хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Часопис Перемоги

  • 28.05.24, 18:24
Світле майбутнє...

look Дірку їм від бублика на їх кошерний комірець... бо навіть розумні пінгвіни нічого не вирішують..



Новітнє кріпацтво в малокацапії


Всі дуже тішились, коли ДБР травило Пороха, в тому числі за Томос і звільнення Донбасу. Аж ось ці тилові щурі хочуть повісити на військових здачу Харківщини, бо бачте ті не захотіли помирати в голому полі без фортифікацій, які проїбав Зеленський


Кухня єдиного телемарафону

3 пункти на т.зв. саміті у Швейцарії торкаються лише грошей: енергетика, зерно, полонені. Називайте його правильно: барижний саміт єрмака. Ні слова про мир, гарантії, вивід військ рф, репарації немає. Комюніке – папір для дуп поплічників кремля, яких туди запросила ригівська ОПа.


Сиджу і згадую: "Маю право на помилку", "Похуй", "Діти третього сорту", "Мільярд дерев", "Інвест няні", "4000 долярів вчителям", "Росіяни теж люди", "Шашлики і холодець", "Вдома найбезпечніше, росіяни вас не чипатимуть", "Якщо я не закінчу війну, я піду", "В своїй голові я вже війну закінчив", "Ми могли би збільшити видатки на армію, але тоді не зможемо будувати дороги"... Пять років вирваних з життя. І нічорта отара так і не зрозуміла....Гірко і боляче.

umnik Він же честно попередив «Я не президент! Я ваш вирок!»




Я, звісно, розумію, що у всьому винен Порошенко. Від світанку і до заходу сонця, від ранньої весни і до піску з Сахари. І, безумовно, але вже виключно в головах прихильників чинного президента, Порошенко винен у тому, що не збудували фортифікаційні споруди. А що ж то розбирали?


2

Коментарі