хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Часопис Перемоги

  • 18.11.23, 16:15
Щоб наріт переключити з мародерства на мовний срач – регент Єрмак увімкнув агентесу Фаріон
Піріваротчікі

uhmylka Не дозволим нікого перевертать! Тільки Єрмак може перевертать бібачку

look В Україні скоро підвищать тарифи на електроенергію та газ, - НБУ. З грудня зростуть тарифи на комерційну електроенергію. Ціни поповзуть вверх на все без виключення. Проте, зростуть зарплати міністрів, депутатів, дармоїдів ОП Зеленського. "Іпаш їх, Вова!" (с) Робимо їх разом далі!


"рф готує Майдан-3 і хоче скинути мене", - Зеленський. Враховуючи, що Зеленський відпустив зрадника Баканова, чиї фсбшники здали південь, Рєзнікова, який намародерив мільярди, тримає в ОП проросійських ригів, то це сам Зеленський готує Майдан-3 і хоче втекти від гніву українців!

Вийти проти Фаріон багато принциповості і сміливості не треба.Це вам не студенти Майдану. А наша біда,що проти "Синьора-голодомора","України-порноактриси" і "Какой разницы" ніхто не вийшов.




uhmylka А стерненко буде прізідєнтом після пса патрона!
Та це ясно. Не зупиняйтесь))

рф заморозила обмін полоненими. У російському полоні перебувають 4337 українців, серед яких 3574 військових. Нагадаю, ватажок зграї "слуг народу" письмово просив владу США зняти санкції з гаманця путіна Абрамовича саме для переговорів щодо полонених.

На станції метро Вокзальна Києва почали ховати ворожу символіку - замальовувати та маскувати рельєфні панно із зображенням більшовицьких ватажків, символами комуняк (серп і молот тощо). Навіщо, НАВІЩО ховати? Потрібно знищувати назавжди! Чи влада ще чекає на російських окупантів?

це брат Зеленського, мав свою програму "Прямий ефір" на каналі "Россия-1". У ток-шоу Малахова сказав, що Зе (наш през) під час Майдану панікував і дзвонив Лєньці, щоб вона не водила дітей до школи. Раптово помер на 47-му році життя в ніч з 11 на 12 січня 2022 рокуwakeup Так ось для чого Зеленський вбив свого брата Еріку!



2

Коментарі