хочу сюди!
 

Людмила

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-57 років

Часопис Перемоги

  • 07.10.24, 16:47

1. Узгодженість переговорів з рф, згідно інсайду FT, де декларуються
1) гарантії безпеки в обмін на "тимчасовий" контроль рф над ТОТ,
2) повернення ТОТ дипломатичним шляхом,
3) утримання України від розміщення постійних військ на своїй землі, не витримує критики





Потужне велике і вперше... почали пиляти. Бюджет сам себе не розкраде, якщо йому слуги не допоможуть І нічого що в Україні розвиток індустріальних парків почали лише у 2012 році. Старт дав законопроєкт "Про індустріальні парки"

В корупції винуваті порохоботи, які потужно несуть хабарі незламним слугам і керівникам. І ті вимушено йдуть назустріч виборцям, щоб зробити порохоботів жебраками Чому тоді від допомоги Порошенка відмовляються- Охматдит, музей Шухевича, фортифікації, тепер і для ЗСУ? Бо все САМ

Чорна п'ятниця яку ви заслужили.

Яке воно тупе, брехливе і неграмотне. Дрисня Єрмака

umnik Схоже слухи про те, що кворума давно немає, просто систему голосування зламано зовсім не слухи. Тобто у нас ВРУ по суті немає, є купка людей, які захопили владу.
"Слуга народу" втікач Дмитрук дистанційно голосував на засіданні Комітету ВР, - Федорів

Державний цинізм це коли... Екснардепка Сисоєнко, яку затримувало СБУ за продаж фіктивних довідок ухилянтам, взяла участь в конференції, присвяченій реабілітації під час війни. "Крадуть і брешуть", як мітко говорив про них Степан Хмара.



Це вам за те, що ви не молитесь
lol Чернівці сьогодні відзначає День міста- 616 років. На честь свята митец-скульптор видовбав та подарував місту статую Маряни Безуглої. "Це стане новим місцем для фотосесії у молодят та закоханих"- заявив мер




1

Останні статті

Коментарі

17.10.24, 19:57