хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Часопис Перемоги

  • 25.02.23, 16:07

ЗЕвиборці намагаються згадати, як було погано за Порошенка. Пригадали лише борщовий набір і "усталі ат вайни".
look Старші люди пам'ятають, як Зеленський звільняв Київ від нацистів. А в літописах зафіксовано, як вони разом з Єрмаком вигнали з міста монголо-татар

"А ось з тим, що було - ми не перемогли". Альо, ми і з цим ще не перемогли, болєзний. І у мене взагалі починають закрадатися сумніви з цього приводу. Ти хіба що у своєму мозку закінчив війну, але не можна щось здійснити у місці, якого не існує.
На нормальній прес конференції, воно б забилось в істериці на 5-ій хвилині.


applause Прихильники Зельця, який настільки жадібний, що підписує чужу гуманітарку, висміюють Порошенка, який привіз ЗСУ на передову торти. Ви хоч бачили, пачьом зараз торти, їблани?


Наступна його книга має бути такою


Зрадота буде ломатись на питанні, про початок російсько-української війни, як їх діди, про початок другої світової
А є щось таке, глибинне у народу, з притрушених робити героїв, з блажених та зґлузду з'їхавших – святих, з мракобісів – провидців. Ввічливість сприймати за слабкість і в той же час поважати, коли пиздять. Пробачати і забувати те, що бачать у собі і ненавидіти за успіх, га?



umnik Жалюгідні цифри:3 - кількість успішних конфіскацій майна російських олігархів 2 - кількість успішних конфіскацій активів російських держструктур Це фактично ВСЕ. За рік (!!) після початку повномасштабного вторгнення рф.



3

Коментарі

125.02.23, 16:58