хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Часопис Перемоги

  • 14.05.23, 16:20
Білоруси - наші друзі. А 700 ракет - то випадково

До речі, про підкуп. Геніально, піарити себе за рахунок краденої гуманітарки




umnik Вночі прилітає по військовому складу у Хмельницькому. Під ранок відбувається розмова Блінкена з Кулебою, Держсекретар вимагав від міністра відповідей на запитання(?). Ранком Вова чкурнув до Італії,сподіваючись на зустріч з Папою_понять_простіть.

tears я-ридаю

Oleh Symoroz Я «зедуполіз», який використовує «фізичні наслідки бойових поранень». Пам’ятаю як порохоботи хотіли використати моє імя на користь своєї секти в скандалі з відвідуванням мене в госпіталі Олени Шуляк. Тепер вже пишуть, що я фанат влади. Угарні звісно істоти))

Пост цей не про конкретного волонтера, який це написав, а про суть призеленського волонтерства взагалі сьогодні. Просто дуже показовий текст. «В нас реально вже настільки дупа?», - запитує колективний волонтер. -Ні, у нас економічний стрибок і суцільне процвітання, блять!!!

Бачу, слабенькі мізки зебобів не витримають простих фактів. За Порошенка пуштун був з двома очима, а Моджахєд і ДаВінчі живі. Бо Чонгар і кордони буди заміновані, ракети вироблялись, а країна йшла до НАТО. Але деякі "активісти" за гроші кремля вирішали "пошатать власть"
В одеситки Наташі Нєстєрової 17 тищ підписників

Вподобання Натащі





5

Коментарі

Гість: Inna_19

114.05.23, 17:33

    214.05.23, 20:21