хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Часопис Перемоги

  • 07.02.24, 17:27
ЗЕ взагалі ніколи не мав моралі та совісті. Термін придатності закінчується в Україні, проте в московських саунах на прутнеграя чекають дядьки-куратори.


Якщо, за словами Зеленського, ми всі президенти, то чому б нам не зняти з посади того, хто відвів ЗСУ з лінії розмежування, згорнув ракетні програми, розмінував Чонгар, здав Маріуполь, Херсон, Гостомель, ЗАЕС? Якщо ЗЕ хочуть справедливості, то мають писати з'явлення із зізнанням.

Міста України обстріляла росія, є поранені, загиблі, руйнування. Дайте вгадаю, чим здивує стендапер Вова: - Та я їм всім, відповімо потужно, незламно… познімаємо ворогів кремля з посад... А що із скликанням РБ ООН? Янєтряпка ані пари з вуст.

ЗЕ повернули ржублі: Нацбанк у відповідність до закону №3498 ІХ (від 22.11.2023 р.), який ініціювали та прийняли слуги+опзж і підписав ЗЕ, пом’якшив низку валютних обмежень і надав до кінця 2024 р. можливість безготівкового продажу (обміну) коштів клієнтів банків у рублях рф/рб





саме з Банкової керують свавіллям ТЦКашників - "Розділяй і володарюй". За Пороха такого не було, люди йшли добровольцями захищати країну.






4

Останні статті

Коментарі