Часопис Перемоги

  • 07.10.23, 18:52
В цей день 2006 року через професійну діяльність, критику кадирова та путіна була вбита Ганна Політковська (дівоче прізвище Мазепа) (1958-2006) — російська опозиційна журналістка. Це був подарунок в.путіну на день народження.



- Дайте ракет, бо так хочеться Путіна привітати з днюхою! Павуки домовились

Земленський мовчить щодо атаки на Ізраїль, бо ще не розібрався у ситуації. Треба терміново поїхати до Гази з концертами для хлопців із ХАМАСу. Поспілкуватись, запитати, у яких шахтах вони знайшли 5000 ракет. А Ізраїлю треба просто пірістать стрілять і відвести війська


Бійці ЗСУ гостро відчувають нестачу боєприпасів на фронті. Як так можна керувати під час війни майже 4,5 роки, щоб армія відчувала дефіцит в головному?

З'явилось фото пілота F-16CJ із патчем "Привид Києва", 480-ї винищувальної ескадрильї, 52-го винищувального крила ВПС США на авіабазі Фетешті, Румунія.

rofllol

Всьо так харашо била па дамашнєму вапщє ні хачу уєзжать...




Один з близнюків "електроніка" пішов добровольцем на війну вбивати українців. Що з іншим я не знаю uhmylka -Електронік так би не вчинив. Бо він хороший і виховав його Микола Гринько. А пішов, цей, іншій, розпіздяй..))

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 07.10.23, 14:47










Цирк, клоуны! Аншлаг! Тху- ты! Аншлюс!

uhmylka Из воспоминаний Л. Путиной: В 94-ом году в Питер приехал принц Чарльз. Собчак приказал мужу одеться поприличней и сопровождать гостя. Модное пальто одолжили у телохранителя Кумарина, штаны выделил Чубайс, туфли и галстук - Миша Боярский, мы тогда дружили..





Часопис Перемоги

  • 07.10.23, 14:05
Довольні хами, ситі в них єбала

Які ви злі...А комусь іще на Голгофуuhmylka


вівсьоврьоті, бібочка карупцію пабідівlook
look Нагадую, оце чмо нинішній керівник НАБУ, креатура Єрмака, теж з КВК
Реакція арестовича на вчорашню загибель людей в с. Гроза. Пропоную тепер писати його прізвище лише з маленької літери





Гончаренко мав рацію, що через політику "слуг" ми зникаємо як нація. Квартал-95, 1+1, "Сваты" etc - московська зброя масового знищення свідомості українців. ЗЕрежим - філія кремля. Вони - як банда зі "Свадьба в Маліновкє" не тому, що бідні, а через завдання принижувати Україну



Сітуація наступна

Always coca cola!

  • 06.10.23, 13:56
uhmylka Вице-спикер ГосДумы Анна Кузнецова:
- доходы Украины от продажи людей на органы составляют 7% бюджета страны
- на органы на Запад продают детей
- этим занимаются англосаксонские ЧВК
- а финансирует это Coca-Cola

7 жовтня

  • 06.10.23, 13:49


В марте 1888 года в Каннах умер Людвиг Нобель — инженер, изобретатель, предприниматель и меценат. Газетчики, как обычно, все перепутали и написали, что умер его младший брат Альфред — изобретатель динамита. И начали публиковать некрологи типа «Торговец смертью мертв». Это потрясло Нобеля и он решил исправить свою карму.

Почти во всех газетах заготовлены некрологи на случай смерти известных людей — королей, миллионеров, президентов и т.д. Чтобы успеть выйти с экстренным выпуском новостей.

Завтра будет день рождения у одного упыря. Вы знаете, о ком я. Было бы неплохо устроить флеш-моб. Чтобы все издания "по ошибке" опубликовали бы давно заготовленные некрологи. Надеюсь, что самыми мягкими словами в этих эпитафиях будут слова "*уйлo" и "жаль, что сам сдох".

Не думаю, что это проймет именинника, но, возможно, это покажет россиянам, что думает весь мир о их "президенте"

Часопис Перемоги

  • 06.10.23, 13:14


umnik Лозунг на наступні вибори


Ностальгія по Сутінковій країні...




Ця ху%ня колись буда викладачем в українському ВНЗ...
Їй тіко водити вагнерів в психічні атаки

Я б розповів,що чекає на тебе,але ти обсерешся…

Муженко, Полторак, Марченко, Червінський, Кривонос - скільки б користі вони принесли на фронті! Але невігласи вважають, що вони краще знають - дайте їм літак - взлетять, дайте ракету- стрельнуть, дайте країну - роздерибанять вщент.


Раджу зелебобікам, які вважають себе патріотами, послухати Забужко, Костенко, Шкляра, Жадана, братів Капранових, патріотичних музик, акторів Роговцеву, Вітовську, Зюбіну, Сашка Лірника, що вони кажуть про Зеленського. Еліта нації не переварює штучну маріонетку ригів і олігархів.


Часопис Перемоги

  • 05.10.23, 19:53


chih Друзі, шановні україноботи, вкотре прошу вас: не приписуйте Зеленському того, чого він не мав - 73%. Це методичка ригів Єрмака-Подоляка. За ЗЕ в 2019 проголосувало 38% виборців. Зараз він не має і 20% підтримки.

"Найбільша" справа Майдану, де судитимуть Януковича та керівництво силовиків тих часів - профанація режиму Зеленського

1. Питання Зеленському, на які він ніколи не відповість: Як так сталося, Вова, що ти обіцяв "новиє ліца", а весь свій офіс укомплектував смердючими ригами Януковича – Єрмак, Татаров, Подоляк, Шурма, навіть в Раді в твоїй фракції є риги – Гетманцев і К та відверті рашисти?

Голова бюджетного комітету ВР Роксолана Підласа анонсувала збільшення утримання полонених кацапів на 100 млн грн до кінця цього року. Ще мало їм сала і цукерок

look Вгадайте, хто винуватий, що дебільне Буданга вгробив гуровців за наказом крота Єрмака

Тому заздрісне закомплексоване зе-чмо і не випускає парламентарів від партії ЄС за кордон - боїться конкуренції. Скрізь має бути його рило. Або Єрмака.

Тому і травлять зеб..ді Кличка


У Раді зібрали 226 підписів щодо розгляду законопроєкту про заборону ДРГ "УПЦ МП" в Україні. Зеленський багато разів обіцяв, що розірве духовні кайдани із московією. Проте, його ОПа не дає дозвіл Стефанчуку та слугам голосувати за заборону МП.



Причини сьогодення

уходим под воду в нейтральной воде))

  • 05.10.23, 15:18


Половина героического Краснознаменного Черноморского флота России сбежала из Севастополя в Новороссийск. Все как во Второй Мировой. Разумеется, покрыв себя неувядаемой славой. Во время войны эвакуировавшись из "с возвращением в родную гавань" и забыв про "Россия здесь навсегда" и "русские на войне своих не бросают". Бежав от страны без флота, испугавшись нескольких старых самолетов с ракетами и нескольких дешевых дронов.

Сейчас российский Генштаб решает, что делать с остатками флота. Оставить в Новороссийске? Достанут. Увести в Азовское море? Накроют. Напуганные флотские предлагают эвакуацию по рекам и каналам в Каспийское море. Там спокойнее.

 Хотел предложить российскому Генштабу лучший вариант:

Москва — порт пяти морей. Прибытие героического Черноморского флота в столицу повысит боевой дух москвичей и укрепит ее воздушную оборону. ПВО "убийц авианосцев" и "неимеющих себе равных кораблей" поможет сбивать вражеские дроны. Флот будет в полной безопасности — украинские ракеты пока до Москвы не долетают. Моряков также можно использовать для подавления бунта кадыровцев или вагнеровцев.

И потом продолжится славная российская традиция — стрелять из орудий крейсера по столице. Это же скрепы. Это, браток, с «Авроры» пошло, от истоков.

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 05.10.23, 14:46

Дура, нужно было три купить!!













Прокидайтеся, вже пітуХ тікає




Часопис Перемоги

  • 04.10.23, 20:30

єрмак. Туристам слова не давали

umnik Імітація боротьби з корупцією, щоб Захід дав $ на розпилювання. Орган - Єрмак

Олігархи міцно тримають Зеленського на повідку: телемарафон висмоктує мільярди з нашого воєнного бюджету на їхні телеканали, вони оспівують Боневтіка, ллється брехня на опонентів і Захід, про корупцію ані слова.

А де тут Татаров, який казав, що майданівці самі себе розстрілювали, не бачить баба

Бляяяяяя! Та хай так і буде!

Земленський шантажує нас ядеркою пукєна. Погоджуйтесь на мир з кацапами швидко. А не то вони покажуть його відео з сауни

Зеленський і Єрмак все менше відрізняються від пуйла з мєдвєдєвим




Такого чорнозему як в нас ніде не знайти