хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Часопис Перемоги

  • 05.10.23, 19:53


chih Друзі, шановні україноботи, вкотре прошу вас: не приписуйте Зеленському того, чого він не мав - 73%. Це методичка ригів Єрмака-Подоляка. За ЗЕ в 2019 проголосувало 38% виборців. Зараз він не має і 20% підтримки.

"Найбільша" справа Майдану, де судитимуть Януковича та керівництво силовиків тих часів - профанація режиму Зеленського

1. Питання Зеленському, на які він ніколи не відповість: Як так сталося, Вова, що ти обіцяв "новиє ліца", а весь свій офіс укомплектував смердючими ригами Януковича – Єрмак, Татаров, Подоляк, Шурма, навіть в Раді в твоїй фракції є риги – Гетманцев і К та відверті рашисти?

Голова бюджетного комітету ВР Роксолана Підласа анонсувала збільшення утримання полонених кацапів на 100 млн грн до кінця цього року. Ще мало їм сала і цукерок

look Вгадайте, хто винуватий, що дебільне Буданга вгробив гуровців за наказом крота Єрмака

Тому заздрісне закомплексоване зе-чмо і не випускає парламентарів від партії ЄС за кордон - боїться конкуренції. Скрізь має бути його рило. Або Єрмака.

Тому і травлять зеб..ді Кличка


У Раді зібрали 226 підписів щодо розгляду законопроєкту про заборону ДРГ "УПЦ МП" в Україні. Зеленський багато разів обіцяв, що розірве духовні кайдани із московією. Проте, його ОПа не дає дозвіл Стефанчуку та слугам голосувати за заборону МП.



Причини сьогодення

2

Коментарі

Гість: Inna_19

16.10.23, 06:28

    26.10.23, 20:46Відповідь на 1 від Гість: Inna_19