хочу сюди!
 

Юлия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 27-45 років

Часопис Перемоги

  • 16.09.24, 19:05

Думка з мереж, автора, вибачте, не знаю.... Гадаю за тиждень вправимосьuhmylka


umnik Пройде не багато часу, і оточення прутнеграя змиється із награбованим на крові українців на московські болота чи омани, а коли поліція трибуналу буде шукати буратіна, виявиться, що у нього довідка про непідсудність є. І мільйони охлосу завиють: як же він імітував преЗЕдента?


Курська кампанія допоможе фронту, ко-ко-ко, поміняємо Курську АЕС на ЗАЕС, ко-ко-ко. Знов вас розвели, як котиків. Прикро, що на цей раз розвели і декого з притомних.

Боргова пастка від ЗЕ.Чому його ніхто не поважатиме та не плакатиме за ним, крім його спільників, а решту доведеться знову розгрібати самим...




23 жовтня 2019 р. Зеленський обіцяв не допустити, щоб хтось зсередини фракції чи ззовні ганьбив партію "Слуга народу". Ззовні фракцію Зеленського і ганьбити не треба. Немає жодного слуги, хто б не зашкварився і не зганьбився - від колаборації з рф до мародерства і секс-скандалу.

look Про джерело писати не буду - всі дорослі люди самі відділяють зерно від полови, опираючись на додаткові джерела та на свою думку і досвід

Ще один парень с народа

15 вересня 1893 р. в Джерсі-Сіті (США) почала виходити газета «Свобода» — перше україномовне видання в США.

4

Коментарі

117.09.24, 09:54

    217.09.24, 20:20

    Що цікаво, про гру на роялі під час передвиборчих перегонів ніхто не згадав.

      318.09.24, 15:42Відповідь на 2 від adamas

      Так це вже мем, печатка якості Зе влади