хочу сюди!
 

Людмила

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-57 років

"Новиє ліца" ЗЕ добре проявились під час війни

  • 04.08.23, 13:10

прийшли зі мною, вони зі мною і сядуть. За все, що ми робимо відповідаємо разом. Ми ж бригада!"


uhmylka Смішать агресивні зелеботи, які погрожують в приваті. По-перше, вони не мають жодних аргументів проти правди, По-друге, їхня істерика говорить, що не все так гладко в домі Зеленських. Знають, пси, чиє м'ясо ковтають і відчувають, що розплата неминуча

Буде битва за те, щоб не втратити фінансову підтримку США для України, - Шмигаль. -Так ваша битва, чорти, не на боці ж України!

Рада ухвалить відновлення е-декларування до 15 вересня, - Арахамія. Це вас не виправдовує, кроти рф. Навіщо слуги прибирали е-декларування чиновників? Адже, це одне з наших зобов'язань не лише перед МВФ, а й перед Євросоюзом.


"Смотрящий" за податковою Гетманцев рекомендував під час війни (2020 р) читати канали рашистів Портнова, Шарія, Мураєва, Добкіна etc Українофоб, риг, помічник агента фсб Сивковича (під санкціями США) керує Комітетом Ради з питань фінансів, податкової та митної політики. ЗЕ = Z

"Як сідати - сварки марні, Бо з вас музики незугарні" (с)


wakeup Зеленський блокує створення національного військового кладовища. І. Геращенко каже: ШОК! Ні, Ірино, це закономірність.

1

Коментарі