Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Часопис Перемоги

  • 18.04.24, 18:13

17 квітня посол України у КНР Рябікін та спецпредставник Китаю Лі Хуей провели зустріч щодо війни в Україні, яку союзник москви Китай називає "українською кризою". Я так думаю, що зрадники готують капітулянтський саміт, який українці не сприймуть ніколи.

Заголовок слід читати правильно: На митниці масштабна чистка через недонесені хабарі на гору

– Та нічого такого вони не втратили!


Саме так і ніяк інакше виглядає делегітимізації Зеленського, коли глава його офісу посів почесне місце за версією ТІМЕ в топ - лідерів світу. Чи тішуся я від цього? Ні! Бо це реальна небезпека та руйнація інституту державотворення.

Який кульбіт - Єрмєля купив собі рекламу в приватного лобіста Рассмусена за вкрадені в українців кошти
Рассмусен може виступити у вас на дні народженні з промовою, або просувати вас як лідера всесвіту. Расмуссен напише план, зробить брифінг, просуне публікацію про це у світових медіа - Тайм, Вашингтон пост, Нью-Йорк Таймс. Все залежить від бюджету!

umnik Тобто вони з Єрмаком і кацапами з РДК планують і далі за допомогою кацапів з РДК винищувати наші прикордонні села, дірявити кордон і робити санітарну зону для пуйла.


Прочитала нове прізвисько для Бовтіка - Наркопєд. Раклама бубонія з 2000х


Якби ви знали як нашому ЗЕленьоночку тяжко, адже які золоті часи були, яке солодке українське життя у минулому

huh "засцяв","стрєлка","бить їбало" Цитати "громадського українського активіста" Поліграфа Поліграфовича Шарікова-Симороза

umnik Спикер Палаты представителей США Майк Джонсон, похоже, пришел к пониманию того, что помощь Украине не должна использоваться в качестве инструмента политического противостояния между Трампом и Байденом. Похоже, у американской разведки есть неопровержимые доказательства того, что Путин и Си не планируют останавливаться, если их не остановят силой. Конгресс обязательно примет законопроект и поможет Украине «летальным» оружием. Украина сейчас играет жизненно важную роль в европейской истории. Украинцы одновременно защищают свою Родину, и защищают европейских и тайваньских детей от подобной участи. Нельзя жалеть ни денег, ни оружия.
look Путин рассчитывал, что помощь не пройдет. Он даже начал разговоры о переговорах. Теперь Путину придется объявить мобилизацию еще раз.



2

Останні статті

Коментарі

118.04.24, 19:35