хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Часопис Перемоги

  • 05.01.24, 17:46

Повідомлення про утилізацію ATACMS замість передачі їх Україні виявилось фейком журналу Newsweek, - речник Пентагону. Там і думав. До слова, Ходжес закликав США надати Україні ракети навіть із закінченим терміном придатності. Тільки б Єрмак більше в США не мотався і все буде норм


Які тільки емоції не присвячують Миротворцю! Пієтет і благоговіння, вірші, оди і панегірики. От і тут, такий сильний слог, аж захоплює дух і ридати хочеться.


Рекордна кількість українців не хоче бачити проросійських депутатів із мандатами - соцопитування Руху Чесно Натомість в Запоріжжі ОПЗЖ - найбільш чисельна фракція в облраді, а в міськраді не дали голоси за проєкт ЄС позбавити проросійських депутатів прав обіймати керівні посади

wakeup Може хтось пояснить? При перереєстрації справді оголошують банкрутство? Шось якісь смутниє сомнєнія. Пишуть, що банкрутство КБ "Луч" планове, типу перереєстрація. Мабуть відсутність замовлень на 2022 рік теж була плановою?



В той хресній ході «За єдину помісну церкву» в Києві 28 липня 2018 р, колективноо кварталу-95 не було В ці дні зеленський як раз готував і записував на аналі 1+1 коломойського-медведчука свій тупий кварталівський жарт про «термос», щоб випустити його 5 грудня 2018 року.


- Я ще повернусь, обжалую і повернусь!

Боневтік в бункері грала в теніс, бухала, дивилась галівудські фільми, поки орки різали Київщину.

lolrofluhmylka

Тільки якесь зелене почне вам квакати про "жмурукуобнімаю" - тиць йому в моську


0

Останні статті

Коментарі