хочу сюди!
 

Юлия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 27-45 років

Часопис Перемоги

  • 15.09.24, 13:07


Чорний день в історії України…

Ситуація на Покровському напрямку вирівнюється, - статист Зеленський. Угу. Тільки у чий бік? Джерела повідомляють, що голова Покровської ВЦА скупає бізнес-приміщення. Сподівається окупантам перепродати? І у фермерів ЗЕгниди скупляють задешево земельку. Процес триває вже як рік.

"Плівки Деркача" призвели до суттєвого погіршення двопартійної підтримки США України, - В. Горковенко. Кремлівським фейком Зеленський боровся проти П. Порошенка. ОПа дала втекти агенту фсб Деркачу, який зараз став сенатором госдуми рф. Не складно зрозуміти, на кого працює ЗЕ.

Маруся Звіробій: Які тепер думки перед виїздом в зону виконання. "Я їду, якшо раптом загину, грошей мамі зкинуто, діти на осінь вдягнуті і взуті." Емоцій нуль. Знову фонові роздуми - виживеш чи ні. І що у випадку раптом чого. Це стандартний набір думок, на який особливо уваги

вже й не звертаєш, просто холоднокровно довертаєш справи під найгірші сценарії. Маст хев, як то кажуть. Заходиш відволіктись в соцмережу, читаєш новини... і розумієш, що ти, дєвочка, можеш втратити життя, ЩОБ:
1. Якісь накачані бики вільно мутузили військових
2. Якісь свинячі рила в верховній раді вільно розкрадали мільярди
3. Якісь мущини разглагольствували про законність ухилянства, щоб потім спокійно повернутись до України, влитої нашою, таких же простих людей, кров'ю.
4. Винники могли грошиків заробити, відкупившись від служби волонтерством.
5. В цивільному одязі почуватись серед людей спокійніше, аніж у формі, бо тебе виставлять з ресторанів, щоб не смущав присутніх.
6. Якісь малолєтки знімали в тікток веселі танці біля меморіальних дошок загиблих українців
7. Судді продовжували ростити свою неприкасаєму касту і з важним виглядом хазяїна жизні судити нас.
...цей список загалом безкінечний і включає тисячі варіантів несправедливості по відношенню до мого життя і мого громадянського вибору. Благодатна база для роспропаганди, яка намагається збити українців зі шляху боротьби. Небезуспішно.
Дивишся новини, розумієш, що цей увесь безпрєдєл може собі себе дозволити, бо ми його захищаємо від фронту. Але вилка засади в тому, що один крок назад і не буде ні їх, ні нас. Так вибудували наш світ. Такий нам лишили вибір без вибору.
Але я маю ще і власний світ з власними маленькими цінностями, за який готова стояти. Я все ж поїду, бо діти сидять у підвалах і радіють не тому, що будуть бавитись на природі на вихідні, а тому, що в школі побудували сучасне бомбосховище.
Я поїду, бо мама хоче спокійно варити борщ на своїй кухні і сапати троянди на
при комуністах, а потім на моїх очах, як Фенікс з попелу, виникла надзвичайно вільна держава, де можна було розвиватись, відстоювати права і дихати, вона з диким скрегітом виповзала з-під металевих гострих пазурів кривавої імперії, розквітла, як квіточка з-під асфальту і ВОНА МЕНІ СПОДОБАЛАСЬ! А я, так то квіточки люблю дуже, за квіточку, можу на німецький хрест порвать, може навіть на британський.
І найголовніше, це моя власна БАЗА - я поїду, бо не збираюсь озиратись на десятки тисяч пі...расів. Я буду людиною до кінця, навіть, якщо лишусь в тому одна. І буду щаслива мати може й небагато, але СПРАВЖНІХ братів поруч.
Я поїду, щоб в нас було майбутнє. Ну, а це не так вже й мало.

Походу вони там в ОПі всі нюхають ношені шкарпетки Єрмака

Виявляється у Лебіги є свій канал - Лебидло (очікувано ). Багато репостів Лачена, Стервенка, Дорофєєвої та інших младозелених смоктунців Банкової.

А подарують сосіянам Стамбул-2, разом з ТОТ і Кримом

Що далі, в Бубасіка заберуть пашпорт сосії?





1

Коментарі

115.09.24, 14:47