хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Часопис Перемоги

  • 17.05.23, 23:27



Группа борцунів-патріотів за "денежные знаки"


Де ти, а де Майдан


Український сором страшніший за іспанський.
Вибачте, що ви - шапітоlol "шапіто" вимагає вибачень!
Думаю, що вибачення треба надрукувати в "Charlie Hebdo" Яке шапіто із кварталу, так собі - гопота із кварталу

wakeup в дивні часи ми живем коли клоуни з шапіто вимагають вибачень у поважних Мадам і Месье шановного роду. Оце бидло наголосувало
Оце так з'їздив!

chih У Північній Америці мешкають періодичні цикади, які раз на 17 років вилазять з-під землі. В Україні живуть їхні родичі — політична сарана — з'являються хуйзна звідки перед виборами, щоби виконати брудні політичні замовлення. Яскравий представник — Анатолій Гриценко.
Нє, ну а шо


Бахмут!!!




Телеграм-канал "Записки у изголовья" пишет:
В самый разгар Голодомора Советский Союз продавал зерно на экспорт по абсолютно демпинговым ценам — почти в четыре раза дешевле, чем другие страны.
    Тонны зерна достаточно, чтобы поддерживать жизнь семьи из четырёх человек на протяжении года, выдавая каждому почти по килограмму хлеба в день. Крестьянские семьи были обычно человек по восемь. Им для выживания вполне хватило бы двух тонн зерна.

Но советское государство предпочло продать эти две тонны в капиталистические страны Европы за 98 копеек. Такова оказалась цена крестьянской жизни при Сталине.
           Меньше 98 копеек за семью из восьми человек.
4

Коментарі

Гість: Inna_19

118.05.23, 00:38

    Гість: Inna_19

    218.05.23, 00:56

    У Франції прихопили дружка Путіна Саркозі. Раптом пригадали йому старі гріхи. Три роки ніби дають. Але він тримається бодрячком, голубой глаз. Може ми ще Меркель за ґратами побачим?

      318.05.23, 15:39Відповідь на 2 від Гість: Inna_19

      Цікаво

        Гість: Inna_19

        418.05.23, 17:46Відповідь на 3 від evgstereo

        Я знаю англійську, французьку середненько і трохи італійську (любила вчить іноземні мови, не маючи інших талантів), то тепер подивляюсь, що вори прибріхують. Бо вони прибріхують теж.