хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Часопис Перемоги

  • 12.01.24, 16:32
Валерій Прозапас: - Дивіться, який гівняний законопроект про мобілізацію ми підготували! - Справді, відверто гівняний, молодці! - Ми старались! Правда, жахливий!? - Дуже! Гірше було б важко зробити! - Дякуємо за оцінку! Там ще про призив інвалідів і заборону користуватись авто!

- Потужно! І нічого справді конкретного і дієвого? - Абсолютно! - Так тримати! Все для перемоги! * Арахамія - "Законопроект про мобілізацію повертається ініціатору на доопрацювання" (всі обнімаються, святкують, танцюють, лунає незламна музика) Жодного дня без здобутків



Фонд гарантування вкладів заборгував державі >62 млрд! Гроші спустили на космічні премії, елітні авто для чиновників по 2 млн., 200 млн на тендери, в т.ч. на PR-послуги. Мінфін пробачив підзвітній установі >5 млрд. Може через це Рахункову палату очолила подруга ЗЕ Піщанська?


Розмови з видавництвами в Україні показали, що ніхто не ризикує видавати цю книжку у нас після її офіційного представлення 23 січня. Що ж, це теж реклама.

Наїбунькав по-крупному... Мабуть саме тому знову почала спливати зелена хуйня з питаннями до Порошенка (!!!), «чому люди в москві (люди в москві, бля!!!) цукерки Рошен»©… Але все одно у деградованих дегенератів самий шкідливий політик, то Порошенка





4

Останні статті

Коментарі