хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Часопис Перемоги

  • 13.02.23, 14:58
Тризуб на фоні зірки це шедевр !shock Філатерасти!
Їхнє марнославство їх і згубить. Ти ба! Замовили марки розкручуваних ОПою і олігархами чергових буратін, а морду ліцца одного з вар’ятів навіть втиснути двічі. Навіть не знаю, що тре мати в голові, щоб донатити придворних петрушок.
Проте, всі хто із ЗЕ не згодні – піаряться топ 4 аферистів на обслузі ОПУ

Там же на марках Спартани зображені. Тут люди нещодавно питалися у притули, мовляв, уже 100 днів пройшло від закриття зборів, то ж де Спартани на 300 млн. гривень? - так ось вони. Можна ще дати назву їм ШОБЛА ДЛЯ ОБНАЛА.АБО ХУЄТА ДЛЯ ОБНАЛА ОЛІГАРХІВ
Інша справа





drink Верещук - мешканцям ТОТ: Не приймайте від росіян майно, відібране у ваших співвітчизників
Не слухайте.Зараз Ваша задача - вижити.Все.Тому беріть навіть аусвайси,якщо це полегшить вам життя.І не чучелу,яке вас здало к хуям вам вказувати,що робить а що ні.
Олег Царев(экс-депутат Партии Регионов) заявил,что если Россия будет проигрывать в войне,то нужно нанести удар ядерным оружием по городам Украины (которой он 10 лет назад присягнул на верность)

А есть еще вопросы почему украинцы на Майдане под пули лезли,чтоб скинуть регионалов?

Цікаво, а є Закони, які зєльониє НЕ порушили?
Індексація пенсій 1 березня не залежить від «бажань» Уряду. Індексація пенсій - ЦЕ ЗАКОН!! Індексація має бути проведена саме 1 березня. Якщо Уряд не може цього зробити - він має йти у відставку! Все просто.
Рік тому всі, хто знав про вторгнення або розумів неминучість великої війни- іноземні інвестори і наближені до ОП бізнесмени та олігархи, виводили кошти з України шаленими темпами. Син математика...


Думаю, що навіть коли Сцанич отак залипне на якомусь із самітів, вкраїнчики скажуть : " А шо тут такого? Ви бачили скільки він працює? Та він майже не спить. А ваш Порошенко взагалі алкаш... "

Скоро



3

Коментарі

113.02.23, 16:01

    Гість: Inna_19

    213.02.23, 17:46

      313.02.23, 20:22