хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Часопис Перемоги

  • 08.10.24, 14:07
NGL опублікувало матеріал про неякісне харчування для підрозділів армії – новини - портал новин
Одягли вишиванки,співають гімн,а крадуть,як скажені. Влада в нас,просто заїбісь.Чи вона нас похоронить,чи ми її.

look На 200% за рік зросла у ціні картопля, на 128% – морква, на 103% – буряк.

транзит російської нафти через Україну у вересні підстрибнув на 37%. Основна частина нафти рф направляється друзям путіна - Фіцо і Орбану. Санкції проти нафтоекспортерів з рф ввели за часів Порошенка. А ЗЕ допомагає агресору заробляти € для вбивства українців

" Воїни ЗСУ - єто орли! А зачєм орлам дєньгі?"

Поки країна стікає кров'ю, а ЗЕ штовхають державу до капітуляції, вар'яти єрмака і проросійських олігархів вже віртуально ділять посади. лачен з стернею бачать один одного мером Києва. А імітатором президента ці фріки, напевно, бачать притулу. Ну, а, що, з буратіном же вийшло.

Велика Британія надала Україні $4,5 млрд. на закупівлю сучасної зброї. Давати гроші ЗЕ ризиковано. Треба уважно придивлятися, щоб закуплена зброя не потрапила на відстій з подальшими коректировками ворожого вогню. ЗЕ може і закупівлю затягнути на місяці.

Тривають запеклі бої за Торецьк. Здача Донбасу прерогатива верховного капітулянта. Боїв за Курськ в Оманському договірняку не передбачені, як і обмін КАЕС на ЗАЕС. А ви думали, це заради України заварювалося? Він же не лох, а наш вирок. Проте, відосики такі потужні, аж страшно.

shock Ого, зараз з офіса президента якась бичка вилізе і скаже фейк. Ці зелені забрехалися далі нікуд Вже друга газета "гірше скабеєвих"

umnik Готується законопроєкт, який передбачає ув'язнення військових командирів за певні злочини їхніх підлеглих, — ЗМІ Комітет ВР з питань правоохоронної діяльності рекомендував ухвалити цей законопроєкт у другому читанні.

Дешеві обіцянки - найсмачніший борщtort

chih Zeсекта,а це вже бізнеснакрові чи ще ні? Мовчить Стерненко, Притула зільонки випив, Лачен заглох, Чмот не гундить, із Джокером не гавкають Пєтров та Іванов, і Кухарчук не кукуріка. Їм не воня руснява нафта - пахне



look У 2024 кількість і тривалість повітряних тривог помітно зросла порівняно з 2023. Причина ясна: Кремль робить ставку на посилення  терору мирного населення, аби зламати опір. Кількість засобів для цього трохи збільшили. Розповідаємо, показуємо на графіці:

look Ніхто не повинен знати, як наживається на війні тіньовий офіс Дєрмака... Дєрмак запустив потужну передвиборчу кампанію своїх злодійкуватих голів ОВА, які крадуть для нього гроші союзників і гуманітарку. Планують замінити ними мерів?

Шось мені кажеця, це не план перемоги зовсім, а капітуляції. Зебіл все спаскудить, до чого дотягнеться своїми липкими від крові лапами

0

Коментарі