хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Часопис Перемоги

  • 24.02.23, 22:27
Всё нужно превратить в ..баный цирк! В Украине приводятся торжественные мероприятия по поводу годовщины нападения московии на Украину. Так,что там, Порошенко пиарится?

Коли з'їли Лероса




wakeup язики лизунів будуть готуватись до нового лідера - якому так само потрібні оральні ласки

Дивлюсь "прес-конференцію" Зеленського... 
@leusenko1
огидно, що в дешевій виставі грають роль деякі поважні колеги. Нагадує зазирання в очі мавпі, яка уявляє себе царьком. Позаду сцикла - "рік незламності" Рік, за який буратіно не встиг здати нашу країну... Боже, дай сил пережити цю ганьбу.
Воно каже журналістам, що вважає "росія може піти далі. Допустити цього не можна". Тобто, раніше казати на весь світ і українцям: "росіяни теж люди – вони не підуть на Україну війною", "побачив в очах путіна мир", "я війну в своєму мозку вже закінчив" було можна?
fingal Паяц з московських підмостків: "Завдяки нашим збройним силам, завдяки мені… Я щось робив, у нас є натівська зброя, ми не підписуємо Мінські договори… Зі мною ми переможемо, а ось з тим, що було – ми не перемогли. Я знищив російські телеканали, знищив олігархів...
wakeup А сам через своїх переговірників-зрадників пропонував за дужками залишити Крим і Донбас… Зробити нейтралітет України без НАТО з гарантами рф і кнр. Він каже, знищив олігархів, яким віддав під час війни на розграбування державу! Він заборонив патріотичні три канали!
Президентська прес-конференція була би набагато інформативнішою і кориснішою, якби на питання журналістів відповідав ChatGPT.
Бо там хоч і штучний, та все ж інтелект.


wakeup У 2018-му кривавий барига, що наживався на війні, ввів воєнний стан після агресії прикордонних кораблів РФ проти кораблів ВМС України. Його ніхто не попереджав, він просто вирішив перестрахуватися, бути готовим. Скільки лайна було вилито на нього...
У 2022-му найвеличніший лідер вільного світу, попереджений усіма розвідками світу про напад, запрошує народ на шашлики! Напад. Зламані життя мільйонів. Кого з цих двох боготворить нрод? Орвелл, ти мав рацію
Зеленський це маца.. Вибачте, не хотіла образити мацу таким порівнянням. Скоріше Мавіна з коксом. Це інший вимір. Маца це святкова їжа сильного та успішного народу.
А пундики я люблюheart


А от уявіть, якби вибрали якогось дурачка!?


Зеленський на пресконференції: Я знищив в Україні олігархів. Пінчук у першому ряду: Точно! Знищив! Чєсно-чєсно!

Так і хто тут зрадник??
Коли почув від Зеленського на прес-конференції, що він "знищив усю російську присутність в парламенті"






6

Коментарі

Гість: Inna_19

125.02.23, 01:01

    225.02.23, 09:23