хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Часопис Перемоги

  • 10.05.24, 21:52


То я не поняв - ухилянти у всьому винуваті чи ні?


Час легітимності московського паяца спливає, тому ОПа випускає на арену ЗЕлених міністрів. Ні, під сумнів ніхто легітимність не ставить – легітимності Зеленського, згідно з Конституцією, з 21 травня 2024 р. просто не існуватиме. Читайте уважніше висновок КС, міністр-нефахівець.

Олігарх з пулу ОПи Пінчук під прикриттям благодійності очищує свою репутацію і вирощує нового буратіна - притулу. Філії фірми зятя Кучми Інтерпайп належать кіпрському офшору, в т.ч. й Інтерпайп-М - російська дочірня компанія з офісом на москві. Кінцевий бенефіціар - Пінчук.

Каналам Пінчука з телемарафону найбільше відстебнули грошей із нашого бюджету. Це Пінчук просував наратив кремля про здачу Криму. Але саме він сьогодні найулюбленіший олігарх Зеленського, який брехав нам, що "олігархів я знищив".
Розмінувати "сіру зону" - це як? Це зроблено не колись, а у минулому році. І саме там, де зараз окопалися окупанти. Територія в 30 км, яку вдалось сьогодні захопити росіянам в Харківській області в населеному пункті Стрілече, була розмінована в 2023 році
Хто?

chih Вчора зняв Залужного, а сьогодні кацапи розпочали наступ. Хто повірить в співпадіння
Ворог за 1 день захопив 30 км Харківщини,яка рік тому була розмінувана. Я вам вже 5 років говорю: вони не обучаємі,їх нічого не вчить, ні Чонгар ,ні Буча ,ні Ізюм. Це зграя квартальних дегенератів. Вони ведуть нас до поразки,тому і позбавились Залужного,який заважав їм.

Справедлівий мир Узеленского без Залужного

В цей день))



2

Коментарі

анонім

110.05.24, 23:50

    211.05.24, 07:40

    Квартальний гумор - своєрідний наркотик.
    Хтось на них підсів, і готовий сміятися аби з чого.