хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Часопис Перемоги

  • 11.05.23, 22:06

Прочитав таку тезу: "Війна може закінчитися як поразка України й поразка Росії" Згоден. - Цілком можливо. Від себе додам: поразку Росії забезпечать ЗСУ, поразку України - Слуги Народу на чолі із Зеленським, Єрмаком і Коломойським.
Теза хибна. Її мета підірвати дух українців
umnik Україна і українці виграють, якщо встануть на шлях Фінляндії, якій зналобилося 100+ років, аби стати учасницею NATO. Для цього Фінлядія мала 3 війни. У нас тільки друга. УПА, все таки, не були визнаним державним утворенням

wakeup На довірливих і обманутих людях, маніпулюючи можна не тільки когось дискредитувати, а й президентом стати...

Про торги Зельца!США на всі 100%впнвнені:Зермаки свідомо зривають строки наступу!Зельц белькоче:Ми ще не готові.Блінкен ЛЮТО заявляє:ВІЙСЬКОВІ України отримали все необхідне і ГОТОВІ до наступу.Іде люта ЗРАДА!Згадайте як йому було наказано триндіти що того літа будемо атакувати Херсон. Шмигаль і Скумбрія вимагають"гарантій"
 Нагнітання ситуації тільки від оманців з опи. Так само як і затягування з підписанням наступу Зеленським. . весь світ уже починає розуміти , що у владі України - кроти рашистів. ШКОДА, ЩО МУДРИЙ НАРІД, ДОСІ СЛІПИЙ.




eda Про€бали картини Куїнджі і скіфське золото в окупованих музеях. Зате з голубцями все ок.Звісно, а какая разніца: Куїнджі, галубцьі Шашликами накормили,тепер голубцями догодовують

shock Як це все осягнути? В Україні тепер держ.зрадниками займається чомусь Єрмак. У кожній вагомій або дохідній справі незамінний.
Віддали Цемаха, віддали Медведчука, і цього віддадуть, а це вже надто сумно. Ще й патріотична теза буде,- обмін полонених..


СБУ - завжди на 10 кроків позаду!

Нихеровое путешествие -Афанасий Никитин))Які яскраві спогади у мандрівника

Возмутительно голубое небо и шокирующе желтое Солнце



4

Коментарі

Гість: Inna_19

111.05.23, 22:50

    211.05.23, 23:38