хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Часопис Перемоги

  • 02.03.23, 19:06

Чому Зеленський не віддає ФБР США міжнародного злочинця Коломойського, який нібито позбавлений ним українського громадянства?

Памятаємо грозу олігархов



Бенефіціар буратіна Коломойський казав: -"Дефолт України – гарно. Треба взяти в борг у путіна $100 млрд" і "Російські танки стоятимуть під Краковом, а НАТО купуватиме памперси". До речі, Подоляк, який піарить нібито "патріота" Зеленського, так само називав патріотом Януковича.
Коли у подоляка поширювали наратив про зализні яйця, я не припускав, що мова про яйця резнікова!
І вони таки не залізні, а золоті! І крутив їх особисто єрмак! -резніков лише протирав лотки. Чому у твоїх друзів руки не відрубані? 4-та весна прийшла - ніхто не сидить.


umnik Чим більше людина зробила для України, тим сильніше Слуги Народу хочуть її посадити.
Чехов писав, що письменник не повинен опускатися до рівня читача, а має піднімати читача до свого рівня. Що стосується Слуг Народу, то їм вдалося, здавалося би, неможливе: опустити навіть думаючих виборців до свого рівня криворізької підворотні.

Натомість рейтинги у Притули, що скоро затьмарять Бубочку. А виходячи з простого спостереження, що ВП ніяк не реагує на це беззаконня, то весь свій "рейтинг" він готовий покласти до ніг Боневтіка.
Але подвійний цинізм полягає у тому, що ці 35 млрд грн отриманих від Стокгольмського арбітражу забрали не прямо від Нафтогазу, а вивели і розікрали через Фонд боротьби з COVID-19 (привіт екс-міністру МОЗ Степанову) Кстати, ситуация с Коболевым напоминает о том, что Зелемськай всегда предаст
Щоб допомогти Портнову уникнути санкцій США, слідчі Нацполіції не тільки закрили проти нього провадження, але й зібрали підписи про відсутність претензій до Портнова з боку Генпрокурора, ДБР, МВС, МЗС, НАБУ, БЕБ, СБУ, Вищої ради правосуддя, НАЗК і ЦВК


Ви не повірите... Мій знайомий з Моссаду, прислав мені такий скріншот...

Кажуть, знов ДРГ затримали

Вони просто конечні

Та хто б сумнівався? Мутант без роду-племені з напханою ватою і тирсою кабіною, що вірить всьому, що скажуть і робить все, що накажуть. Країна йобних чебурашок
4

Коментарі

12.03.23, 19:25

шо правда то не гріх. )

    22.03.23, 19:31

      32.03.23, 19:36Відповідь на 1 від WalKing

        Гість: Inna_19

        43.03.23, 00:11

          54.03.23, 18:49

          Ну турчино, яцинюк, петя і ... Це просто крутяк, москалям не не показуйте

          Що вас всіх торбує де де бакланов, скоро наші хлопці може знайдуть і була людина і немає проблем.