хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Часопис Перемоги

  • 01.11.23, 16:56

Погоджуюсь з Омеляном на 100%: "Зеленський несе особисту відповідальність за призначення керівництва Міноборони" Відверте мародерство в МО на совісті Зеленського. Але він не лише не вибачився перед громадянами і воїнами, а ще й видає з себе героя.



chih А можна нінада, в нас держплан по довбойобам вже перевиконано


Покажіть, будь ласка, де тут мова ворожнечі, бо через скарги рашистів-зеботів цей допис видалили зі сторінки Фейсбуку саме за "мову ворожнечі"

foo І знов знизилася довіра до телемарафону "Єдині новини", – опитування КМІС. З 69% до 48% стало менше тих, хто йому довіряє. З 12% до 39% стало більше тих, хто йому не довіряє. Рівень інтелекту перевіряється марафоном: від 1. повна довіра (олігофренія) до 2. огида (Homo sapiens).


Як врятувати країну від ЗЕомбі:

Очевидно, напередодні Нового року наше життя заграє новими барвами... правда я не знаю, ці слова іронія чи сарказм....


70% росіян підтримують припинення путіним війни, але звільняти захоплені території не згодні, - Левада-центр. Не дивно. Кожний московіт – генетичний клептоман. Існують за принципом: чим більше територій загадимо, тим краще. І як кожний злочинець – віддавати награбоване не хочуть.

Не пропадать же добру зря!
Куда бл.. суки ломанулись?!
Песков отметил недопустимость свободного выхода западных компаний из России В Кремле отказались предоставить иностранным компаниям возможность свободного уйти из России.
Опыт не удалсяwakeup
Кроме перечисленных пород скота по всему нашему Союзу разбросаны всевозможные отродья, которые составляют так называемый русский скот. Этот скот характреризуется небольшим живым весом (180 - 450 кг) и незначительным убойным весом, который составляет от 40 до 47 % от живого. Как общее правило мускулатура у русского скота развита слабо. Способность его к откорму незначительная"
М.С.Бродский, В.С.Кохан, И.Я Шапиро «Товароведение пищевых продуктов». ОГИЗ – Ленснабтехиздат. 1933 г.



3

Коментарі

11.11.23, 21:00