Профіль

evgstereo

evgstereo

Україна, Кривий Ріг

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 25.03.24, 17:32



Режисерська версія












angelwakeup



Визначити найгарніше слово в українській мові – важко, адже наша мова багата на мелодійні та емоційні слова. Кожне з них має свою красу, глибину та неповторність. Чотири штучні інтелекти назвали найгарніші слова української мови: Дякую, Кохання, Надія, Свобода, Україна, Вишиванка, Калина, Воля, Зорепад, Світанок.



Сьогодні всі висміюють ситуацію з Польщею, яка не збила російську ракету, яка перебувала в повітряному просторі країни цілих 39 секунд

Профі

Часопис Перемоги

  • 25.03.24, 16:15
Вийдіть на вулицю, і спитайте, хто крадій, який занепастив Україну. Вам одразу назвуть прізвище)



Погіршилася ситуація біля Часово Яру, погіршилася там, погіршилася сям, ворог зайняв Орлівку, триває терор Сумщини, рашисти наступають на Роботине, Куп’янськ і т.д. Пам’ятайте, це все "перезавантаження" і "пришвидшення" Зеленського після зняття бойових генералів-не дуполизів ОПи.





Чим ближче до кінця строку Зе, тим більше зелень намагається якось відмазати свої злочини. Вже якийсь "план Буданова" вигадали, ідіоти. Хоча Харківщину врятував Залужний. Розкажіть нам про "план Бакланова" краще.

Суспільство читає позитивних блогерів і звинувачує Кличка і Порошенка


Єдиний марафон


umnik Ситуація один в один як перед вторгненням. Ось вам зброя.
Нє, нє нада, дайтє дєняг.
Ось вам легіон в 20к бойців в допомогу.
Нє, нє нада. Дайтє дєняг

Сьогодні День народження в справжніх патріотів та бійців по життю Володимира Кличка та Марусі Звіробій.

ПоЦріотіZмъ

  • 25.03.24, 16:08


Владимир Путин учредил новый знак отличия, Орден "Золотое ухо", для отличившихся в контртеррористических операциях, носится на груди на ленте, в количестве до 5 шт, в зависимости от степени.

Попри все, що витворяють рашисти, їм Україну не взяти. Як би вони не залякували нас своїми ракетами, вони забули, що Друга Світова війна закінчилася в 1945, а бандерівці відтоді скрізь!!! По всій Україні. Навіть на окупованих територіях.

uhmylka Как то ранюю весной я с работы брел домой,
Было мокро и тепло, со дворов текло говно,
Визги со дворов неслись-это кошки там ..блись ,
Справа парень девку сгеб-то ли грелись, то ли ..б,
Всюду пьяные валялись, постовые мимо шлялись.
Крокус сити догорал…
Словом, мне давил на плечи рядовой московскмй вечер

Зємлєнскє, одумайся

Тут прекрасно все

Российская образовательная система начала учить голосовать за Владимира Путина малолетних детей. Он стал победителем голосования в детском саду «Росинка». Воспитатели в Полярных Зорях Мурманской области организовали для детей 5–6 лет президентские выборы

Используя игрушечные паспорта, дети получали бюллетени с реальными кандидатами, голосовали в кабинке и опускали бюллетени в урну.
Что характерноРезультаты оказались почти такими же, как и официальные результаты ЦИК. С огромным отрывом победил Владимир Путин и получил 12 голосов, Леонид Слуцкий и Николай Харитонов получили 2 и 1 голоса соответственно, за Владислава Даванкова никто не голосовал. «Для детей это было важное событие, и они отнеслись к этому очень ответственно», — сказано в группе садика

ЛОГИКА МАРКОВА
Выступление Путина по поводу теракта в Крокусе будет обязательно. Но не сейчас.
1. Сначала будет допрос террористов и пособников.
2. Потом попытка понять, кто реальные заказчики.
3. Потом попытка понять, на каком уровне на Украине принимались решения о теракте? Боевики какого нибудь Азова? Глава военной разведки
Буданов? Лично Зеленский? Кто реально?
4. Потом попытка собрать убедительные факты. Чтобы доказать.
5. Потом переговоры с лидерами Запада с фактами и с предложением мирно сдать украинский режим. Но не бойтесь, это будут короткие переговоры. Не недели, а возможно часы.
6. Потом на совещании Совбеза будет решаться, какие действия Россия сделает.
7. И по итогам этого решения - обращение лидера страны к народу.
Такова логика реальной политики. Спешить нельзя. Но и медлить нельзя. Все будет вовремя.

Жителям Ростовской области предложили есть заполонивших Азовское море медуз
Ростовская область, 21 марта - АиФ-Ростов.Ученые считают, что медузы — очень полезный продукт, если правильно их приготовить. Об этом сообщает АзНИИРХ.
В Азовском море популяция медуз сильно выросла из-за повышения солености воды. Их число возросло настолько, что они мешают отдыхать туристам и рыбакам. Поэтому ученые предлагают заняться промышленным ловом медуз.
Выловленных медуз предлагают засаливать с использованием экстрактов дубильных веществ, выделенных из растительного сырья.
«Соленые медузы хорошо сочетаются с овощами и различными соусами», — говорится в сообщении.
По словам экспертов, медуза — здоровая пища, важный источник витаминов и аминокислот, а также она помогает снизить потребление калорий

Часопис Перемоги

  • 24.03.24, 16:36
Хіба не фахово Зеленський перезавантажив та пришвидшив армію та генералів? Невже наріт не відчуває плідний серпень, насичений вересень, потужний жовтень, незламні листопад, грудень, січень, лютий? А обіцяні справедливі відповіді під його особистим контролем? Куди там Черчіллю!


Худобі присвячується...

Сім'я голови АМКУ П. Кириленка придбала майно на 70 млн, яке оформили на родичів дружини (батьків-пенсіонерів і бабусю), коли він очолював Донецьку ОДА (призначений Зеленським). При цьому ніхто з родичів не має бізнесу, а офіційних доходів сім'ї не вистачило б на це майно.

ровладні "слуги" відмовляються коментувати ЗМІ скандал із майном родини голови АМКУ Кириленка, за призначення якого вони голосували у повному складі. Сміливості відповісти за свого призначенця у ЗЕмонобільшості немає.

Нормально так Лебігович в столиці прибарахлився, біля зеленого корита

Сумщину знищили, фініта ля кумедія



Як успіхи, довбойоби?

Сьогодні, як і в часи януковича, всі потоки йдуть в чорну на Банкову. Де процент більше, де менше, але абсолютно всі потоки закінчуються в офшорах мародерів Банкової. Тому ніхто не чіпає кіоски з безакцизними цигарками, підпільні казино, наркоманські аптеки і голів і членів ЛКК. Зе'логіка. Неначасі їм декларуватись, вирішила потворна зелена влада. Як і нам. Нахуя усім знати скільки напиздюнькали за цей час.

Петро Порошенко лідирує у голосуванні читачів видання The Page у рейтингу політичних інфлюенсерів

А членство в НАТО — буде кінцем війни. путін не зупиниться. Йому не потрібен ні Донбас, ні Крим, ні Херсонська, ні Запорізька області. путіну потрібен радянський союз версія два», - заявив Порошенко


ПоЦріотіZмъ

  • 24.03.24, 16:28





Бойові клоуниbazar


А ви ще дивитесь Жданових та Світанів на Ютубі?








Індія та Китай залишають расіюшку без грошей – відмовляються від її нафти та вугілля. Навіть за дисконтом)) Виявляється, не лише НПЗ Індії та найбільший у всьому світі нафтопереробний комплекс Reliance Industries відмовилась від російської нафти з танкерів Совкомфлоту


Етнічних росіян в Україні стає все менше, - висновок на основі досліджень гендиректора КМІС В. Паніотто: "Люди перестають себе ідентифікувати росіянами" Це добре, якби не брехливий наратив москви: етнічних "русскіх" не існує в природі! Це штучна спільнота, яку складають манкурти.

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 24.03.24, 15:34












smoke Кстати, раньше в старые, добрые времена врачи знали что курение улучшает здоровье.. А сейчас.. Что с нами стало? Мы потеряли себя, курение считается вредным..




Какой интересный, а главное добрый тест.



для відправки цієї гарної української дівчини на фрікове "євробачення" під час війни знадобилося 11 млн грн... переводити цю суму в кількість дронів, снарядів чи протезів безсенсовно, бо безглузда трата коштів через "prozorro" чи на довічне утримання "суддів" теж усім відома

ПоЦріотіZмъ

  • 23.03.24, 16:54
Ось
Ага. А у 1999 році на каширському шосе хто?
Крокус сити холл - это тот самый зал, где Трамп участвовал в мероприятии, когда приезжал в Москву. Собственно владельцы Крокуса - семейство Агаларовых - друзья Трампа с давних пор Мені нравиться


В Приморье участников войны в Украине будут бесплатно обучать мастерству маникюра.

Програму "Доступне житло" розширено на учасників "СВО"




Даже под одеялом нельзя!
stop Росфинмониторинг внес движение ЛГБТ в перечень террористических и экстремистских
Верховный суд ранее признал движение экстремистской организацией


В Белгороде не будут включать сирену во время обстрелов в ночное время, чтобы не "закошмарить" местных жителей. Так губернатор области Вячеслав Гладков ответил на вопрос, почему ночью сирены не работают.
"Если мы ночью будем включать сирену, а сотни тысяч людей спят, и мы будем их поднимать, люди могут не справиться с этой стрессовой ситуацией", - сказал Гладков.                           А они и не спали!

Инна Сергеевна Лагутина, старший преподаватель кафедры иностранных языков Института экономики и менеджмента, пришла на работу в БГТУ имени Шухова в 2006 году. Улыбчивая, доброжелательная. Мама троих детей успешно совмещала работу и семейные хлопоты, активно участвовала в мероприятиях вуза и всегда находила добрые и позитивные слова для всех, кто её окружал.
    С большим сожалением и горечью сообщаем, что от последствий ракетного обстрела Белгорода Инна Лагутина скончалась. Как рассказали близкие, 15 марта после очередного удара от взрывной волны разлетелись стекла на их балконе. Инна испугалась за жизнь своих детей. Её хватил удар, и она впала в кому. Так и не приходя в сознание, она скончалась. Ей был 41 год.
"Скорее бы убили всех хохлов и вернули наши исконные земли!" не раз говорила она своим студентам.
Генаралы эрэфии , который день бьют злпами крылатых ракет по мегаполисам Украины , не понимая что нас не запугать и не сломить нашей решимости бить вас сЦYk , до потери пулься.Засунте себе в з@днiцy свои ракеты!

Новое пособие для оппозиции в рф..

ШІ прогнозує один з варіантів розвитку подій... при цьому зазначає, що без втручання "сил небесних" тут не обійтися

Часопис Перемоги

  • 22.03.24, 21:14
Почалося. Гуртуємося навколо бубачки!



Де закінчуються на сході українські кордони? Там, куди Київ здатен дотягнутися своєю зброєю. Крапка.


look Може під час війни варто засекретити інформацію яка стосується критичної інфраструктури? І не пиздіти направо і наліво про те як у нас все заєбісь і як зростають надої.


Якщо коротко




look Як парламентсько- президентська республіка стала директорією 5 менеджерів на чолі з верховним правителем. А може це гарно спланований саботаж на фоні війни?





"Хуже не будет" - міркували американці, обравши Трампа в 2016. Що з цього вийшло? Трамп додав ще 7.8 Трлн до держборгу, який вин обіцяв зменшити. Трамп вбив мільон американців Ковідом, якій він вважав "просто грипом" Трамп майже розпочав громадянську війну, якої не було 155 років

Часопис Перемоги

  • 22.03.24, 19:29

uhmylka Набрали зебілів по оголошенню , а тепер дивуються, що криза... Нічо, після перемир'я прем'єр Єрмєля набере нових дупутатів, кишенькових воронтерів і віськових, які будуть закликати вішати опозицію та стріляти по колінам (хоча сподіваюсь, що до осені Зе режим не доживе, хехе)


перед виборами забудуть і підуть шукати нові весьолі ліТца, щоб потім на вцілілих стовпах писати ну вас нахуй

Порівняйте тепер карти зі скріна, на карти тривог і бойових дій... Це і є карта лояльності до рашкі "Запрошення до війни".

«Хто згадує Конституцію України - той русня» - Данілов



І вороніж!


look Давно пишу, що ці придворні воронтьори, яких піарять з кожної праски - лише ширма злочинного зе-режиму, якою вони прикривають руйнацію нашого ВПК

цей час настав








Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 22.03.24, 16:58







Неважливо, наскільки повільно ти рухаєшся, важливо залишити слід.





Дівчата, а чи любите ви секс?