хочу сюди!
 

Людмила

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-57 років

Часопис Перемоги

  • 02.02.24, 15:28








Зарано Бубочка зрадів халяві. ЄС назвав умови надання Україні €50 млрд: Демократичні механізми, багатопартійна парламентська система, верховенство права, боротьба з корупцією, економічна стійкість. Умови ЗЕзгая не забезпечує.

Тепер серйозно, без глуму, бо це про здоров’я: виборці ЗЕ, чи є серед вас або родичів хворі на ниркову недостатність, хто потребує гемодіалізу? Якщо у вас працюють звивини в мозку (сподіваюсь, гіпофіз Клима Чугункіна вам не пересадили), здогадайтесь хто і кого зробив разом у 2019

umnik Навіть орангутан з острова Борнео, використовуючи спис, щоб упіймати рибу - намагається еволюціонувати. На відміну від виборців Зеленського

т.зв. московський собор наклав "проклятство і анафему, не точію сугубо і трегубо, но і многогубо" на книги українських просвітників, додавши до списку ще з десяток київських богословів. Причина анафеми та сама –українська мова. От що австрійський генштаб із леніним натворили.


У 1688 р. московський самозваний "патріарх" Іоаким лютував, кричав і тупав ратицями. Причиною гніву була книга намісника Києво-Печерської лаври Антонія Радивиловського "Вінець Христов": збірка проповідей про життя згідно з Божими заповідями була написана українською мовою.


2

Останні статті

Коментарі

анонім

12.02.24, 16:19