відкрили провадження проти Української Бронетехнікі та Пожмашини, і блокують їх роботу. Кротівня працює

Супержарт, Зеля, смали ще))



У Кадырова началось отторжение после трансплантации, все плохоshock

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 15.09.23, 21:59


umnik Кто-то из аборигенов, столкнувшихся с западной цивилизацией, сказал, что не понимает, зачем белым людям наркотики, если у них есть сахар.

Потребление сахара резко выросло за последние 200 лет. В Англии в 1815 году приходилось 6,8 кг сахара на душу населения в год. В 1970 году — 54,5 кг.

Американский журнал клинического питания пишет, что средний американец потребляет примерно столько же разных сахаров в день (около 20 чайных ложек), сколько средний человек палеолита потреблял за год (когда основным источником сахаров был мед)









- Ви розумієте українську?
- Yes!
- Які українські страви вам найбільше подобаються?
- Борщ, вареники...
- А окрім?
- Крим? Крим - це Україна! (Це реальний діалог)))




Часопис Перемоги

  • 15.09.23, 20:42
На 1-й світлині політики в центрі Києва і Львова без охорони під час великої війни. На 2-й – проросійські президенти з охороною тікають від ЗМІ, війни немає. Перші – з європейським світоглядом, другі – з ментальністю московських намісників. А якийсь йолоп брехав "какая_разніца"


За кремлівською технологією у 2014-2022 роках був "громадянський конфлікт" і всі, хто підтримує наратив, що війна триває з 24.02.2022 підспівує рашистам Z і ЗЕ.
Хто знає, чому ПІСАтель вже не пише книги?

Чекаємо на першу власноруч написану книгу Вови "Першій місяць в буцегарні СБУ"
umnik В аналізах Зеленського жодних ознак корупції не знайдено! (с) Клініка "Євролаб"
wakeup "українці переважно погано розбираються в державному управлінні та хто і за що саме несе відповідальність та де може здійснити вплив" (с) Абсолютно згоден!
Інакше би ніколи не обрали Зеленського і Слуг Народу

Оприлюднено список благодійних організацій, які сприяли незаконному виїзду за кордон ухилянтів. А назви то які патріотичні! Хоч змагайся, хто найбільш пробандерівський байрактарівець. Хотілося б почути прізвища засновників цих «паляниць». Й хто їх кришує, звичайно

wakeup Він початок пропустив: в 2019 проголосував по приколу і …


Нагадаємо







чьей славы город?

  • 13.09.23, 14:43


Кажется ракеты, о которых все только говорили, уже пришли в Украину. Значит в Крыму начнется избиение. Весь российский флот уйдет в Новороссийск. Те корабли, которые успеют уйти.

Фотография ветеранов Крымской войны. Защитники Севастополя.


Почти все – украинцы

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 13.09.23, 12:47



Скоро зима






Никакuhmylka





stop На многих радиационных материалах в Америке есть короткая надпись "Бросай и беги".

Это хорошее правило и для тех, кто получит повестку в России — бросайте и бегите. Не идите на фронт, не становитесь убийцами, спасите и свою жизнь и жизнь других людей. Новая волна мобилизации в России может начаться в любое время — хоть завтра. С понедельника.

Часопис Перемоги

  • 13.09.23, 12:00

Секрет успіху зебобів

А можна нінада


look пам`ятаю фразу Вови "президент має бути просто порядною людиною"


В пацика траур

Порошенко вкрав, і до ванги буданги не ходи

nevizhu Отаке хамське, в стилі рашистів, одоробло маємо у кріслі голови Верховної Ради




girlkiss Ну-ну .Вован вирішив рейтинг піднімати? Витягувати його з дна? Всі українці уже розуміють, що перевірити всі висновки - НЕ РЕАЛЬНО! Проте, спишуть захмарні суми на перевіряючих. Зелені, лише працюють на побутову корупцію. Для людей нічого! Коли вже це дійде нашим дефектним?

Ну або хоча б ЗЕкладку купіть

wakeup Дідостополь горить, гардемаріни панікують..


Часопис Перемоги

  • 12.09.23, 20:53
Українцям фантастично повезло. На чолі партії #СлугаНароду, де повно колаборантів, зрадників, корупціонерів, українофобів, непрофесіоналів, стоїть кристально чистий політик.


angel кришталево чистий,аж до невидимості

Вето Зеленського на Закон про декларування, на думку кума Єрмака, слуги Тищенка - це небезпека від "спецслужб рф". Негайне відкриття декларацій допоможе "кремлю бачити, скільки чиновники купили квартир, землі, авто за час воєнного стану".

wakeup Колаборанти в окупованих районах Запоріжжя бігають із "радісною" звісткою: "Зеленскій напісал, ані праігралі контрнаступ!
Ура! ЗСУ нас не будут трогать і Крим наш!".
У зрадників є ще ІПСО: "Жириновський перед смертю назвав дату, коли Київ капітулює – 19 вересня 2023 року"
Ці люди розповідали в 2013-2014, що до ранку Янукович розжене Майдан, в 2022 вірили, що армія рф влаштує в квітні парад на Хрещатику, в серпні 2023 казали, що ЗСУ здаються в полон по 1000 бійців за добу

chih А пам'ятаєте: «Вийдіть на вулицю і запитайте: Пашинський – це бандит чи ні? Я даю вам 100%, 100 людей запитаєте – 100 людей скажуть «так». Отже, якщо зараз запитати 100 людей на вулиці, чи Зеленський - батько корупції, 78 з них скажуть «так». Це працює в обидва боки, Вова








І про сусідів, бл..!

"Пари Паскаля"

  • 11.09.23, 21:50

mi3ch  Множество раз я слышал от верующих людей упоминание про «Пари Паскаля»:

Если Бог существует и вы сделаете ставку на это, то вы выиграете все; если Его нет, но вы верите в Его существование, то вы не потеряете ничего. Поэтому, не колеблясь, ставьте на то, что Он есть.
      Давайте попробуем проверить эту мысль на прочность.

Допустим, вы — православный и верите, что Бог есть. Но кто вам сказал, что это именно ваш Бог?

Доказательства существования любого другого Бога из примерно 10 000 существующих богов ничем не лучше и не хуже существования Православного Бога. Зевс, Осирис, Кетцалькоатль, Шива или Бонди имеют такое право на существование.

И тогда вероятность того, что вы в вашем пари сделали ставку именно на правильного Бога, быстро стремится к нулю. Вы ведь, скорее всего, просто верите в того Бога, который наиболее популярен в вашем социуме. То есть ваш выбор был сделан даже не вами.

А с точки зрения других религий ваш Бог является ложным Богом, так как смущает умы людей и отвлекает их от веры в Истинного Бога. И вас, как еретика, с большой вероятностью ожидают адские муки. Например, в церкви поселка Орел в Прикамье есть фреска «Лев Толстой в аду». В Болонье в базилике Сан-Петронио в аду изображен пророк Мухаммед. Так принято во многих религиях — еретикам положено гореть в аду.

Это позволяет взглянуть на "Пари Паскаля" немного под другим углом. А позиция атеиста, который отказывается верить во что бы то ни было без серьезных на то оснований — гораздо честнее в любом случае. И даже если атеист после своей смерти не попадет в рай, наказание в аду для него будет гораздо мягче, чем для еретиков.

Переходите на правильную сторону. Если Бога нет — вы ничего не теряете, а если Бог есть — вы всегда сможете уповать на его милосердие и сострадание.

Часопис Перемоги

  • 11.09.23, 21:05
Прикриваючись воєнним станом, центральна влада системно знищує місцеве самоврядування, а разом з нею — і децентралізацію



У нас готовий командир штурмового загону

Життя цих щурів стало ще краще, ніж до того, як загинули сотні тисяч українців.

Гвалт, Зеля підігрує Порошенку!)


Маємо започаткувати нову філософію ставлення до військових, - Умєров
Хвєласофія, дактріна, та інша псевдовумна сцяніна... А по факту поранені військові так і отримують 600 грн в місяць, і дулю замість лікування

Пам'ятаєте, як яник захоплював заповідники? Встановлено, що РДА всупереч закону надала у власність громадянина земельну ділянку площею 800 кв. м вартістю понад 700 тис. грн. для «індивідуального дачного будівництва». Це землі ландшафтного парку «Тилигульський»

Мер Миколаєва бажає змінити герб міста, тому що на гербі, на його думку, галера. А галера, то раби. Звернулися разом з Кимом до громадян, надсилати свої ескізи нового гербу. Вони потім скинуться і дадуть гроші. Перший ескіз прийшов! Влучно!!!

Якщо зелена малолітня авдиторія Лачена проголосувала 58% за, то це вже трагедія. Для нього і для бубона


Оо, ці два шахрая набудують. Кубраков і Мустафа




Джонсонюк після одного дня у Львові