хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Часопис Перемоги

  • 10.04.23, 14:07
Одна мудра фраза, яку колись давно сказав колишній воїн УПА: "Один українець - це поет; два українці - це вже хор; три українці - це партизанський загін; чотири українці - це партизанський загін і зрадник у ньому". Фраза сказана давно, та, на жаль, актуальна й досі. З ФБ.

Ка(cap)sькі кулічи та кекси замість пасок – наслідок руйнівної політики ZЕ какая_разніца "Освячено" КИМ? Під час війни кекс, освячений мп – гірше бомб по домівках



Серце рветься на частини... Загинув, загинув, загинув....wakeup
А ось це сміття, буде продовжувати трахати вас, зелених виборців-довбойобів...

Виборець зе чи що?)
А може краще вручити йому премію Етельреда Нерозумного чи Піпіна Короткого

При Порошенку в корупції винен Порошенко, а при Зеленському винен злодійкуватий нарід. Классік.

look А ще корупціонери при зеленському лише звільняються, і не звітують, і не відповідають "за корупцію", лише міняють на іншого. І так вже 4 роки, але ви не забувайте, лише зеленський може побороти корупцію.
umnik При Порошенку нарід відбудував армію, отримав Томосі здобув безвіз, а при Зє нарід якийсь злодійкуватий. Поверніть попередній нарід!!!
Курвамать, як той Порошенко все встигає? І піариться, і корупцією займається, і зєлєбобам в штани сре, і собак до крамниць не пускає?

Цітую знайому: "президент за всіма не вслідкує", "то наші люди такі". І в той же час шле відео про рошен і цигарки. Типу "ось чим твій Порошенко займається". І вона не бачить протиріч в цьому. Якщо це не тупість, то що?
Вибісило. Випрошена зброя. Україна в рейтингу найсильніших армій світу... Да шо ви говорітє!? Ви не знали, як у НАРОДА вкрадуть Перемогу? Та ось так: Порох БУДУВАВ, а ЗЄ - рейдернув....
А фотає хто?
Щось у Зелених кротів іде не так, якщо знову включили цей фсбешний рот..

Русская присяга польскому королю. Только после этой церемонии польский король Сигизмунд III Ваза протянул, стоящему перед ним на коленях русскому царю Иоану Грозному, руку для поцелуя.Иван Грозный на коленях перед польским королем в Пскове в 1582 году, холст, масло.
уявляю, як Ze очманів, він же думав, що московія велика і сам хотів навколішки стати перед окурком... буба книг не читає, тільки пише...
І нехай буде тільки так

Российская армия вырыла в оккупированной Запорожской области самый длинный в мире окоп, протяженностью около 70 км. Журналисты назвали его царь-окопом.
    Учитывая, что царь-пушка никогда не стреляла, царь-колокол никогда не звонил, а царь-танк завяз в болоте, можно не сомневаться, что царь-окоп украинская армия даже не заметит в своем весеннем наступлении
2

Коментарі