хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Часопис Перемоги

  • 17.02.23, 14:54
"Коли ми йшли на вибори, говорили про розвиток бізнесу, прийшли до влади - зайнялись перерозподілом", - н/д від "слуг" Яременко зізнався, що ЗЕрежим не став "business friendly". Що з мордами, ФОПи? Гарно вас зробили разом?

16 лютого 2022 перед повномасштабним нападом рф, Зеленський закріпив Оманську зраду, призначивши День єднання.
Агентура підготувала до здачі північ і південь, обіцяла шашлики, бо "нападу не буде" і провела репетицію повної узурпації ЗМІ єдиним каналом антиукраїнських олігархів.

Єдині новини олігархів зруйнували плюралізм у державі. Марафон нарциса опустив Україну до рівня колоніальної УРСР з її УТ-1, яке мавпувало московське ЦТ. Опозиція воює і волонтерить – влада жирує і мародерить. Агент козир будує у нас путінізм з обличчям Зеленського.

umnik За Порошенка з’явився міжнародний канал UA|TV - різними мовами про бізнес, інвестиції, пропагування України. У Зеленського канал закрили, натомість, зруйнували канал Рада, а Дом і Freeдом відмивають сотні бюджетних мільйонів для важкощелепної антиукраїнської вати і друзів Вови.

Может это и не "на часi", но мне не нравится, когда явная гуманитарка стоит на полках супермаркетов и продаётся гражданам за деньги.
Є навіть тестове завдання на уважність, називається "знайди супутник Притули"

Журналісти питають, а якщо директором НАБУ оберуть людину, яка зашкварена із владою?
Наївні.Саме такого й "оберуть", бо з єрмаком і путінізмом ЗЕ іншого у нас бути не може.Забудьте про європерспективи із Зеленським!
Цього не станеться за часів влади із рашистським менталітетом!
umnik І настане день, коли вся країна здригнеться, почувши в суді про страшезні злочини і зраду єрмаків-Зеленського.
І будуть 73 відсотка докірливо кивати макітрами і засуджуючи із подихом казати: "А хто ж це все зробив разом?", "І як їм не соромно?", "Як же він міг служити в очистці?"

look Люди питають: - За що наші діти страждають? Думаю, відповідають за гріхи батьків-дідів, які, бажаючи цибулю вдвічі дешевшу, проголосували у 2019-му за прутнеграя ху^ла. Проте, цибуля, навпаки, подорожчала вдвічі, але буратіно війну не зупинив, а відчинив широко двері для неї.

Всі ми бачимо, як Зеленський мавпує технології правління путіна і будує в Україні рашизм.
Крекс-пекс-фекс! Після концертного турне по Європі, рояльного віртуоза маєм результати : Швейцарія не буде конфісковувати російські активи, Британія не передаватиме Україні винищувачі ..., Данія і Нідерланди не будуть передавати Україні Леопарди.
uhmylka ЄС заборонить продаж рф унітазів і зливних бачків. Унітази - символ, що 24-річне правління путіна нічого не зробило для покращення життя росіян.

Да идите вы все
дружно нах..
Свою первую теорему доказал в 16 лет
Парты бы делать из этих людей!
5

Коментарі